Vepřová pečeně Robert

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 7
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celý kus masa osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji ze všech starn opečeme. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a necháme zrůžovět. Podlijeme bílým vínem a vývarem. Přidáme veškeré koření. Necháme asi 1 hodinu dusit až je maso měkké.
2
Potom přidáme hořčici a máslo. Kdo chce omáčku hustší, může přidat i mouku. Jako velice chutná příloha může posloužit vařený květák
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    28. 2. 2015 15:06

    Teda to byla dobrota :-) <3

  • srdicko1
    srdicko1 |

    30. 1. 2014 22:22

    uvaříno, bylo to dobré, dala jsem místo tymiánu rozmarýn a taky to šlo, manžel bohužel nadšen nebyl.

  • Klára
    Klára |

    16. 7. 2013 12:37

    Jakou jinou přílohu byste doporučili než květák? Jinak recept vypadá lákavě, zkusím, i když musím vynechat víno :-/

  • Petra
    Petra |

    13. 1. 2012 08:50

    vyzkoušeno, pečeně je takto VYNIKAJÍCÍ !!!

  • monak
    monak |

    24. 6. 2011 14:38

    --největší dobrota.. fakt se povedla

  • Simča S.
    Simča S. |

    26. 5. 2011 14:51

    Výborné masíčko, mouku jsem nepřidávala, nemáme rádi hutné omáčka a rozpečená cibule s vínem a šťávou z masa udělala výbornou šťávu - omáčku.

Abecední seznam: