Játra na gril

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smíchejte v misce olej s uvedeným kořením a naložte do něj játra. U drůbežích stačí několik hodin marinování, u vepřových bych je nechala déle. Dejte pozor, aby jatýrka nebyla na moc malé kousky, které by vám propadávaly mezerami na roštu při grilování.
2
Ogrilujte a při obracení buďte opatrní, aby se vám nerozpadlo.
3
Maso je velmi jemné a lehce pikantní.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek sušený Játra Kari Olej Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    2. 8. 2014 10:59

    My játra milujeme a taky rádi grilujeme, tudíž i grilovaná jatýrka se u nás dělají. Doporučuji je dělt na misce z alobalu - pak nehrozí ty ztráty, že by kousky popadaly přes rošt. Doporučuji k chuti curry + česnek zkusit ještě špetičku zázvoru a pár kapek medu. To je naše oblíbené ochucení jater.

  • TheKacabi
    TheKacabi |

    2. 8. 2014 00:06

    Foto není úplně perfektní (už byla tma), ale časem to nahradím. Nicméně jsem si vědomá, že není obvyklé grilovat játra, přesto ale si tuto verzi přátelé chválili... :-)