• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Guláš z hovězího (vepřového) srdce
    Napište svůj komentář k receptu

    Guláš z hovězího (vepřového) srdce

    autor: recepty73
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 18
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Guláš z hovězího (vepřového) srdce
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 400
        g srdce vepřové nebo hovězí
      • 2
        ks cibule
      • 50
        g uzený špek - drobně pokrájený
      • 1
        lžíce olej
      • 1
        lžíce paprika - sladká (můžeme půl na půl s pálivou)
      • vepřový vývar nebo bujon
      • sůl
      • pepř mletý
      • 3
        ks nové koření kuličky
      • 1
        ks bobkový list
      • 1
        ks slovenská paprika
      • 2
        stroužek česnek
      • 1
        lžička rajský protlak
      • chilli pasta dle chuti( není nutná)
      • hladká mouka na zahuštění

    Postup přípravy receptu

    1
    Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky). Pak krátce zarestujeme protlak s česnekem a paprikou, zalijeme vývarem, přidáme nové koření a bobkový list a dáme vařit doměkka. Vaříme nejlépe v tlakovém hrnci, protože srdce se vaří delší dobu. Před koncem vaření přidáme pokrájenou papriku. Mouku si rozmícháme v malém množství vody a omáčku zahustíme, povaříme, dochutíme dle potřeby solí, pepřem, chilli.
    2
    Podáváme s chlebem, knedlíkem, těstovinami nebo rýží. Na talíři dozdobíme cibulí nebo česnekem pokrájeným na plátky.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Závitky z hovězího masa

    Závitky z hovězího masa

    Okurková omáčka z hovězího masa

    Okurková omáčka z hovězího masa

    Dort srdce

    Dort srdce

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • vašek
      vašek | 26. 11. 2014 11:59

      Tak ze srdce nebo z jater?

    • vašek
      vašek | 26. 11. 2014 11:55

      Je to guláš ze srdce, ale v ingrediencích se píše o játrech.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Hovězí Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Vnitřnosti
    Maso Hovězí Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Chilli pasta Cibule Hladká mouka Nové koření Olej Paprika - sladká Pepř mletý Rajský protlak Slovenská paprika Srdce Sůl Uzený špek Vepřový vývar
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Selská směs

    Selská směs

    Nivová omáčka ke grilovanému masu

    Nivová omáčka ke grilovanému masu

    Univerzální bramborové těsto

    Univerzální bramborové těsto

    Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

    Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

    Kuře pečené na medu a citronu

    Kuře pečené na medu a citronu

    Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

    Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

    Vepřový jazyk na divoko

    Vepřový jazyk na divoko

    Škvarkové rohlíčky II.

    Škvarkové rohlíčky II.

    Pudinkové pokušení

    Pudinkové pokušení

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    36 minut
    Placičky z bílých fazolí

    Placičky z bílých fazolí

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    40 minut
    Tvarohové knedlíky s jahodami

    Tvarohové knedlíky s jahodami

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    40 minut
    Buchtičky se šodó

    Buchtičky se šodó

    Poslední sledované recepty

    27
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    24
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    23
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    22
    Panenka v pepřové omáčce
    Panenka v pepřové omáčce
    19
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem zahájí grilovací sezónu!
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem…
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s vařenými vejci!
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s…
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král komiků byl velký gurmán
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    AHA.cz Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    AHA.cz Nedělní Aha! 11.4.2021

    Nedělní Aha! 11.4.2021

    Dáma.cz 6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    Dáma.cz 5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    Ženy.cz Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Maminka.cz Miluji svou celulitidu, strie i povolenou kůži! Udělaly ze mě matku, říká influencerka

    Miluji svou celulitidu, strie i povolenou kůži! Udělaly ze mě matku, říká influencerka

    Reflex.cz Karel Steigerwald: Vláda vydrží nebo ne. Už je to jedno

    Karel Steigerwald: Vláda vydrží nebo ne. Už je to jedno

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Další doporučené recepty:

    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
    Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
    Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
    Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
    Guláš z hub
    Guláš z hub
    Guláš z krůtího masa
    Guláš z krůtího masa
    Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
    Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
    • Recepty.cz
    • Guláš z hovězího (vepřového) srdce
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí