Rybí polévka s hrachem

moje hodnocení: 0

5.0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce máslo
    • sůl
    • muškátový květ
    • pepř mletý
    • 100
      g kořenová zelenina (pokrájená na kostičky)
    • 1
      l rybí vývar
    • 200
      g žlutý hrách

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Většinu vařeného hrachu rozmačkejte (trochu si nechte na ozdobení polévky) a prohřejte ve vývaru spolu s povařenou, jemně nakrájenou kořenovou zeleninou. Ochuťte a podávejte s osmaženými krutonky.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i z nádobí

Komentáře k receptu

  • Terka
    Terka |

    30. 12. 2011 11:15

    Babička ji dělá jako štědrovečerní staročeskou rybí polévku, je výborná.