Játrová omáčka II.

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra uvaříme a necháme ztuhnout.Cibuli nakrájíme najemno, usmažíme do měkka, přidáme mouku a uvaříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme polévkové koření nebo masox a provaříme.
2
Část jater nastrouháme, přidáme do omáčky, osolíme, opepříme, vmícháme kysanou smetanu a dochutíme. Zbylá játra nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky.Podáváme s knedlíkem.

Komentáře k receptu

  • ika
    ika |

    22. 8. 2006 19:55

    Nechávám čtyři játra vcelku, protože jsme čtyřia zbytek jater rozmixuji. Je to lepší než strouhat.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: