Medailonky z divočáka s kuřecími játry

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: šulcová

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z kančí kýty nakrájíme tenké plátky. Asi tak 3-4 na porci. Pořádně je naklepeme, posolíme, posypeme zvěřinovým kořením a potřeme olejem s trochou solamylu. Plátky necháme v misce asi hodinku odležet.
2
Po hodině je prudce opečeme na pánvi a dáme na teplý talíř. Na téže pánvi orestujeme drůbeží játra (celý balíček), na kolečka nakrájenou cibuli, na kostičky pokrájenou anglickou slaninu a přidáme rozdrcený česnek (nemusí být). Touto směsí pokryjeme kančí medailonky a můžeme podávat.
3
Výborné s bramborovou kaší a horou zeleninového salátu. Posledně jsem je dělala se zde uvedenými brambory na paprice a musím říct, že to byla fantazie.

Komentáře k receptu

  • Iva
    Iva |

    27. 2. 2007 11:31

    vynikajici :-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: