Játra na kyselo

moje hodnocení:

3,3

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová játra nebo Drůbeží
    • 1
      sklenice zeleninové lečo malá
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • balzamikový ocet
    • 2
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme dusit do měkka. Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme, dáme podle chuti balzamikový ocet a worchesterovou omáčku.
2
Játra by měla být jemně nakyslá. Pokud dáme drůbeží játra, je to rychlá večeře.
3
Podáváme s rýží, hranolky atd.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Katerina195
    Katerina195 |

    11. 5. 2012 22:23

    :-)

  • Katerina195
    Katerina195 |

    11. 5. 2012 22:22

    CO DELAS SI PRDEL!!!!!!!!!??????????? :-D