• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Drůbeží játra

    Drůbeží játra

    Podobné ingredience

    • Drůbeží maso
    • Drůbeží párky
    • Drůbeží prsa

    Recepty vytvořené za použití této ingredience

    30 minut
    Játrová omáčka - snadno a rychle

    Játrová omáčka - snadno a rychle

    Očištěná drůbeží játra dáme orestovat na drobně pokrájenou a osmaženou cibulku, jemně osolíme a opepříme a přilijeme vývar. Vaříme cca 10-15 minut.... více o Játrová omáčka - snadno a rychle

    Žampionová játra

    Žampionová játra

    Do hrnce s vroucí vodou vhodíme drobně pokrájená játra, která ihned vyndáme, necháme okapat a zchladnout. Pak je zaprášíme Solamylem, opečeme v... více o Žampionová játra

    Játrová omáčka - kořeněná a rychlá

    Játrová omáčka - kořeněná a rychlá

    Játra důkladně očistíme, odblaníme, pokrájíme na požadovanou velikost. Cibuli osmažíme na oleji nebo jemně pokrájeném špeku dorůžova, pak přidáme... více o Játrová omáčka - kořeněná a rychlá

    20 minut
    Játra s kari jablky

    Játra s kari jablky

    Na másle nebo na oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli dosklovata, ke které přidáme osmažit očištěná, pokrájená, osolená a opepřená játra. Po... více o Játra s kari jablky

    Játra (nejen) se žampiony

    Játra (nejen) se žampiony

    Na trošce oleje osmažíme očištěná pokrájená játra. Pak přidáme osmažit za občasného promíchání pokrájenou slaninu. Dále přidáme osmažit na plátky nebo... více o Játra (nejen) se žampiony

    Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

    Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

    Očištěnou slepici rozpůlíme, vložíme do 1 1/2 l vody a vaříme do poloměkka. Pak přidáme očištěnou zeleninu nakrájenou na kolečka, na polovinu... více o Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

    Drůbeží výpečky

    Drůbeží výpečky

    Drůbeží (já použil kuřecí) srdíčka, žaludky a játra dobře očistíme a opláchneme pod tekoucí vodou. Pokud chceme dobu pečení urychlit, doporučuji... více o Drůbeží výpečky

    40 minut
    Bramboráčky s játry

    Bramboráčky s játry

    Oloupané, nejlépe moučné brambory nastrouháme na jemném struhadle do mísy společně s česnekem, přidáme vejce, na kousíčky pokrájená očištěná játra a... více o Bramboráčky s játry

    Minutková kuřecí směs II.

    Minutková kuřecí směs II.

    Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso a odblaněná drůbeží játra - oboje pokrájené na hranolky - a za stálého... více o Minutková kuřecí směs II.

    Drůbeží játra rychlá a dobrá

    Drůbeží játra rychlá a dobrá

    Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme omytá a okapaná játra a opečeme. Zalijeme horkou vodou, přidáme pepř a kmín a dusíme. Pozor - solíme, až... více o Drůbeží játra rychlá a dobrá

    Drůbeží játra na medu

    Drůbeží játra na medu

    Nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova, přidáme očištěná, na nudličky nakrájená játra, přidáme dle chuti tabasco nebo chilli popř. pálivou papriku. Na... více o Drůbeží játra na medu

    Drůbeží játra Monte Negro

    Drůbeží játra Monte Negro

    Cibulku a česnek nakrájíme na malé kostičky a vložíme do pekáčku s rozpáleným olejem. Játra nakrájíme na menší kousky a přidáme k cibulce s česnekem.... více o Drůbeží játra Monte Negro

    Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

    Pečený bůček s drůbežími játry na…

    Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1 - 1,5 cm. Drůbeží játra si očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a naskládáme do pekáčku. Podlijeme... více o Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

    30 minut
    Žampionová směs s játry

    Žampionová směs s játry

    Na malém množství oleje osmažíme dosklovata na klínky nebo plátky pokrájenou cibuli, ke které dáme osmažit i na nudličky pokrájený česnekový bok nebo... více o Žampionová směs s játry

    Hradecké koule

    Hradecké koule

    Maso umeleme spolu s játry, přidáme pepř a česnek utřený se solí. Žemli namočenou v mléce a vymačkanou přidáme spolu s vejcem a propracujeme.... více o Hradecké koule

    Játrová čína

    Játrová čína

    Játra očistíme, nakrájíme na kousky a promícháme s cuketou. Přidáme vejce, hořčici, sůl, polévkové koření, sójovou omáčku, koření na čínu, kečup a... více o Játrová čína

    30 minut
    Polévka s játrovými nudlemi

    Polévka s játrovými nudlemi

    Mouku, vejce, 1/4 lžičky soli, muškátový oříšek a minerálku zpracujeme na řidší hladké těsto. Játra omyjeme, osušíme, očistíme a rozšleháme na pyré.... více o Polévka s játrovými nudlemi

    Kapustové závitky

    Kapustové závitky

    Kapustové listy spaříme asi 3 minuty v horké vodě a jemně naklepeme. Mleté maso a naškrábaná játra smícháme s vejcem a najemno nakrájenou cibulí.... více o Kapustové závitky

    Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

    Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

    Slaninu a cibuli nadrobno pokrájíme a na kousku másla orestujeme. Přidáme odblaněná a na malé kousky nakrájená játra, podusíme je, osolíme a opepříme... více o Vepřové kotlety plněné drůbežími játry

    50 minut
    Játrové portobello

    Játrové portobello

    Na malém množství oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit drobně pokrájená očištěná játra a nohy ze žampionů, která... více o Játrové portobello

    Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

    Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou…

    Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova. Když máme všechna játra osmažená, do výpeku dáme pokrájený... více o Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

    60 minut
    Staročeská krupicová hlavička

    Staročeská krupicová hlavička

    Z osoleného mléka a krupice uvaříme hustou kaši a necháme ji vychladnout. Vmícháme do ní vejce, nakrájené vařené maso a na drobno nasekané bylinky a... více o Staročeská krupicová hlavička

    Drubeží játra na víně

    Drubeží játra na víně

    Játra, na tenká kolečka nakrájený pórek a na nudličky pokrájenou papriku opékáme na oleji cca 5 min. Podlijeme vínem, přidáme zázvor a dusíme, až jsou... více o Drubeží játra na víně

    Drůbeží játra se zeleninovou rýží

    Drůbeží játra se zeleninovou rýží

    JÁTRA: Očištěná játra nakrájíme na kostičky. Dále si na kostičky nakrájíme cibuli, kterou poté dáme na rozpálený olej a počkáme až zesklovatí. Přidáme... více o Drůbeží játra se zeleninovou rýží

    70 minut
    Nadívaná jarní kuřátka

    Nadívaná jarní kuřátka

    Na nádivku nechte nakrájené žemle změknout v mléce. Přidejte ostatní suroviny a dobře promíchejte. Troubu předehřejte na 200 °C. Kuřátka vně i uvnitř... více o Nadívaná jarní kuřátka

    120 minut
    Maminčiny kuřecí závitky

    Maminčiny kuřecí závitky

    Nejprve si připravím "nádivku". Jsou jí obyčejná játra na cibulce. Tedy osmahnu cibulku, dokud nezesklovatí. Přidám jemně nakrájená drůbeží játra,... více o Maminčiny kuřecí závitky

    200 minut
    Drůbeží vývar s knedlíčky

    Drůbeží vývar s knedlíčky

    Kuřecí skelety, krky a křídla omyjte, osušte, dejte do pekáče a asi 10 minut pečte v troubě při 220°C. Kořenovou zeleninu s pórkem nakrájejte nahrubo,... více o Drůbeží vývar s knedlíčky

    40 minut
    Fazole s játry a zeleninou

    Fazole s játry a zeleninou

    Na drobně pokrájeném špeku nebo oleji si osmažíme na klínky pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme očištěná pokrájená opepřená játra a dále... více o Fazole s játry a zeleninou

    30 minut
    Salát s játry, pak choi a ovocem

    Salát s játry, pak choi a ovocem

    Játra očistěte, zbavte blanek a pokrájejte na větší kousky. Z pomerančů ostrým nožem okrájejte slupku a dužninu nakrájejte na kolečka. Granátové... více o Salát s játry, pak choi a ovocem

    75 minut
    Polévka s játrovými knedlíčky a máslovou zeleninou

    Polévka s játrovými knedlíčky a…

    Játra pečlivě očistěte a zbavte všech bílých blanek a cévek. Pak je naškrábejte zoubkovaným nožem. Jde to opravdu snadno a docílíte správné, trochu... více o Polévka s játrovými knedlíčky a máslovou zeleninou

    Játra - super

    Játra - super

    Játra opereme, odstraníme blány a nakrájíme na větší plátky (drůbeží necháme tak jak je koupíme), cibuli nakrájíme na hrubo jak hranolky. Všechen... více o Játra - super

    Játra s pórkem

    Játra s pórkem

    Játra nakrájíme na dlouhé tenké plátky a smícháme se Solamylem a vodou. Na rozehřátém oleji játra za stálého míchání prudce osmažíme. Když se kousky... více o Játra s pórkem

    30 minut
    Játrová omáčka II.

    Játrová omáčka II.

    Játra uvaříme a necháme ztuhnout.Cibuli nakrájíme najemno, usmažíme do měkka, přidáme mouku a uvaříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme polévkové koření... více o Játrová omáčka II.

    Drůbeží játra recepčního

    Drůbeží játra recepčního

    Drůbeží játra umyjeme, vyřízneme žluč a nakrájime na nudle. Nakrájenou cibuli podusíme na oleji, oleje dáme více než obvykle dávame, přidáme játra a... více o Drůbeží játra recepčního

    Játrová omáčka

    Játrová omáčka

    Nejdříve osmažit cibulku, poté lehce orestujeme játra než pustí šťávu. Okořeníme solí, pepřem, chilli a červenou paprikou. Přidáme sojovou omáčku a... více o Játrová omáčka

    Ovarová silvestrovská polévka

    Ovarová silvestrovská polévka

    Příliš tučný vývar necháme vychladnout a přebytečný tuk sebereme. V rozehřátém tuku osmahneme dorůžova nakrájenou cibuli, přidáme obojí papriku,... více o Ovarová silvestrovská polévka

    Valašské škračky

    Valašské škračky

    Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájená čistá játra. Vše okmínujeme, opečeme a poté vlijeme rozkvedlaná vejce.... více o Valašské škračky

    Pikantní játra tety Milice

    Pikantní játra tety Milice

    Cibule nakrájíme na proužky, a dáme spolu s česnekem do silně rozehřátého oleje na 30 vteřin. Pak posypeme hnědým cukrem a hned zamícháme rajčata.... více o Pikantní játra tety Milice

    Plněná kachna

    Plněná kachna

    Nejdříve si připravíme mleté maso obvyklým způsobem jako na sekanou. Potom do něj vmícháme na hrubo překrájená drůbeží játra. Vykostíme kuře, osolíme,... více o Plněná kachna

    Drůbeží jatýrka se smetanou

    Drůbeží jatýrka se smetanou

    Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření. Podlejeme vodou, dáme masox a 10 minut dusíme.... více o Drůbeží jatýrka se smetanou

    Játra po sečuánsku

    Játra po sečuánsku

    Játra nakrájíme na kousky velikosti sousta a obalíme v solamylu. **Připravíme si směs, do které dáme:** 1 dc vývaru, 2 lžíce bílého vína, 2 lžíce... více o Játra po sečuánsku

    Lahůdková játra s mandlemi

    Lahůdková játra s mandlemi

    Očištěná drůbeží játra obalíme ve škrobové moučce a prudce osmahneme na tuku. Přídáme spařené a oloupané mandle pokrájené na hrubší nudličky (pokud se... více o Lahůdková játra s mandlemi

    Farvelová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

    Farvelová nádivka do drůbeže -…

    Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, odstavíme z ohně. Přidáme na drobno nakrájená játra, uvařené farvely, žloutky, osolíme, opepříme. Nakonec... více o Farvelová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

    Játrový nákyp

    Játrový nákyp

    Játra rozmixujeme, vše smícháme. Dáme péci do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy. Pečeme velmi pomalu, asi 40 minut při 200 °C. Jako teplé... více o Játrový nákyp

    Maminčina játra

    Maminčina játra

    Na sádle zpěníme do skolovata cibulku a anglickou slaninu nakrájenou na proužky. Přidáme játra a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a opepříme,... více o Maminčina játra

    Medailonky z divočáka s kuřecími játry

    Medailonky z divočáka s kuřecími játry

    Z kančí kýty nakrájíme tenké plátky. Asi tak 3-4 na porci. Pořádně je naklepeme, posolíme, posypeme zvěřinovým kořením a potřeme olejem s trochou... více o Medailonky z divočáka s kuřecími játry

    Sicilská směs

    Sicilská směs

    Na tuku zpěníme cibuli, přidáme hovězí a vepřové maso nakrájené na nudličky a podusíme. Přidáme nakrájená drůbeží játra, okořeníme pepřem, kari a... více o Sicilská směs

    Játra s celerem

    Játra s celerem

    Játra se nakrájí na nudličky a dájí se alespoň na 20 minut do nálevu. Játra zprudka osmažíme, pak přidáme nastrouhaný celer, který zakapeme ještě... více o Játra s celerem

    90 minut
    Plněné vepřové plátky s játry

    Plněné vepřové plátky s játry

    Na rozpáleném oleji osmahneme na malé kousky nakrájená játra s cibulkou, trochu osolíme, opepříme, zakapeme worcesterem, přidáme sekanou petrželku,... více o Plněné vepřové plátky s játry

    80 minut
    Písmenková polévka

    Písmenková polévka

    Kuře omyjte, dejte do hrnce a zalijte vodou. Přidejte kořenovou zeleninu, nakrájenou cibuli, celý pepř, nové koření a osolte. Vše pozvolna uvařte... více o Písmenková polévka

    • 1
    • 2
    • Další stránka

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    Poslední sledované recepty

    47
    Jablíčková rychlovka
    Jablíčková rychlovka
    41
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    39
    Palačinky
    Palačinky
    31
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    29
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    AHA.cz Liškova bývalka změnila vzhled: Boková k nepoznání!

    Liškova bývalka změnila vzhled: Boková k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz Slavné ženy po padesátce, které se svlékly: Jaké krásky odhalily své tělo?

    Slavné ženy po padesátce, které se svlékly: Jaké krásky odhalily své tělo?

    Dáma.cz Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Pravda, nebo fikce?

    Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Pravda, nebo fikce?

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Maminka.cz Očekávání vs. realita. Kresby mateřství, které pobaví i uklidní! Jedeme v tom všichni

    Očekávání vs. realita. Kresby mateřství, které pobaví i uklidní! Jedeme v tom všichni

    Reflex.cz Minářovo hnutí se vyčerpalo: Zaplnili Letnou, volební šance se rozplývají

    Minářovo hnutí se vyčerpalo: Zaplnili Letnou, volební šance se rozplývají

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Nedávno navštívené recepty:

    Kapr po mlynářsku Pikantní dresing 1 2 3 4 5 Tříbarevný tvarohový koláč
    Nivovo-česnekoví slimáci Višňové řezy II Pečené brambory s cibulí
    Babiččin rychlý jogurtový koláč Sushi s lososem Makové koláčky
    Pizza s cuketou Muffiny s lentilkami Indický chléb (Naan / Chapati)

    Další doporučené ingredience:

    Dračí klobása Drcené jalovčinky Drcený česnek Drcený kmín Drcený led
    Dressing Dressing Tisíc ostrovů Drobenka Droždí Dršťky
    Drůbeží maso Drůbeží párky Drůbeží prsa Drůbeží salám Drůbeží šťáva Knorr
    Drůbeží šunka Drůbeží vývar Drůbky Dřišťál Dubová kůra
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Drůbeží játra
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí