Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou pečeni osolíme, dáme do pekáče s olejem, obložíme drobně pokrájenou cibulí a vložíme do vyhřáté trouby na 160 stupňů. Pečeme za občasného podlití a přeléváme výpekem.
2
Zelí pokrájíme na nudličky, osolíme, podlijeme vínem a podusíme. Ke konci dušení přidáme oloupaná, očištěná a pokrájená jablka, dodusíme a nakonec dochutíme medem.
3
Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Jablka Med Olej Sůl Vepřová pečeně Víno Zelí

Komentáře k receptu

  • Martina
    Martina |

    28. 3. 2011 18:13

    Výborná úprava zelíčka :-) !

Abecední seznam: