Játra s kari jablky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle nebo na oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli dosklovata, ke které přidáme osmažit očištěná, pokrájená, osolená a opepřená játra. Po osmažení játra vyndáme stranou, do výpeku nasypeme oloupaná, na plátky pokrájená jablka zbavená jádřinců, která během krátkého smažení ochutíme kari kořením, solí a pepřem, zastříkneme vínem a podlijeme troškou vody (jen tolik, aby se nám udělal sos). Za občasného promíchání necháme jablka změknout, pak na krátkou chvíli na prohřátí přisypeme játra a podáváme nejlépe s rýží.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Drůbeží játra Jablka Kari Máslo Pepř mletý Sůl Voda
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Worbitka89
    Worbitka89 |

    25. 9. 2017 17:39

    Výborné...došlo mi víno, ale i tak to bylo skvělé :-)

  • Sabina
    Sabina |

    30. 1. 2017 13:50

    Delala jsem je vcera k veceri a moc jsme si pochutnali :-)

Další doporučené recepty: