• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Maso & ryby & mořské plody
    • Maso
    • Vnitřnosti

    Recepty z jatýrek, srdce, ledvinek a dalších – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

    Recepty z jatýrek, srdce, ledvinek a dalších – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

    Souhrnně jsou označovány jako droby. Někdo je konzumuje nerad, ale pravdou je, že při správném zpracování, mohou být skutečně delikatesou.

    Nejobvykleji se pracuje s játry, ledvinkami, plícemi nebo srdcem. V případě ryb je to také kaviár, u hovězího a telecího dršťky, brzlík, u vepřového i mozek.

    Vnitřnosti se používají buď samostatně, třeba jatýrka na cibulce či srdce na smetaně nebo na výrobu nejrůznějších paštik.

    Pikantní vepřová játra

    Pikantní vepřová játra

    Játra nejprve důkladně omyjeme studenou vodou, odstraníme všechny blány a nakrájíme na silnější plátky. Ty pak mírně naklepeme a podle chuti opepříme.... více o Pikantní vepřová játra

    Drůbeží játra na jehle

    Drůbeží játra na jehle

    Játra omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě... více o Drůbeží játra na jehle

    Vepřová játra s chilli omáčkou

    Vepřová játra s chilli omáčkou

    Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Po obvodu plátky na několika místech nařízneme. Potom játra lehce naklepeme a opepříme.... více o Vepřová játra s chilli omáčkou

    Játra s cibulkou

    Játra s cibulkou

    Cibuli nakrájenou na kolečka osmažíme dorůžova na dvou lžících oleje. Plátky jater omyjeme a obalíme v mouce. Na zbylém oleji plátky jater 2-3 minuty... více o Játra s cibulkou

    Domácí paštika

    Domácí paštika

    Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky slaniny, vlijeme směs a... více o Domácí paštika

    Vepřové ledvinky po maďarsku

    Vepřové ledvinky po maďarsku

    Očištěné ledvinky rozpůlíme, odstraníme z nich močové kanálky a v několika vodách dobře vymneme. Poté je důkladně osušíme a nakrájíme příčně na plátky... více o Vepřové ledvinky po maďarsku

    Dušené ledvinky

    Dušené ledvinky

    Ledvinky důkladně umyjeme, zbavíme tuku, nakrájíme na tenké plátky, znova důkladně propláchneme a necháme na sítě okapat. Na rozehřátém oleji... více o Dušené ledvinky

    Jitrnicový prejt

    Jitrnicový prejt

    Vepřové plíce, srdce, ovar nebo tučný bůček uvaříme, nasekáme nebo umeleme na masovém strojku, přidáme drobně nakrájená játra, ve vývaru namočené a... více o Jitrnicový prejt

    Utajená kýta

    Utajená kýta

    Maso jemně rozklepeme, aby nebylo voskové, osolíme, posypeme grilovacím kořením, zprudka osmažíme na rozpáleném oleji, často otáčíme, aby maso mělo... více o Utajená kýta

    Falešná husí játra

    Falešná husí játra

    Játra pomeleme, smícháme se všemi ingrediencemi a dáme péci do tukem vymazané formy (nejlépe do srnčího hřbetu). Po upečení naporcujeme a podáváme s... více o Falešná husí játra

    Husí drůbky po arménsku

    Husí drůbky po arménsku

    Očištěné husí drůbky dáme vařit do studené vody s kořenovou zeleninou, solí a kořením. Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, přecedíme na ni... více o Husí drůbky po arménsku

    Plněná kuřecí křídla

    Plněná kuřecí křídla

    U křídel odřízneme nejmenší část, v kloubu je nařízneme a utvoříme otvor, kterým uvolníme kapsičku a tuto naplníme nádivkou. Nádivka: oloupanou cibuli... více o Plněná kuřecí křídla

    Játrová sekaná

    Játrová sekaná

    Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (srnčí hřbet). Pečeme v mírné... více o Játrová sekaná

    Neapolská játra

    Neapolská játra

    Na oleji orestujeme plátky česneku. Játra nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji s česnekem. Poté játra opepříme, zakapeme... více o Neapolská játra

    Salát s houbami a játry

    Salát s houbami a játry

    Podušená játra, uvařené brambory, houby a kapii pokrájíme na kostičky. Přidáme majonézu, worchestrovou omáčku, kečup, pepř a sůl. Vše dobře promícháme... více o Salát s houbami a játry

    Drůbeží játra v zelených nudlích

    Drůbeží játra v zelených nudlích

    Nudle uvaříme podle návodu na obalu. Játra omyjeme, osušíme a pokrájíme na malé kousky. Na rozehřátém másle ze všech stran opečeme kousky jater.... více o Drůbeží játra v zelených nudlích

    Játrové řízky v jablečném těstíčku

    Játrové řízky v jablečném těstíčku

    Játra očistíme, omyjeme a nakrájíme na řízky, opepříme. Vejce v misce rozšleháme, přidáme víno, hladkou mouku, sůl, vše důkladně rozšleháme vidličkou.... více o Játrové řízky v jablečném těstíčku

    Játra s pórkem

    Játra s pórkem

    Játra nakrájíme na dlouhé tenké plátky a smícháme se Solamylem a vodou. Na rozehřátém oleji játra za stálého míchání prudce osmažíme. Když se kousky... více o Játra s pórkem

    60 minut
    Výborná čína

    Výborná čína

    Omyté maso nakrájíme na proužky a vložíme do mísy. Zalijeme cca 1 dcl oleje, vínem, silně sójovou omáčkou, tak aby maso mělo hodně tmavou barvu, hustě... více o Výborná čína

    Lahůdková játra s mandlemi

    Lahůdková játra s mandlemi

    Očištěná drůbeží játra obalíme ve škrobové moučce a prudce osmahneme na tuku. Přídáme spařené a oloupané mandle pokrájené na hrubší nudličky (pokud se... více o Lahůdková játra s mandlemi

    Drubeží játra na víně

    Drubeží játra na víně

    Játra, na tenká kolečka nakrájený pórek a na nudličky pokrájenou papriku opékáme na oleji cca 5 min. Podlijeme vínem, přidáme zázvor a dusíme, až jsou... více o Drubeží játra na víně

    Vepřová játra na smetaně

    Vepřová játra na smetaně

    Odblaněná a očištěná játra nakrájíme na kostky, cibuli nakrájenou na drobno společně s očištěnou zeleninou nakrájenou na jemném struhadle a se... více o Vepřová játra na smetaně

    45 minut
    Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

    Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

    Játra odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky. Škrobovou moučku rozmícháme se lžičkou vody, vejcem a zázvorem, přidáme játra a necháme chvíli odležet.... více o Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

    Srdce po myslivecku

    Srdce po myslivecku

    Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce... více o Srdce po myslivecku

    Knedlíčky krušnohorské babičky

    Knedlíčky krušnohorské babičky

    Játra a namočené a vymačkané housky dvakrát umeleme, špenát a jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na tuku, vše i s kořením smícháme a necháme 1/2... více o Knedlíčky krušnohorské babičky

    Kuřecí játra v bramboráku

    Kuřecí játra v bramboráku

    Brambory nastrouháme, přebytečnou vodu slijeme a strouhané brambory zalijeme trochou vařeného mléka, okořeníme, případně zahustíme hladkou moukou.... více o Kuřecí játra v bramboráku

    Játra na česneku

    Játra na česneku

    Játra očistíme a odblaníme, opláchneme je a nakrájíme na menší kousky (např. na menší nudličky). Všechnu cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme ostrým... více o Játra na česneku

    Smažený vepřový mozeček

    Smažený vepřový mozeček

    Vepřový mozeček odblaníme a naplníme jím pergamenový či silonový rukáv na výrobu tlačenky, poté jej dáme zmrazit do mrazničky. Z takto připraveného... více o Smažený vepřový mozeček

    Játra pana starosty

    Játra pana starosty

    Na rozpáleném oleji prudce orestujeme játra, k nim přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a počkáme až zesklovatí, dle potřeby přilijeme olejem, aby... více o Játra pana starosty

    Kuřecí játra na hrášku

    Kuřecí játra na hrášku

    Kuřecí játra odblaníme. Cibuli nakrájíme na tenké nudličky, zpěníme na oleji, přidáme játra a za stálého míchání je opečeme. Mírně je podlijeme vodou,... více o Kuřecí játra na hrášku

    Smažená játra po čínsku

    Smažená játra po čínsku

    Játra nakrájíme na tenké plátky (lépe se krájí pokud je dáme na chvíli do mrazáku). Rozmícháme solamyl s vodou na kašičku, přidáme játra a promícháme... více o Smažená játra po čínsku

    Plněné tlapky Žofka

    Plněné tlapky Žofka

    Dva kusy vepřového plátku rozklepeme, osolíme, opepříme. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájená játra a šunku. Podusíme... více o Plněné tlapky Žofka

    50 minut
    Kuřecí játra "ber nebo běž!"

    Kuřecí játra "ber nebo běž!"

    Kuřecí játra osolíme, opepříme, přidáme oregáno, utřený stroužek česneku, máslo. Podlijeme trošku vodou a dáme péct do vyhřáté trouby na 220 °C. (Já... více o Kuřecí játra "ber nebo běž!"

    Kuřecí nákyp Monča

    Kuřecí nákyp Monča

    Kuře a žaludky uvařit, před koncem varu přidáme játra. Vše scedíme. Kuře obereme (bez kůže), kuře, játra i žaludky nakrájíme na kousky, dáme do... více o Kuřecí nákyp Monča

    Kuřecí játra co "nemaj chybu"

    Kuřecí játra co "nemaj chybu"

    Játra omyjeme, osušíme, zbavíme bílých blanek a rozdělíme na jednotlivá jatýrka. Ta vložíme do misky, posypeme kořením dle vlastního výběru -... více o Kuřecí játra co "nemaj chybu"

    30 minut
    Játra na slanině a tymiánu

    Játra na slanině a tymiánu

    Brambory uvaříme skoro do měkka, pak je slijeme, pokrájíme a ve velké (nejlépe těžké litinové, ale není podmínka) pánvi dozlatova opečeme. Přendáme na... více o Játra na slanině a tymiánu

    30 minut
    Rychlá játrová paštika

    Rychlá játrová paštika

    V kastrolu mícháme na kostky pokrájené sádlo od bůčku až zesklovatí. Potom přidáme cibuli pokrájenou na kostičky, necháme zpěnit. Přidáme játra také... více o Rychlá játrová paštika

    30 minut
    Maso dvou barev

    Maso dvou barev

    Maso z kýty a jater pokrájíme na nudličky, dáme do misky a smícháme s rozšlehaným vejcem, škrobovou moučkou a pepřem. Uložíme asi na jednu hodinu do... více o Maso dvou barev

    Játra - super

    Játra - super

    Játra opereme, odstraníme blány a nakrájíme na větší plátky (drůbeží necháme tak jak je koupíme), cibuli nakrájíme na hrubo jak hranolky. Všechen... více o Játra - super

    Játra na fazolích

    Játra na fazolích

    Na omastku orestujeme na půlkolečka krájenou cibuli. Po zrůžovění cibule přidáme pokrájená a případně i odblaněná játra. Krátce orestujeme, okořeníme... více o Játra na fazolích

    Rybí špíz s kuřecími játry

    Rybí špíz s kuřecími játry

    Kousky tresky a jater napícháme na špíz. Posypeme mandlemi, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a osmažíme. Křen smícháme se zakysanou smetanou,... více o Rybí špíz s kuřecími játry

    120 minut
    Paštika z drůbežích jater

    Paštika z drůbežích jater

    Slaninu rozšvaříme a osmahneme cibuli. Přidáme nakrájené vepřové maso, okořeníme a dusíme 30 min. K téměř měkkému masu přidáme játra vodou navlhčenou... více o Paštika z drůbežích jater

    Řízek z kuřecích jater do čtverečku

    Řízek z kuřecích jater do čtverečku

    Jatýrka očistíme, pokrájíme na drobno, přiměřeně osolíme a promícháme se dvěma vajíčky. Směs nacpeme do plastových krabiček a dáme zmrznout. Po... více o Řízek z kuřecích jater do čtverečku

    Kuřecí či vepřová játra po indicku

    Kuřecí či vepřová játra po indicku

    Všechny ingredience smícháme do misky a přidáme na nudličky nakrájené játra a prsíčko. Necháme hodinu uležet a potom zprudka opečeme na pánvičce.... více o Kuřecí či vepřová játra po indicku

    Čertova kapsa

    Čertova kapsa

    Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme na zpěněné cibulce, opepříme, smícháme s lečem. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, lehce... více o Čertova kapsa

    30 minut
    Kuřecí játra na víně

    Kuřecí játra na víně

    Na oleji nechám zesklovatět 1 a půl cibule, potom přidám na větší kousky nakrájená kuřecí játra, lehce zasypu mletou paprikou a kmínem a orestuji. Po... více o Kuřecí játra na víně

    60 minut
    Drůbeží játra mojí mámy

    Drůbeží játra mojí mámy

    Nadrobno pokrájíme cibuli a zpěníme na oleji. Když zesklovatí, přidáme drůbeží játra (musíme je předem prohlédnout a vyříznout z nich žluč) a trochu... více o Drůbeží játra mojí mámy

    Kachna plněná brambory

    Kachna plněná brambory

    Omytou a osušenou kačenu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře. Brambory na jemno nastrouháme, dáme do... více o Kachna plněná brambory

    Kuřecí řízky s játrovou směsí

    Kuřecí řízky s játrovou směsí

    Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Opečené řízky vyjmeme, na oleji zpěníme... více o Kuřecí řízky s játrovou směsí

    30 minut
    Moravská játra

    Moravská játra

    Cibulku zpěníme na trošce oleje, přidáme pokrájenou papriku na proužky, chvíli podusíme. Poté přidáme očištěná játra, potom pokrájená rajčata, osolíme... více o Moravská játra

    • 1
    • 2
    • 3
    • ...
    • 6
    • Další stránka

    Další podobné recepty

    90 minut
    Zapečená (nejen) krůtí játra

    Zapečená (nejen) krůtí játra

    Mouku smícháme s pepřem a majoránkou, játra překrájíme na půlky. Jednotlivé kousky obalíme v mouce s kořením, zavineme do plátků slaniny, naskládáme... více o Zapečená (nejen) krůtí játra

    60 minut
    Domácí paštika v těstě

    Domácí paštika v těstě

    Játra a všechno maso i slaninu pokrájejte a třikrát pomelte, nejlépe na tradičním mlýnku na maso. Trojím pomletím zajistíte jemnou konzistenci hmoty ... více o Domácí paštika v těstě

    Ragú z kuřecích jater

    Ragú z kuřecích jater

    Kuřecí játra opláchneme studenou vodou, nakrájíme na malé kousky a necháme okapat. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Šalotky nasekáme najemno.... více o Ragú z kuřecích jater

    20 minut
    Žampiony plněné játry

    Žampiony plněné játry

    Na jednu porci vyjdou 2 větší nebo 3 menší žampiony. Vykroutíme nožičky žampionů, na trošce oleje osmahneme cibuli, nakrájemnou na jemno. Přidáme... více o Žampiony plněné játry

    Játra na indický způsob

    Játra na indický způsob

    - cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme je - osmahneme je dozlatova - přidáme játra, opečeme - přidáme kari - podlijeme a dusíme - přidáme oříšky -... více o Játra na indický způsob

    Srdce na paprice

    Srdce na paprice

    Očištěná srdce dáme uvařit doměkka společně s bujonem, nejlépe v tlakovém hrnci(20minut), výrazně nám to ušetří čas. Po uvaření je pokrájíme na slabé... více o Srdce na paprice

    Srdce po myslivecku

    Srdce po myslivecku

    Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce... více o Srdce po myslivecku

    Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

    Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

    Slaninu a cibuli nadrobno pokrájíme a na kousku másla orestujeme. Přidáme odblaněná a na malé kousky nakrájená játra, podusíme je, osolíme a opepříme... více o Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

    Srdíčka na smetaně

    Srdíčka na smetaně

    Srdíčka uvaříme v tlakovém hrnci v osolené vodě s bobkovým listem a novým kořením. Cibuli nakrájíme najemno, na oleji usmažíme do měkka, zaprášíme... více o Srdíčka na smetaně

    Česnekovo-zázvorová játra

    Česnekovo-zázvorová játra

    Játra očistíme, dle druhu pokrájíme na slabší plátky nebo rozdělíme na menší části. V misce smícháme vejce, nastrouhaný česnek se zázvorem, opepříme a... více o Česnekovo-zázvorová játra

    Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

    Jitrnice se zelím, bramborem a…

    Cibule oloupeme, pokrájíme a osmažíme na oleji dozlatova. Jitrnici vymačkáme ze střívka, rozmačkáme vidličkou a na rozpálené teflonové pánvi za... více o Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

    Drubeží játra na víně

    Drubeží játra na víně

    Játra, na tenká kolečka nakrájený pórek a na nudličky pokrájenou papriku opékáme na oleji cca 5 min. Podlijeme vínem, přidáme zázvor a dusíme, až jsou... více o Drubeží játra na víně

    Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

    Játrové špízy (kořeněná játra) -…

    Játra očistíme. Vepřová játra pokrájíme na slabé plátky, drůbeží necháme vcelku. Játra posypeme kořením, zakápneme olejem a dáme do misky odležet do... více o Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

    Berlínská játra

    Berlínská játra

    Z jablek odstraníme jádřince a společně s cibulkou nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla, jablka a cibulku na něm osmahneme a... více o Berlínská játra

    Papriková srdíčka

    Papriková srdíčka

    Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, na které orestujeme očištěná srdíčka, přidáme papriku a protlak, krátce zarestujeme, promícháme,... více o Papriková srdíčka

    Falešná husí játra

    Falešná husí játra

    Játra pomeleme, smícháme se všemi ingrediencemi a dáme péci do tukem vymazané formy (nejlépe do srnčího hřbetu). Po upečení naporcujeme a podáváme s... více o Falešná husí játra

    Drůbeží játra na jehle

    Drůbeží játra na jehle

    Játra omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě... více o Drůbeží játra na jehle

    20 minut
    Játra s kari jablky

    Játra s kari jablky

    Na másle nebo na oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli dosklovata, ke které přidáme osmažit očištěná, pokrájená, osolená a opepřená játra. Po... více o Játra s kari jablky

    Guláš z hovězího (vepřového) srdce

    Guláš z hovězího (vepřového) srdce

    Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky). Pak krátce zarestujeme protlak s... více o Guláš z hovězího (vepřového) srdce

    Hrnečková paštika

    Hrnečková paštika

    Vo vodě namočené žemle vymačkáme a spolu s játry na jemno umeleme. Máslo dobře vymícháme s vejci a dobře promícháme s játry. Dochutíme mletou červenou... více o Hrnečková paštika

    Vepřová játra s chilli omáčkou

    Vepřová játra s chilli omáčkou

    Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Po obvodu plátky na několika místech nařízneme. Potom játra lehce naklepeme a opepříme.... více o Vepřová játra s chilli omáčkou

    120 minut
    Sekaná s kuřecími játry

    Sekaná s kuřecími játry

    Na oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte očištěná a na malé kousky nakrájená játra. Osolte, opepřete, přidejte kmín a krátce orestujte.... více o Sekaná s kuřecími játry

    20 minut
    Jednoduchá játrová paštika s houbami

    Jednoduchá játrová paštika s houbami

    Sušené houby zalijte 150-200 ml horké vody a nechte alespoň 15 minut stát. Mezitím si oloupejte cibuli a nakrájejte ji nadrobno. Na pánvi rozehřejte... více o Jednoduchá játrová paštika s houbami

    Domácí paštika

    Domácí paštika

    Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky slaniny, vlijeme směs a... více o Domácí paštika

    Játra (nejen) se žampiony

    Játra (nejen) se žampiony

    Na trošce oleje osmažíme očištěná pokrájená játra. Pak přidáme osmažit za občasného promíchání pokrájenou slaninu. Dále přidáme osmažit na plátky nebo... více o Játra (nejen) se žampiony

    Mozečková polévka

    Mozečková polévka

    Z části másla a mouky si uděláme světlou jíšku, kterou rozmícháme ve vývaru. Přidáme mozeček osmažený na druhé části másla, povaříme, zjemníme... více o Mozečková polévka

    30 minut
    Špecle s játrovo - žapionovou směsí

    Špecle s játrovo - žapionovou směsí

    Na malém množství oleje osmažíme očištěná, na kostky pokrájená osolená a opepřená játra a pokrájenou slaninu. Po osmažení vmícháme na plátky... více o Špecle s játrovo - žapionovou směsí

    Polévka ledvinková

    Polévka ledvinková

    Ledvinky nakrájené na drobné plátky dusíme na polovině tuku s orestovanou cibulí. Vepřové ledvinky jsou měkké asi za půl hodiny, hovězí za delší dobu.... více o Polévka ledvinková

    Pečené kuřecí žaludky

    Pečené kuřecí žaludky

    Recept je velmi jednoduchý a nejdůležitější krok je pořádně žaludky očistit. Žaludky ochucujeme v podstatě tím, co máme rádi. Můžeme použít jak koření... více o Pečené kuřecí žaludky

    Játra ze selete - raz, dva

    Játra ze selete - raz, dva

    Špek si pokrájejte na slabé plátky a na rozpálené pánvi nechte vyškvařit. Pak přidejte pokrájenou cibuli na plátky a nechte ji orestovat dozlatova.... více o Játra ze selete - raz, dva

    Doporučujeme

    50 minut
    Paštika se šalvějí a kandovaným pomerančem

    Paštika se šalvějí a kandovaným…

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Poslední sledované recepty

    90
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    80
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky -…
    79
    Vaječný koňak
    Vaječný koňak
    73
    Avokádové guacamole
    Avokádové guacamole
    67
    Rumové kuličky nepečené a snadné
    Rumové kuličky nepečené…

    Zajímavé články

    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct a oslaďte si čekání na Ježíška
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct…
    Luštěninové polévky, které zahřejí: 5 receptů, které vám zpestří podzim i zimu
    Luštěninové polévky, které zahřejí: 5 receptů,…
    Zdravé vánoční cukroví vás bude bavit. Zkuste kokosové, zázvorové nebo sušenky s kakaovými boby
    Zdravé vánoční cukroví vás bude bavit. Zkuste…
    Směs z masa jako rychlý oběd i večeře: Toto je 5 nejlepších receptů
    Směs z masa jako rychlý oběd i večeře: Toto je 5…

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy Test ořechových másel: Která svou chutí strčí do kapsy i slavný lískooříškový krém?

    Test ořechových másel: Která svou chutí strčí do kapsy i slavný lískooříškový krém?

    Blesk pro ženy Vánoční tipy na dárky pro děti do tří let

    Vánoční tipy na dárky pro děti do tří let

    AHA.cz Gottová poprvé ve společnosti: Usedla v porotě!

    Gottová poprvé ve společnosti: Usedla v porotě!

    Dáma.cz Horoskop na příští týden: Která znamení budou sršet energií, kdo naopak nestíhá?

    Horoskop na příští týden: Která znamení budou sršet energií, kdo naopak nestíhá?

    Dáma.cz Pavel Trávníček: Získal pohádkové bohatství i řadu žen. Které byly osudové?

    Pavel Trávníček: Získal pohádkové bohatství i řadu žen. Které byly osudové?

    Ženy.cz Měkoučká & hřejivá pyžama pod stromeček i jen tak pro radost!

    Měkoučká & hřejivá pyžama pod stromeček i jen tak pro radost!

    Maminka.cz Ve třinácti matkou! Těhotenství tajila, její máma ale ucítila pohyby dítěte

    Ve třinácti matkou! Těhotenství tajila, její máma ale ucítila pohyby dítěte

    Reflex.cz Německo relativizující zločiny nacistů, kteří třicet let po válce řídí stát. Nesmysl? A jak je to u nás?

    Německo relativizující zločiny nacistů, kteří třicet let po válce řídí stát. Nesmysl? A jak je to u nás?

    E15.cz Ve dne bankéř, v noci DJ. Šéf Goldman Sachs zvládá festivaly i firemní akce

    Ve dne bankéř, v noci DJ. Šéf Goldman Sachs zvládá festivaly i firemní akce

    Abecedazahrady Pět chyb, kterými ničíte vánoční hvězdu

    Pět chyb, kterými ničíte vánoční hvězdu

    • Recepty.cz
    • Maso & ryby & mořské plody
    • Maso
    • Vnitřnosti
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies