• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Šalamounské řezy
    Napište svůj komentář k receptu

    Šalamounské řezy

    autor: Vlastina
    0.0
    moje hodnoceni
    4.5
    hodnotilo: 125
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Šalamounské řezy
    Šalamounské řezy
    Šalamounské řezy
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        hrnek voda
      • 2
        hrnek cukr krupice
      • 1
        kostka hera
      • 2
        lžíce kakao
      • 1
        balíček prášek do pečiva
      • 2
        hrnek polohrubá mouka
      • 4
        ks vejce
      • 2
        lžíce hnědý rum
      • 1
        hrnek kokos na posypání

    Postup přípravy receptu

    1
    Vodu s cukrem, tukem a kakaem dáme do hrnce a zahříváme až se směs spojí (nevaříme!!). Pak odebereme 3/4 hrnku směsi, dolijeme rumem a dáme stranou. Do zbylé hmoty přidáme vejce a mouku s práškem do pečiva. Dobře promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Pečeme zvolna asi 25 minut. Po upečení ihned poléváme odebranou směsí s rumem a sypeme kokosem. Poleva je řídká dobře se vpije do moučníku. Po vychladnutí krájíme na menší řezy.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Ženevské řezy

    Ženevské řezy

    Nugátové řezy

    Nugátové řezy

    Mandlové řezy

    Mandlové řezy

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Zuzana
      Zuzana | 13. 4. 2014 18:27

      Dala jsem se nalákat, ale bohužel jsem čekala víc. Šalamoun byl asi spokojen, my tedy ne. Obyčejná přeslazená buchta, která má do řezů na míle daleko. :-|

    • bajanaba | 31. 5. 2013 19:33

      chutný a byl rychle hotový :-)

    • HelenaPa | 18. 2. 2013 08:37

      Tuhle buchtu peču už dlouho, vždycky chutná a hlavně je rychlá. Dávám 1.

    • Kamila B.
      Kamila B. | 18. 2. 2013 07:46

      Výborné! Ani jsem nahoru nic nesypala, bylo to skvělé i tak. <:-)

    • Žirafka
      Žirafka | 13. 2. 2013 23:40

      Tento moučník peču už dlouho :-) Je senzační a hlavně rychlý. Horní posypku můžete libovolně měnit. Vyzkoušela jsem např.ml.ořechy,nebo strouhanou čokoládu - vše výborné <3

    • Jiřka
      Jiřka | 14. 10. 2012 20:51

      Výborné !

    • bumbrdlik333 | 2. 8. 2011 13:50

      Znám jako hop do trouby. moc dobrá :-)

    • Danci.v
      Danci.v | 31. 7. 2011 11:26

      Dávám za 1. Vnikající! Tyto řezy znám od malička z dětství, kdy je pekla babička.

    • Petra
      Petra | 15. 4. 2011 18:33

      také jsem dělala a je velmi dobrá a rychlá

    • Iva.ojoj | 1. 3. 2011 17:04

      ještě mě napadlo zkusit vyklopit koláč a polít ho z té druhé strany, kde nemá kůrku...

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 27. 1. 2011 11:21

      Je to dobré a rychlé, dělám jí s máslem, rumem nešetřím - 2 lžíce mi přijdou málo. Po upečení piškot hustě propíchám vidlicí na pečení, aby poleva protekla. Na polevu dělám posypku z nastrouhané Margotky, s ořechy a kokosem a hustě posypu, foto přiloženo :-)

    • Hospodyňka
      Hospodyňka | 20. 1. 2011 19:36

      HEEEEEEY GAADŽO PÝCHEEEJ DO TOHO JAK NEVYSTŘÍKNE!

    • pippiva
      pippiva | 20. 1. 2011 19:31

      Je,tak o tom propichani jsem tedy nevedela...A to ji pecu od mych 15 let

    • recepty73
      recepty73 | 20. 1. 2011 13:25

      Ano,píchaná buchta!Tak tu mají rádi-polevou nešetřím ;-) :-D !

    • Zumbistka | 20. 1. 2011 13:13

      nás oslovují dodnes, ale musí se buchta po upečení hustě propíchat, pak se poleva vpije dovnitř a vytvoří výbornou čoko náplň!

    • recepty73
      recepty73 | 20. 1. 2011 12:27

      ...už je to dávno,co jsem je pekl a nás tedy moc neoslovily :-( ,tím netvrdím,že jsou špatné :-)) -asi jsme moc zmlsaní ;-) .

    • elldarka | 20. 1. 2011 11:48

      Také dělávám, dobré..

    • Anna Vobroučková
      Anna Vobroučková | 18. 2. 2010 18:35

      Také peču řezy s tímto názvem,ale tochu pozměněné,nic neodebírám a polevu dělám z povoleného másla,kakaa,rumu,mouč.cukru,1žloutku a 2lžičky škrobu či pudinku vše vyšlehám a také potírám na horký moučník.Je to výborné.Je dobré použít hodně tmavé kvalitní kakao.

    • Olga .
      Olga . | 18. 2. 2010 17:14

      Pokud pečete častěji a vaše rodina je zmlsaná jako ta moje, tak zkuste místo kokosu nastrouhat tyčinky Margot :-) Aleno, chutě mohou být pravda různé, ale že byste měla až tak zpovykanou rodinu? A protože tady není co pokazit, jste si jistá, že jste pekla podle tohoto receptu?:-))) Já to píši jenom proto, abych trošku kompenzoval Váš kategorický :-( odsudek...

    • Olga .
      Olga . | 18. 2. 2010 17:05

      Pokud pečete častěji a vaše rodina je zmlsaná jako ta moje, tak zkuste místo kokosu nastrouhat tyčinky Margot :-) Aleno, chutě mohou být pravda různé, ale že byste měla až tak zpovykanou rodinu? A protože na tomto receptu není co pokazit, jste si jistá, že jste pekla podle tohoto receptu?:-))) Já to píši jenom proto, abych trošku kompenzoval Váš kategorický odsudek...

    • Alena Pilnajová
      Alena Pilnajová | 18. 2. 2010 09:44

      Upekla jsem tento moučník před dvěma dny a dnes jsem ho více jak 3/4 vyhodila (běžně mi rodinka sní moučníky večer a do rána nic nezůstane) - těsto je pravda dlouho vláčné, moučník pěkně voní a je rychle hotový ale to je tak vše. Chutná jako špatně ochucený perník. Pokud pečete častěji a vaše rodina je zmlsaná jako ta moje tak to ani nezkoušejte, u nás to byl propadák :-(

    • Tereza Podolská
      Tereza Podolská | 17. 1. 2010 21:25

      Taky tento recept znám již od dětství - jen pod názvem Šup do trouby. Jinak buchta sklízí úspěchy :-)

    • Ludmila Sýkorová
      Ludmila Sýkorová | 10. 1. 2010 10:39

      Tenhle recept mám pad názvem Amálka už několik let od spolupracovnice, buchta je velmi dobrá a šťavnatá žádný suchánek

    • Lucie Hrabcová
      Lucie Hrabcová | 12. 9. 2009 13:48

      Peču dost často. Když mě nic jiného nenapadá, tak tyhle řezy vyhrávají!

    • Monika T
      Monika T | 9. 8. 2009 02:13

      Vynikajúca vláčna buchta, zase raz pochvala :)

    • Jiřina Hrnčířová
      Jiřina Hrnčířová | 5. 8. 2008 19:09

      moc dobrá buchtička ahlavně rychlá což se cenní.díky

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 5. 8. 2008 12:24

      S alkoholem si nedělejte starosti, mám to úředně.....Děti mají na chalupě sešlost přátel z půlky světa. Vyřešil jsem to ŠALAMOUNSKY. Dvěma plechy. Bílý s rozinkami a ořechy, tmavý s Margotkou. Než jsem to naložil do auta, půl plechu vzalo za své. Stavěli mě za městem. "Pane řidiči...". "Ale já přes tu dvojtou čáru nejel!!" Zbystřili: "Jaká dvojtá???" A zavětřili: "Pane řidiči, Vy jste požil!!!" ...Nenadýchal jsem ani ň! Olizovali se až za ušima a odjeli jednosměrkou proti srsti. Vybílil jsem místní cukrárnu a pokračoval na chalupu... ŠALAMOUNOVI jsem chtěl dát za každý plech jedničku, ale tu druhou to nebere a nebere...

    • Miluš Miluš
      Miluš Miluš | 3. 8. 2008 18:58

      Tak jsem ji vyzkoušela a musím pochválit. Mám ráda rychlovky. Tahle je navíc výborná a voňavá. Posypala jsem ořechy a nemělo to chybu. Takže díky za nápad.

    • Jana Čejková
      Jana Čejková | 13. 7. 2008 12:59

      Skvělé!!! Vláčné!!!! Určitě budeme dělat častěji, protože se po řezech jen zaprášilo :-)

    • Liška
      Liška | 7. 7. 2008 11:54

      Vynikající! Také jsem ušlehala zvlášť bílky a řezy byly nádherně nadýchané. Příště zkusím ještě přidat strouhané oříšky. Dávám 1*

    • Justin
      Justin | 15. 6. 2008 18:40

      Když jsem rozpouštěla tuk v hrnci s ostatními ingrediencemi,tak jsem to nevystihla s tou teplotou .Zdálo se mi to dost teplé a musela jsem čekat než to zchladne. Ale jinak se povedla.Krásně vláčná.

    • Petra T.
      Petra T. | 4. 6. 2008 18:14

      Právě jsem dopekla, posypala kokosem a půlku strouhanými ořechy a udělala to stou vidličkou poleva se krásně vsákla do těsta. Prostě super jednoduché a bez nádobí :-) dávám za 1. Díky za recept.

    • pavla kozárová
      pavla kozárová | 4. 6. 2008 17:45

      Tento recept znám pod názvem Hop do trouby,je to vynikající buchta a hlavně rychlá,dá se různě odměňovat,do těsta lzou přidat rozinky,nebo sekané ořechy.

    • Radka Křížová
      Radka Křížová | 1. 6. 2008 19:45

      moc dobré řezy,děláme je doma taky,hlavně když je v sobotu jiná práce a není čas matlat se s něčím pracným.chci vyzkoušet,jestli jde i v remosce,jak tady někdo psal-na koleji troubu nemáme a peču moc ráda..taky ho chci vyzkoušet s těmi ořechy nebo margotkou,to musí být ještě lepší než s kokosem.

    • Marcela Burešová
      Marcela Burešová | 11. 5. 2008 10:11

      Super buchta ! Jednoduchá a výborná. Mamka ji dělá leta, akorát našlehává bílky zvlášť. Také to dělám tak. Dávám 1.

    • karolina
      karolina | 5. 5. 2008 16:13

      Výborné,rychlé (tedy pro mne) přidávám 1

    • Eli
      Eli | 4. 4. 2008 17:25

      Vynikající!!! Všm moc chutnalo a je to rychlovka!!! nemá chybu!! U mě je to číslo 1!!!!

    • Sísa
      Sísa | 28. 3. 2008 13:16

      Výborná buchta, ráda dělám a s tou vidličkou je to bezva nápad. Příště vyzkouším i Margot tyčinku.

    • Věra z Dc
      Věra z Dc | 25. 3. 2008 08:40

      Vynikající zákusek. Myslím, že je zde ve více názvech podobný recept (např. Vařená buchta ..) ale tento se mi líbí nejvíce.

    • Hanička
      Hanička | 18. 3. 2008 08:40

      Připojuji se ke chvále. Dle rady po upečení propíchávám vidličkou - poleva se tím opravdu důkladně vstřebá do všech koutů. Řezy jsou rychlé a výborné.

    • Monika Krenková
      Monika Krenková | 17. 3. 2008 21:01

      Tento recept znám pod názvem "šup do trouby" a je to opravdu tak a je výborný

    • Lenka V.
      Lenka V. | 14. 3. 2008 13:36

      Právě jsem dopekla, sypala jsem Margotkou a je to mňamka

    • Eva Vondrova
      Eva Vondrova | 11. 3. 2008 15:53

      Dneska jsem dělala, opravdu velmi rychlé a nepracné.Měla jsem strach, že se to nebude vsakovat.Pro jistotu jsem nechala míň těsta. Ovšem, vše se vsáklo v pohodě.Asi záleží, jak se to peče.Já pekla v elektrické na 170 asi 20 minut.Posypala jsem půlku margotkou a půlku kokosem. Dávám 1*

    • bulač
      bulač | 10. 3. 2008 12:00

      je to moc dobré po upečení posypat nastrohanou MARGOTKOU-TYČINKOU.

    • bulač
      bulač | 10. 3. 2008 11:58

      je to moc dobré po upečení posypat nastrohanou MARGOTKOU-TYČINKOU.

    • Michala Bauerová
      Michala Bauerová | 5. 3. 2008 13:12

      Je ten recept výborný určitě ho zkuste nemá chybu

    • Gábina Smítková
      Gábina Smítková | 16. 2. 2008 21:03

      Tyto řezy znám hodně let a jsou skvělé. Mohu všem doporučit!!!

    • Jana Kleška
      Jana Kleška | 25. 11. 2007 20:37

      Taky jse byli všichni spokojeni. Je to rychlé, voňavé a moc dobré, Vyzkoušejte všichni

    • Jitka M.
      Jitka M. | 24. 10. 2007 00:01

      Paní Vencová smekám před Vámi vše od vás je dobře dělatelné a hlavně jedlé díky dávám za 1

    • Hildegarda
      Hildegarda | 23. 8. 2007 17:52

      Lepší se to vsakuje, když se upečený korpus propíchá na několika místech vidličkou!! Je to osvědčené, dělám to tak pokaždé a je to výýýýýbornééééé

    • Romana Musilová
      Romana Musilová | 16. 8. 2007 15:35

      právě jsem ochutnala a jsou skutečně dobré, jednoduché a opravdu rychlé, ocenila jsem, že jsem při přípravě ani nezašpinila moc nádobí, dávám 1

    • Ivana Božáková
      Ivana Božáková | 7. 8. 2007 09:11

      Já znám tento recept pod názvem "ňamka", nedávno jsem řezy po čase upekla a měla jsem úspěch, dávám za 1*.

    • Markéta
      Markéta | 13. 6. 2007 09:56

      Tyto řezy dělám již spoustu let a jsou velice oblíbené.

    • dáša-šá
      dáša-šá | 31. 5. 2007 11:06

      mockrát vyzkoušené, jen cukru pouze1hrnek, a po vyjmutí z trouby hodně propíchám vidličkou a poleva se krásně vsákne do těsta, je to sice po nakrájení trochu neforemné, ale když všem chutná, tak to zas tak neva!

    • Anonym
      Anonym | 31. 3. 2007 21:45

      Místo vody jsem dala bílé víno a do těsta jsem přidala dýňový kompot i se šťávou. Je to moc dobré, děkuji za recept. Mirka

    • Sarka Honzakova
      Sarka Honzakova | 30. 3. 2007 18:05

      Tak jsem to ted dopekla. Nahradila jsem jen vodu mlekem a dala jen 1 hrnek cukru. Chutove moc dobre, ale mela jsem problemy s vpitim te tekutiny, kterou jsem to polivala. Podobne se delaji i Rezy Raffaelo a tam to bylo bez problemu. Zde byl povrch po upeceni dost nepropustny a dost tekutiny steklo ke krajum a ty byly rozmacene. Asi necham prise na politi mene nez 3/4 hrnku.

    • Marta Brestovská
      Marta Brestovská | 16. 3. 2007 10:27

      Teď jsem dopekla a tak báječně to vonělo, že sem neodolala a hned ochutnala. řezy sou fakt vynikající a opravdu rychlé. Snad budou chutnat i manželovi :-)

    • Anonym
      Anonym | 27. 2. 2007 19:22

      S tím ovocem je to výborný nápad určitě vyzkouším

    • Michaela Švrlanská
      Michaela Švrlanská | 27. 2. 2007 17:35

      Vyzkoušela jsem a musím říct, že je to výborné.Přimíchala jsem do těsta na půlku nakrájené hroznové víno a nemělo to chybu.

    • SV
      SV | 27. 2. 2007 14:48

      Je to rychlovka, které moc chutná .Rum celé řezy krásně provoněl a ke kávě jsme stihli sníst půl plechu ve dvou.

    • Jarka Mastilová
      Jarka Mastilová | 26. 2. 2007 12:27

      Moučníky tohoto typu mám velice ráda.Dnes jsem ho dělala poprvé a docela jsem si pochutnala.Dala jsem jen o trochu méně cukru.

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 23. 2. 2007 10:28

      Šárko, stačí nechat chvíli vychladnout, aby to nebylo moc horké a vajíčko se nesrazilo.

    • Sarka Honzakova
      Sarka Honzakova | 22. 2. 2007 21:28

      Jak moc se ma nechat vychladnout ta zahrata smes, nez do ni pridam vejce, mouku atd. Myslim, ze i to muze mit vliv na rozmichavani. Muze to byt vlazne nebo to nechat uplne vystydnout?

    • Helena Breburdova
      Helena Breburdova | 22. 2. 2007 10:10

      Skvělé,dávám 1.Moc jsme si pošmákli.Díky za prima receptík.

    • Alča
      Alča | 21. 2. 2007 20:01

      Zase jsem se přesvědčila, že recepty paní V. V. nemají chybu, díky za recept. Pište prosím dál.....

    • Markéta
      Markéta | 21. 2. 2007 18:06

      Tak ten šalamoun je fakt mňam :o)))) včera jsem četla komentáře a neodolala jsem, hned jsem se pustila do pečení. Dala jsem o něco míň cukru. Díky za recept.

    • Petra Č.
      Petra Č. | 21. 2. 2007 17:05

      Super! Vynikající, rychlý recept. Včera jsem pekla, dnes není ani ždibec!Rum voněl, jen synovi ( 2 ) jsem ho raději nadala.Škoda. Ale třeba žravé řezy, které mám také tady z receptů doma milujeme všichni. Tato buchta se také stala okamžitě oblíbenou. Vlasto, jste 1.

    • Zuzana Šindlerová
      Zuzana Šindlerová | 21. 2. 2007 14:47

      Tak se dívám, mám skoro stejný recept, jen se 3 vajíčky, místo vody mléko a místo Hery máslo. (Rychlá kokosová buchta). Je fakt dobrá, taková rychlovka.

    • Vlasta
      Vlasta | 21. 2. 2007 13:10

      Marie - 3/4 hrnku odeberete ne 3/4 celého množství těsta

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 21. 2. 2007 10:43

      Horkovzduch je príma, ale nehodí se na všechno... Já ho používám vlastně jenom na "barvu" poté, co mám v podstatě upečeno. A stačí chvilinka. Na něco je naprosto nevhodný - třeba na perníčky, jsou pak vysušené.

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 21. 2. 2007 10:17

      Marie, odlít na polevu se má 3/4 hrnku, ne 3/4 celé směsi.

    • Marie
      Marie | 21. 2. 2007 00:08

      Mám stejný problém jako Teri. Zdá se mi, že chyba je v tom, že se peče jen 1 čtvrtina směsi a 3 čtvrtiny se dolévají. Nemělo by to být naopak? Tak velké množství polevy jsem se neodvážila na těsto dolít, těsta bylo na velký pekáč málo, že to šlo špatně natírat. Fakt to zkusím příště obráceně.

    • amatérka
      amatérka | 20. 2. 2007 10:22

      Opravdu je rozdíl, v jaké troubě pečete. V horkovzdušné mám hopíka nízkého, povrch je osušený, proto se poleva špatně vpíjí. Z plynové je piškot vysoky.To je asi problém Terky.

    • karla hokova
      karla hokova | 20. 2. 2007 09:54

      tento recept jiz 25 roku nazyvam hop do trouby

    • hanka
      hanka | 19. 2. 2007 19:46

      dnes jsem vyzkoušela,vynikající!!!

    • katika kuchticka
      katika kuchticka | 18. 2. 2007 18:04

      Tak tento kolacik som prvykrat robila, ked som mala dvanast rokov a odvtedy je sucastou mojej aj "dospelackej"kuchyne-celych 17 rokov :-) Nepodaril sa mi len raz v Kanade, mali divnu muku. Ale chutovo bol aj tam super.Ja namacam hrozienka v rume a niekedy tam supnem i nasekane orechy. Je to fakt jednoduche a nie presladene a kremove.

    • Teri
      Teri | 18. 2. 2007 08:56

      No,evidentně se to zkazit dá:-) Každopádně díky za reakce. Příště to snad dopadne lépe.

    • Anonym
      Anonym | 17. 2. 2007 18:17

      Téda Teri, tvůj komentář je docela zmatený, vlastně jsem nepochopila jak jsi to vlastně dělala. Jestliže jsi nepostupovala dle receptu, tak proto ti to asi nevyšlo. Na téhle buchtě se nedá nic zkazit.

    • Máří
      Máří | 17. 2. 2007 17:59

      A kdy jste přidávala prášek do pečiva? Měl by jít do těsta vždy jako poslední, zamíchaný v posledním zbytku mouky.

    • Teri
      Teri | 17. 2. 2007 15:40

      Dnes jsem vyzkoušela.Bohužel mi těsto vůbec nevyběhlo a poleva se potom nevpila.Může to být tím,že jsem nepřidávala vejce a mouku ke zbylé polevě,ale nejdřív jsem smíchala mouku s vejci a po té přidala polevu?Pečete v elektr. nebo horkovzdušné troubě?Dík za odpověď.

    • Eva
      Eva | 16. 2. 2007 19:28

      Moc dobrý. I bez kokosu, který se mi doma nenacházel :-)

    • eva šindelářová
      eva šindelářová | 16. 2. 2007 19:28

      DNESKA DĚLÁM ŠALAMOUNKA POPRVÉ A VONÍ PO CELÉM BYTĚ.SKVĚLE RYCHLÉ A MOC CHUTNÉ.

    • Iva
      Iva | 14. 2. 2007 13:34

      O tomto moučníku,jak tmavém tak světlém,si myslím,že je hoden svého jména - Šalamoun.V té světlé podobě hodně vynikne příchut´rumu.

    • Karlina
      Karlina | 13. 2. 2007 19:13

      S tím světlým těstem to vůbec neznám ani jsem ještě neslyšela, určitě vyzkouším, to by bylo super, protože část rodiny nemá ráda tmavé moučníky, chce světlé, ale ne suché, tak to by splňovalo obě přání světlíý vláčný moučník

    • Iva
      Iva | 13. 2. 2007 14:22

      Tento moučník peču několik let ve dvou variantách.Tmavý,tak jak je zde recept uveden,jen s vynecháním rumu.Světlý-tentýž rozpis,s vynecháním kakaa a přidáním rumu do odlité části těstaJeden krájím na kostky,druhý na obdélníky.Vždy rychle mizí a zatím nikdo nepoznal stejný základ.

    • L.
      L. | 13. 2. 2007 11:04

      Řezy vláčné, nejsou suché, což je super, ale jinak chuťově nic moc. Skoro stejné jako obyčejný perník. Taky prosím vždy pište, jestli je to na malý či velký plech. Dala jsem to na malý a buchta vyběhla jako blázen. Možná kdyby byla na velkém plechu, rozlila by se po ní pěkně ta poleva a chutnalo by lépe.

    • Magdalena Moskowitz
      Magdalena Moskowitz | 9. 2. 2007 20:38

      Jeste vcera v noci jsem to pekla-ale na dva zpusoby.1 recept bez cukru s ALTERNOU a jeden opravdu na sladko. Oba jsou vynikajici, ale ja mam radeji ten sladky, asi proto, ze jsem dala vice rumu!!!

    • Zuzka
      Zuzka | 8. 2. 2007 16:47

      Šalamouna dělá moje mamka už kolik let a je STRAŠNE DOBRÝ!!! Dávám za jedna, i když recept znám dlouho. Doporučuji.

    • dana
      dana | 7. 2. 2007 19:26

      Buchtu pecu s uspechem nekolik let a pridavam kompotovany angrest.

    • Ivana M.
      Ivana M. | 3. 2. 2007 12:49

      Výborné!!!!!

    • Hospodyňka
      Hospodyňka | 29. 1. 2007 11:37

      Dobrá a rychlá buchta. Jenom já jsem milovnicí tmavších těst, takže příště dám kakaa trošku víc.

    • Mirka G.
      Mirka G. | 7. 1. 2007 20:10

      Tento koláč robievam, ale pridávam do cesta kompót. Uviedla som ho tu ako Koláč z kompótu. Kompót mu dodáva vláčnosť a šťavnatosť.

    • Flour
      Flour | 7. 1. 2007 19:45

      Výborné. dělala jsem pro návštěvu a musela jsem jim dát kus sebou, jak jim chutnalo. Pekla jsem při 170 °C a krásně se upeklo. Posypala jsem částečně kokosem a částečně sekanými nesolenými buráky.

    • Lucie Bernhartová
      Lucie Bernhartová | 7. 1. 2007 17:59

      Tak jsem zhruba před hodinkou dopekla...jsme na to dva a půl pekáče uz je fuč (stejně tak mé novoroční předsevzetí, že po 17:00 nebudu jíst, ale nemohla jsem odolat). Ve směsi jsem také měla hrudky, ale šlehač to jistí...1/3 jsem posypala kokosem, druhou oříškama a třetí strouhanou čokoládou - po té se mohl utlouct přítel. Pekla jsem mírně, ke konci jsem přidala.

    • possum *
      possum * | 30. 11. 2006 11:02

      A jeste rychlejsi je z mikrovlnky. :-)) Musi se ovsem dekat z polovicni davky, a podle sily mikro asi 7 minut.

    • Jíťa
      Jíťa | 22. 11. 2006 17:54

      První buchta, kterou jsem kdy pekla a moc se mi povedla, to je snad zázrak, děkuji

    • Ivana Petrová
      Ivana Petrová | 22. 11. 2006 15:33

      Na to jaká je to rychlovka, je opravdu výborná. Mám ročního syna a většinu jídel teď hodnotím podle délky přípravy, takže fakt bomba.

    • janit xxxc
      janit xxxc | 19. 11. 2006 19:21

      ahoj. bude to můj první řez, tak snad to nezkazím. jen by tu mohlo být přesněji nápsáno kolik je čeho (na dkg a ne na hrnky) Napíšu výsledek. Ps bude to jako dárek k mamčiným narozeninám.

    • Věra
      Věra | 15. 11. 2006 22:25

      Já do tohoto moučníku nedávám rum,ale přidávám nakrájené kompotové broskve.Je pak ještě vláčnější...

    • mandarinka.7
      mandarinka.7 | 17. 9. 2006 15:12

      Rychlá,lehká příprava,konečně schládla a už se baští.Neměla jsem na posypání kokos ale vůbec to nevadí protože vysledek je super.Je to fantastické dávám 1* doporučuji všem vyzkoušet.

    • Lenka Zavřelová
      Lenka Zavřelová | 5. 9. 2006 17:05

      Romano, dělávám ho často, ty hrudky by se udělaly asi každé. Buď musíte pořádně zamíchat, ale já volím jednodušší variantu a vytáhnu na to pro jistotu metly, abych nemusela honit každou hrudku vařečkou. Je to pak hezky hladké.

    • Romana Nováková
      Romana Nováková | 26. 8. 2006 18:30

      Ráda zkouším nové recepty, tak jsem zkusila a musím ho pochválit. Dala jsem jen 1,5 hrnku cukru a stačilo to. Chtěla bych se zeptat, čím to je, že když jsem do směsi zamíchala mouku, tak se mi udělaly hrudky? Musela jsem to pak propasírovat přes cedník. Děkuji a hodnotím 1.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 16. 8. 2006 16:51

      Upekla jsem a mohu říct,že je opravdu jednoduchý a dost dobrý.Použila jsem do těsta hrst ořechů a rozinek,místo rumu přidala rumovou tresť a výsledek byl na jedničku.Takže chválím a hodnotím jedničkou.:o))

    • Handula
      Handula | 27. 7. 2006 09:50

      nedávno jsem na tento recept narazila,vyzkoušela - velmi rychlý moučník-dávám za 1.Zvládnou ho i začátečnice

    • Nataša Třešňáková
      Nataša Třešňáková | 6. 6. 2006 21:44

      Také tento moučník dělám poměrně často, byť u nás je znám pod názvem Mokré řezy...

    • katka
      katka | 6. 6. 2006 15:47

      Já tuto buchtu dělám taky, ale bez rumu. Je dobrá a hlavně rychlá....

    • Fleur
      Fleur | 3. 6. 2006 18:05

      MŇAMKA

    • Zdenka Rysová
      Zdenka Rysová | 9. 5. 2006 18:20

      tak sem to vytahla teď z trouby...teda z remosky, protože na kolejích troubu nemáme a msim říct že i ta to zvládla...krásně to voní a už to chladne u okna...doufam že mně s tim přítel nevyhodí....mně to moc chutná, trochu mně zarazilo že těsto je tak řídké a i polevy bylo dost,ale vše je v pořádku...díky

    • Alice
      Alice | 20. 3. 2006 20:32

      Sice jsem směs, která se má v hrnci pouze spojit, omylem uvařila i když je v receptu napsáno nevařit, ale i přesto byli vynikající a všem ohromně chutnali. Výborný recept a já dávám 1.

    • tereza
      tereza | 11. 3. 2006 15:20

      my tomu říkáme doma Šup do trouby...

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 7. 3. 2006 15:46

      Hodnotím za jedna, jednoduchá, rychlá příprava a dobrá chuť.Půlku jsem posypala mletými vlašskými ořechy a půlku kokosem.S ořechy nám chutnalo více.Jinak jsem dala i trošku rumu a chutnal i dětem.

    • Eva
      Eva | 6. 3. 2006 10:22

      zkoušela jsem všechny možné poznatky z komentáře + vlastní odvahu :o) a výsledkem byly náramné pochoutky a velká pochvala rodiny. Díky!

    • Lenka Zavřelová
      Lenka Zavřelová | 1. 3. 2006 13:59

      Mě chutná míň,ale malé dítě už taky nejsem.To je tedy ale zvláštní,že? Prostě jsem ho chtěla vyzkoušet, když ho všichni tolik chválí. A pokud jde o ten rum, řekla bych, že se dává i do dětských dortů (já ho tedy nedávám), tak proč si hned myslet, že by jim neměl chutnat. Není zde uvedeno, že není pro malé děti. Prostě jsem vyzkoušela a píšu svůj názor.

    • Emča
      Emča | 1. 3. 2006 12:09

      Lenko, je logické, když máte malé děti, tak jim asi rum nebude chutnat, tak proč jste ten recept s ním dělala? To je nepochopitelné. Mě to s rumem chutná, ale to je věc názoru.

    • Lenka Zavřelová
      Lenka Zavřelová | 1. 3. 2006 10:56

      Řezy jsem právě vyzkoušela. Kdybych neznala můj starý recept obdobný, tak by mi chutnal. Ale musím konstatovat, že původní bez rumu je lepší, vláčnější,..no a dětem ten rum tam nechutná. Já dávám 1/2 hrnku vody, mouky hladké 1 a 1/2 hrnku a jinak vše stejné. Odeberu jen 1/2 hrnku a nedolévám ničím-hezky se roztírá, je hustější směs a vsákne také. Nemá chybu, u nás frčí hodně.

    • XY
      XY | 24. 2. 2006 22:32

      Lenko, určitě je vyzkoušejte, jsou vynikající dělám je podle tohohle receptu už asi rok, jsou měkoučné a zavoní celý byt no hlavně rumem a tím kakaem, zase udělám

    • Lenka Zavřelová
      Lenka Zavřelová | 24. 2. 2006 22:05

      Znám je jako Hop do trouby a bez rumu. Tyhle určitě vyzkouším, děti koláč zbožňují. Je vláčný, vlhký, sladký, nadýchaný a HLAVNĚ je to raz dva.

    • Karolina Líbalová
      Karolina Líbalová | 10. 2. 2006 13:55

      S ořechy výborné samozřejmě i bez nich, ale s ořechy lepší

    • Anonym
      Anonym | 2. 2. 2006 13:18

      Tento recept znam jiz dlouho a nase rodina ho miluje.

    • lenka žilková
      lenka žilková | 29. 1. 2006 18:21

      Cukru jsem dala jen hrnek a půl a stačilo to.Jinak moc dobré,taková vlhká buchta.Jednoduché.

    • Anna
      Anna | 6. 1. 2006 14:23

      Tak těmto řezům říkám, FOFR BUCHTA, je to opravdu dobré ať už posypané ořechama mletýma nebo kokosem. Mensi rada, já než naliju na buchtu tu směs, tak ji nahusto propíchám vidličkou, je to výborný a dělám ji často.

    • Anonym
      Anonym | 11. 10. 2005 19:59

      Fakt mňamka

    • Kája
      Kája | 8. 9. 2005 16:18

      To je dobrý nápad s těmi ořechy, určitě vyzkouším, tyto řezy milujeme

    • Lubka Stevcekova
      Lubka Stevcekova | 8. 9. 2005 13:12

      Tento kolac je super. Odporucam do cesta pridat postruhane orechy alebo kusky cokolady.

    • Mirek
      Mirek | 16. 7. 2005 09:39

      Řezy voní vánocema, jsou výborné. Určitě jsme je nepekli naposledy.

    • Di
      Di | 9. 6. 2005 17:45

      Zkuste také kakaovník (viz recepty), právě jsme ho dojedli. Připadá mi podobný a možná ještě méně pracný.

    • Alis
      Alis | 8. 6. 2005 21:56

      A. ! tyto řezy jsou vynikající, rychlé a jsou dobré právě proto, že nedusí, ale jsou pěkně nasáklé polevou.

    • A.
      A. | 7. 6. 2005 22:24

      To je chvály, to je chvály a zatím je to moc mokré a měkké

    • Anonym
      Anonym | 4. 6. 2005 19:10

      Výborné, vláčné

    • Anonym
      Anonym | 6. 5. 2005 22:17

      Výborné, už dělají všechny moje kolegyně

    • HK
      HK | 4. 5. 2005 08:53

      Je to vážně dobré. A jednoduché. Už jsem doporučila dvěma kamarádkám:-)

    • Rusalka
      Rusalka | 16. 4. 2005 19:45

      Pro Káju - mám to vyzkoušený,peču to už několik let na 180°C 25 minut a nemusím se starat o to kdy snížím teplotu na 160°C.Nastavím minutky a můžu připravovat něco jiného.

    • Jarinka
      Jarinka | 29. 3. 2005 11:44

      Šalamounské řezy jsou vynikající. Tip: Těsto jsem nechala světlé a do "tukové zálivky s rumem" jsem přidala kakao, barevně to pak ladilo oku. Navrch jsem ještě postrouhala čokoládou na vaření. Doporučuji!!!

    • Jana Mrázová
      Jana Mrázová | 24. 3. 2005 21:40

      Vyzkoušela jsem a musím říct, že to je super a to nejlepší, co jsem kdy upekla!!!! Jeden pekáč je málo:-)

    • Anonym
      Anonym | 20. 3. 2005 20:47

      Rychlé, dobré

    • Abies Alba
      Abies Alba | 19. 3. 2005 17:45

      Na to, jak málo je s tím práce, je to dobré, ale dost sladké. Nestačilo by tam dát méně cukru? Mám obavy kvůli polevě.

    • jaja 13
      jaja 13 | 17. 3. 2005 09:04

      Přistupovala jsem k tomuto receptu s lehkou nedůvěrou protože v něm není žádné mléko, ale bylo to zbytečné. Vynikající. Abych vyřešila dilema ořechy - kokos, dala jsem do těsta hrst sekaných vlašských ořechů a povrch posypala kokosem. Nemá to chybu.

    • Pája
      Pája | 16. 3. 2005 09:05

      Vynikající !!!!!!!!!!!!! Včera večer jsem buchtu upekla a dneska ráno se dojedla ke snídani. Doporučuji.

    • Jana Mrázová
      Jana Mrázová | 8. 3. 2005 21:57

      Vyzkoušela jsem a musím říct, že je to moooooc dobré!!! Doporučuji všem!!! Všichni si moc pochutnali

    • Lidka
      Lidka | 5. 3. 2005 14:15

      Taky jsem to s kokosem trošku přehnala, ale jinak to bylo moc dobré a rychlé.

    • Zdena Kováčová
      Zdena Kováčová | 4. 3. 2005 09:59

      Včera jsem moučník upekla. Byl opravdu vynikající.Akorát jsem dala hodně kokosu a padal. Asi by bylo lepší nalít směs až na kokos.Ale jinak neměl chybu. Doporučuji.

    • Jana
      Jana | 1. 3. 2005 19:07

      Neuvěřitelně snadné a přitom vynikající jako nějaký hodně pracný dortík

    • janca
      janca | 28. 2. 2005 18:53

      Vynikajúci...Máme tam radi veĽa rumu...dakujem za recept...Hádam jediný čo sa zje celý

    • Alena
      Alena | 24. 2. 2005 19:09

      Tento recept peču již dvacet let. Doporučuji kombinovat na posyp použít mleté ořechy se strouhanou čokoládou. Po nakrájení na čtverečky a ozdobení šlehačkou je z toho výroborný moučník pro hosty.

    • liddy xxx
      liddy xxx | 21. 2. 2005 09:15

      Opravdu dobré a jednoduché. Upeklo se mi to dobře i v dortové formě a jen se 3 vejci. Úplně stačila. Doporučuji.

    • Anonym
      Anonym | 20. 2. 2005 14:17

      Výborné, rychlé na práci i na jedení!!

    • Stáňa.
      Stáňa. | 19. 2. 2005 14:05

      Výborné. Pekla jsem minulý týden posypané kokosem, teď jdu péct znovu sypané ořechy.

    • jana novotna
      jana novotna | 16. 2. 2005 19:10

      je to moc dobry, a hlavne jednoduchy moučnik.mnam mnam.

    • Alina
      Alina | 14. 2. 2005 18:52

      Marie má pravdu. Je to super!!!!!!!!!!!!

    • marie krejzarova
      marie krejzarova | 13. 2. 2005 14:11

      Tak jsem ji dnes vytvořila,ani ještě nevychladla a hned jsem jí šla vyzkoušet.Je suprová.Chodím stále ochutnávat,jen mám obavu,aby něco zůstalo až se rodinka vrátí.

    • Majka
      Majka | 12. 2. 2005 16:51

      Víc nasáklé jsou pouze okraje buchty, kde bývá trošku tenčí, musí se rychle pracovat stěrkou, ale vůbec to není na závadu. O tyto kousky bývá u nás největší rvačka, někde se jí říká " mokrá buchta ", my jí říkáme " hop do trouby ", díky snadné a rychlé přípravě.

    • marie krejzarova
      marie krejzarova | 12. 2. 2005 16:34

      Není moučník moc nasáklí když se poleje?Mám obavy, že to bude jako houba.

    • Pavla
      Pavla | 11. 2. 2005 13:02

      Ja jeste hned po upeceni moucnik propicham vidlickou a pak az naleju poleju.

    • peta
      peta | 7. 2. 2005 13:09

      vyborne rezy, vcera jsem pekla a uz se po nich zaprasilo

    • Maida
      Maida | 6. 2. 2005 19:08

      taky s rumem nešetřím a řezy byly supééér!

    • Anonym
      Anonym | 5. 2. 2005 19:34

      Jano, s rumem nešetři!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Staňka
      Staňka | 5. 2. 2005 19:16

      Výborné, vláčné a dlouho vydrží, když je rodina hned neobjeví

    • Pavla
      Pavla | 3. 2. 2005 17:06

      Je to dobre, ale my to radeji posypane sekanymi orechy:-)

    • Jana z VM
      Jana z VM | 3. 2. 2005 08:24

      Včera jsem je vyzkoušela, je to velice rychlé, jednoduché. Pekla jsem při 170 st. asi 25 minut, jsou výborné. Daly by se udělat jako dort, prožíznout, potřít šlehačkou, možná ještě přidat ovoce. Taky by to bylo dobré, protože těsto je vláčné a měkké.

    • daffne daffne
      daffne daffne | 31. 1. 2005 15:03

      Ŕezy jsem vyzkoušela tento víkend a jsou výborné.Ještě nestačily vychládnout a už jsme se do nich pustili.

    • Jana
      Jana | 30. 1. 2005 13:44

      gabiko - rumu dáme podle chuti, mimochodem, právě si na něm pochutnávám (na tom moučníku s rumem, ne jen na tom rumu :-)já znám ten moučník původně posypaný mletými ořechy - v kombinaci s tím rumem taky móc dobré...my mu doma říkáme Herák :-)

    • gabika
      gabika | 29. 1. 2005 19:25

      "pak odebereme 3/4 hrnku směsi, dolijeme rumem" kolko rumu? Dolejeme do celého (1/4 l) hrnčeka???Dakujem

    • vlaďka
      vlaďka | 26. 1. 2005 12:46

      moc dobré, já tomu říkám Černý expres

    • Hanka
      Hanka | 22. 1. 2005 12:32

      Moc dobré, hlavně, že to není suché, ale pěkně vláčné

    • Anonym
      Anonym | 21. 1. 2005 08:03

      Vyborne!!!

    • HANKA
      HANKA | 17. 1. 2005 17:10

      Tento recept znám pod názvem-ŠUP-ŠUP.Opravdu je dobrý.

    • Květa Dostálová
      Květa Dostálová | 11. 1. 2005 18:51

      Dělala jsem sypané kokosem jako vánoční moučník, byl vláčný a všem moc chutnal, návštěvy si odnášely recept

    • Alis
      Alis | 9. 11. 2004 21:18

      Pro Káju: pečte při 180 °a po zapečení snižte teplotu na 160 °a dopečte

    • Alis
      Alis | 9. 11. 2004 21:16

      Dělám pravidelně, sypu buď kokosem nebo ořechy, všem návštěvám chutná

    • Alena
      Alena | 9. 11. 2004 09:08

      Zkoušela jsem je o víkendu a všem moc chutnaly. Jsou jednoduché a dobré.

    • Luba
      Luba | 27. 7. 2004 22:04

      Senzační, dělám často a vždy se povede

    • Kája
      Kája | 1. 7. 2004 20:58

      Nemám zkušenosti, taky bych chtěla koláč vyzkoušet, ale nevím při kolika stupních mám pect. Poradí mi někdo?

    • Jája
      Jája | 1. 7. 2004 20:57

      Dobré, rychlé.

    • Anonym
      Anonym | 29. 6. 2004 19:04

      Souhlasím, je to moc dobré, posypané kokosem a s neslazenou šlehačkou

    • Andrea Tomsova
      Andrea Tomsova | 28. 6. 2004 22:29

      Jednoduché a rychlé. Moc dobré.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Hnědý rum Kakao Kokos Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Ovocný salát s jogurtem

    Ovocný salát s jogurtem

    Zapečené rybí filety

    Zapečené rybí filety

    Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

    Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

    Škvarkové tyčinky

    Škvarkové tyčinky

    Karamelový koláč

    Karamelový koláč

    Čínská dýně

    Čínská dýně

    Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

    Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

    Špenátové palačinky se špenátovou náplní

    Špenátové palačinky se špenátovou…

    Frittata

    Frittata

    Doporučujeme

    120 minut
    Banoffee pie

    Banoffee pie

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    39
    Falešná „škvarková" pomazánka
    Falešná „škvarková"…
    32
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    24
    Míša řezy
    Míša řezy
    23
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    19
    Kachna pomalu pečená
    Kachna pomalu pečená

    Zajímavé články

    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…
    Kočičí svatba: Uvařte si staročeskou dobrotu z jižních Čech
    Kočičí svatba: Uvařte si staročeskou dobrotu z…

    Sledujte nás

    AHA.cz Strach o Jágra: Co se děje?

    Strach o Jágra: Co se děje?

    AHA.cz Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

    Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

    AHA.cz Deník Aha! 15.1.2021

    Deník Aha! 15.1.2021

    Dáma.cz Sex ve městě se vrací: Kolik měly 4 kamarádky milenců a další pikantérie ze seriálu

    Sex ve městě se vrací: Kolik měly 4 kamarádky milenců a další pikantérie ze seriálu

    Dáma.cz 11 nejlepších filmů s vánoční atmosférou!

    11 nejlepších filmů s vánoční atmosférou!

    Ženy.cz Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

    Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

    Maminka.cz 8 divných věcí, které nám dělaly naše matky nebo babičky, když jsme byli malí

    8 divných věcí, které nám dělaly naše matky nebo babičky, když jsme byli malí

    Reflex.cz Český podnikatel = vyhubený druh. Dostal ho koronavirus, dodělá ho pár ran do zad od vlády

    Český podnikatel = vyhubený druh. Dostal ho koronavirus, dodělá ho pár ran do zad od vlády

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Jak prát bílé ručníky a povlečení, aby zůstaly bílé

    Jak prát bílé ručníky a povlečení, aby zůstaly bílé

    Další doporučené recepty:

    Šajtky
    Šajtky
    Šakerbura - sladké taštičky po Ázerbájdžánsku
    Šakerbura - sladké taštičky po…
    Šakšuka v praprikách
    Šakšuka v praprikách
    Šalotkovo-řepový koláč s ořechy
    Šalotkovo-řepový koláč s ořechy
    Šalvěj v županu
    Šalvěj v županu
    Šarišská polévka s kroupami
    Šarišská polévka s kroupami
    • Recepty.cz
    • Šalamounské řezy
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí