Vánoční rybí polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      l voda
    • kapří maso HLAVA a jiné odřezky
    • 5
      ks pepř mletý
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      ks bobkový list
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • zelenina kořenová
    • jikry
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do 1l vody vložíme rybí odřezky a koření,osolíme a uvaříme doměkka.Scedíme a rybí maso obereme.Cibuli nakrájíme nadrobno,osmahneme ji na másle a zasypeme moukou.Za stálého míchání připravíme cibulovou jíšku,kterou zalijeme zbylou vodou.
2
Dobře promícháme,přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a povaříme.K zeleninovému vývaru přidáme rybí vývar,jikry nebo mlíčí a maso.Společně ještě krátce povaříme,podle chuti osolíme a doplníme pokrájenou petrželkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    20. 4. 2013 21:18

    Vařila jsem na Vánoce, byla to má první rybí polévka. Byla opravdu velmi dobrá, recept doporučuji!