• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Napište svůj komentář k receptu

Gurmánské pečené vepřové maso na pivě

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 65
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové maso - krkovice, plec, kotlet, kýta - dle chuti
    • 2
      dl pivo světlé 10°C , cca
    • 200
      g cibule
    • 1
      ks česnek - celá větší palice
    • tymián
    • sůl
    • kmín
    • 4
      ks rajčata oloupaná

Postup přípravy receptu

1
Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou cibuli, rajčata, pokrájený česnek. Vše zalijeme pivem, zaklopíme a pečeme cca 50-60 minut. Pak odklopíme a dopečeme doměkka a dozlatova za občasného otočení a podlití pivem nebo vývarem(vodou).
2
Podáváme s bramborovými noky, knedlíky nebo čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Naty | 24. 12. 2016 15:30

    Skvělá pečeně. <3 Hlídám jí už půl hodiny , aby kluci viděli zlaté prasátko :-( :-)

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:57

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:56

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Drahoslava Vránová | 16. 7. 2015 07:42

    Vynikající. Bez chyby byla hlavně i šťáva do které se maso dalo namáčet.

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:58

    vyzlkušela jsem bylo to moc dobré

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:57

    Moc dobré ,chutnalo mě i dceři

  • Růža | 28. 12. 2014 17:21

    :-D Udělujeme receptu řád zlaté vařečky jako v princezně se zlatou hvězdou,byla to totiž náramně dobré.

  • Monika | 19. 10. 2014 14:16

    Za naši rodinu dávám za jedna, kdyby to šlo, dám daleko vyšší známku ;-) je to opravdu luxusní jídlo:-) já osobně jsem nenechávala dopéci odklopené, maso zčervenalo i pod pekáčem, podávala jsem s bramborovým knedlíkem, opravdu bezva sváteční nedělní oběd, určitě zařadím do našeho jídelníčku. Děkuji moc za recept :-)

  • mila | 14. 6. 2014 09:35

    je to výborné budu to opakovat

  • Křečková | 31. 12. 2013 14:36

    Voní to naprosto fantasticky, tak nemám pochyb, že si na masíčku pochutnáme. :-) Děkuji.

  • Silvia | 1. 6. 2013 12:02

    bolo to super a zajtra to budem robit znovu...je to faaakt dobry recept...masko je chutne (pliecko) odporucam!!

  • Felix Sansnom | 23. 3. 2013 17:24

    Škoda,že se po tom tloustne.....jinak skvělé.

  • Petra | 7. 3. 2013 15:08

    Právě se mi peče v torubě. Mám ale tri kila kotlety :-))), pecu to uz pres dve hodiny, maso zaciná chytat barvicku, jsem zvedava :-))..

  • Silvia | 30. 1. 2013 18:49

    Ja sa na to chystam v nedelu a uz sa neviem dockat... budem to robit so zemiakovymi nokami...mnaaam!!! Dam vediet...ale urcite to bude vyborne!!! :)

  • šáfa | 12. 1. 2013 11:59

    Zítra se na to chystám.Dám vědět jak jsem uspěl. :-D :-D

  • Marie Šafaříková | 8. 12. 2012 16:38

    Použila jsem necelé kilo krkovice(tu má manžel nejraděj,ale nesmí mít moc tlustého),rajčata jsem dávala z konzervy a tak nevím přesné množství a pekla se všímvšudy asi hodinu a půl.Gurmánské masíčko to bezesporu bylo a všem ho můžu doporučit.

  • simonkaaa | 29. 11. 2012 20:46

    jaké to je? chtěla bych to vyzkoušet ;-)

  • majames | 14. 10. 2012 15:20

    bravo!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Pivo Rajčata oloupaná Sůl Tymián Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka s masem

Rajská polévka s masem

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Palačinky Hana a Hana

Palačinky Hana a Hana

Čočková polévka s rajčaty

Čočková polévka s rajčaty

Česneková pomazánka z tvarohu

Česneková pomazánka z tvarohu

Balkánský listový závin slaný

Balkánský listový závin slaný

Domácí lečo s česnekem

Domácí lečo s česnekem

Muffiny po belgicku

Muffiny po belgicku

Sádlová pomazánka

Sádlová pomazánka

Doporučujeme

40 minut
Kung pao

Kung pao

40 minut
Jarní salát s grapefruitem a avokádem

Jarní salát s grapefruitem a avokádem

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Rizoto s masem

Rizoto s masem

20 minut
Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

30 minut
Jarní šakšuka

Jarní šakšuka

15 minut
Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

50 minut
Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Bazar
Dětská osuška Máša a medvěd Dětská osuška Máša a medvěd Více info
ZÁSTĚRA - ZÁSTĚRY - ČÍŠNÍK s pivem ZÁSTĚRA - ZÁSTĚRY - ČÍŠNÍK s pivem Více info
Dívčí tepláková souprava Maša a Medvěd vel.110 Dívčí tepláková souprava Maša a Medvěd vel.110 Více info
POVLEČENÍ fototisk 3D efekt PIVO POVLEČENÍ fototisk 3D efekt PIVO Více info

Poslední sledované recepty

73
Rychlovka z těstovin
Rychlovka z těstovin
22
Brokolicový salát IV.
Brokolicový salát IV.
22
Červená řepa se zelím
Červená řepa se zelím
20
Gratinované brambory
Gratinované brambory
18
Veganské housky
Veganské housky

Zajímavé články

Bábovky podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si kynutou, třenou mramorovou nebo mini verzi z litého těsta
Bábovky podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si…
Upečte si štěstíčka: Sušenky se vzkazem k Mezinárodnímu dni štěstí
Upečte si štěstíčka: Sušenky se vzkazem k…
Jaro je tu! Pokochejte se jarními dezerty a přivítejte oblíbené roční období stylově
Jaro je tu! Pokochejte se jarními dezerty a…
5 základních chyb při přípravě sekané: Jaké to jsou a děláte je také?
5 základních chyb při přípravě sekané: Jaké to…
Světový den spánku ve znamení jídel pro lepší usínání: Co (ne)jíst k večeři?
Světový den spánku ve znamení jídel pro lepší…
AHA.cz Ledecká (29) se po zlatu cítí okradena!

Ledecká (29) se po zlatu cítí okradena!

Mimibazar Nejčastější zlozvyky, které škodí vaší kráse. Neděláte to taky?

Nejčastější zlozvyky, které škodí vaší kráse. Neděláte to taky?

Dáma.cz DANA (46): Manželovo obžerství skončilo nemocí. Začal mi být odporný

DANA (46): Manželovo obžerství skončilo nemocí. Začal mi být odporný

Blesk pro ženy Před 31 lety v Praze otevřel první McDonald&#039;s! Prohlédněte si unikátní fotografie z prvních českých Mekáčů

Před 31 lety v Praze otevřel první McDonald&#039;s! Prohlédněte si unikátní fotografie z prvních českých Mekáčů

Ženy.cz Bezstarostná, nebo úzkostlivá? Znamení zvěrokruhu napoví, jaká jste matka

Bezstarostná, nebo úzkostlivá? Znamení zvěrokruhu napoví, jaká jste matka

Blesk.cz Zemřel herec z Harryho Pottera: Kolaps u nástupiště 9 a 3/4!

Zemřel herec z Harryho Pottera: Kolaps u nástupiště 9 a 3/4!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz VIDEO RECEPT: Lahodné míša řezy, na které potřebujete jen dvě vejce. A nemusíte šlehat bílky!

VIDEO RECEPT: Lahodné míša řezy, na které potřebujete jen dvě vejce. A nemusíte šlehat bílky!

Blesk Horoskopy Příšerní sourozenci: Žárlí, závidí, žalují a soudí

Příšerní sourozenci: Žárlí, závidí, žalují a soudí

Abecedazahrady Jak na chov perliček a jaké jsou jejich užitné vlastnosti? Radí dlouholetý chovatel

Jak na chov perliček a jaké jsou jejich užitné vlastnosti? Radí dlouholetý chovatel

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z předního hovězího masa
Gulášová polévka z předního hovězího…
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské smažené řízky
Gurmánské smažené řízky
Gyros koláčky
Gyros koláčky
Gyros krkovice na cibuli
Gyros krkovice na cibuli
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí