• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Gulášová polévka z předního hovězího masa
    Napište svůj komentář k receptu

    Gulášová polévka z předního hovězího masa

    autor: recepty73
    0.0
    moje hodnoceni
    4.7
    hodnotilo: 96
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Gulášová polévka z předního hovězího masa
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 500
        g hovězí maso
      • 2
        lžíce sádlo
      • 2
        ks cibule
      • 2
        lžíce hladká mouka
      • sůl
      • pepř mletý
      • 1
        lžíce mletá paprika
      • 1
        lžička drcený kmín
      • 1
        lžička majoránka
      • 3
        stroužek česnek
      • 300
        g brambory
      • 1,50
        l zeleninový vývar nebo kostku bojonu

    Postup přípravy receptu

    1
    Na sádle orestujeme drobně pokrájenou cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso. Když je maso opečené přidáme papriku a krátce orestujeme, ihned pak zalijeme troškou vývaru, osolíme a dusíme pod poklicí téměř doměkka a do vydušení šťávy. Tuk pak zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme zbylým vývarem, přidáme pepř, kmín, brambory na kostičky a dovaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme rozetřený česnek a majoránku, popřípadě přilijeme trošku vody a dochutíme solí. Podáváme s čerstvým pečivem nebo plackami,klidně jako hlavní chod. Výborná je i s přidáním čerstvé papriky cca 10 minut před koncem vaření.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Gulášová polévka z mletého masa

    Gulášová polévka z mletého masa

    Závitky z hovězího masa

    Závitky z hovězího masa

    Okurková omáčka z hovězího masa

    Okurková omáčka z hovězího masa

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Hajnikovi
      Hajnikovi | 21. 4. 2017 17:52

      Mnamozo famozo delikateso gabloso <3 <3 <3 <3 <:-) <3

    • MartikK
      MartikK | 28. 2. 2016 19:46

      Jednoduchá a výborná.

    • Jan Tůma
      Jan Tůma | 19. 2. 2016 10:45

      Vynikající.Použil jsem hovězí krk.

    • Lada
      Lada | 29. 11. 2015 13:47

      Výborná polévka. Děkuji

    • Jana
      Jana | 24. 11. 2015 09:30

      Je vynikající,děkuji.

    • Radek Polák
      Radek Polák | 4. 6. 2015 19:27

      Lípto ani nejde, je to senzace a boule za ušima mámevšichni. Dík za skvělý recept.

    • lidatr
      lidatr | 27. 3. 2015 08:55

      Vařím ji roky, je VÝBORNÁ. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

    • Velký vezír
      Velký vezír | 10. 11. 2014 12:16

      Díky za tenhle recept, dělám pravidelně. Lepší než guláš :-)

    • Vokřálová
      Vokřálová | 11. 7. 2014 21:53

      Toto je nejlepší gulášová polévka a chlapy k ní sblafnou bochník chleba ani nemrknou. Jenom musí být pořádně ostrá, takže feferónka a pálivá paprika místo sladké nesmí chybět.

    • recepty73
      recepty73 | 3. 2. 2014 18:06

      ...podle toho, koho chcete nasytit ...pro čtyři jedlíky akorát, pro šest bude stačit taky a dejte jim k ní chleba

    • Standa
      Standa | 1. 2. 2014 08:31

      Mám dotaz.kolik porcí polévky vaříte podle tohoto receptu?Děkuji za odpoěd

    • kenad | 27. 1. 2014 18:30

      Mňam,mňam,super dobrůtka 8-)

    • pajinsan | 14. 12. 2013 23:00

      Výborná polévka...napoprvé jsem dělal hned 10 litrů :)

    • Jana
      Jana | 24. 11. 2013 20:45

      Od té doby, co jsem narazila na tento recept, už jiný na gulášovou polévku nehledám :) Jen místo jíšky používám na zahuštění najemno nastrouhané brambory - přidávám spolu s pepřem, kmínem a bramborami na kostičky.

    • Iva Černá
      Iva Černá | 15. 8. 2013 14:17

      Manželovi chutná že všech polévek nejvíc a nevyžaduje ani druhý chod. Vystačí si s čtvrtkou chleba a cibulí .

    • lujdicka | 25. 2. 2013 11:42

      Tak tahle polévka je vynikající, naprosto úžasná :-) Přidala jsem do ní ještě na kostičky nakrájenou pikantní klobásku a nemělo to chybu :-)

    • Boris
      Boris | 12. 1. 2013 12:41

      Uvařil jsem ji a musím konstatovat, že byla výborná. Masíčko jsem pomalu dusil až 1,5 hodiny, ale stálo to za to.

    • Martina
      Martina | 1. 12. 2012 23:54

      Načo chleba? Jebať treba :-D

    • Iveta Mrákotová
      Iveta Mrákotová | 29. 8. 2012 19:29

      Vařila jsem jí v papiňáku a povedla se mi tak, že jsem málem ani neochutnala, když se na ní chlapy vrhli. Děkuji

    • Cibulková M
      Cibulková M | 18. 4. 2012 19:17

      Polévka je výborná a dokonce chutnala i našemu prckovi, musela jsem mu jen maso nathat na menší kousky a jak si dával.

    • Švehla
      Švehla | 12. 12. 2011 13:36

      Dobrá 8-) ,silná jak noha od stolu.

    • Michaela Chadimová
      Michaela Chadimová | 4. 10. 2011 13:33

      Povedla se a byla výborná, koření jsem vyměnila za gulášové koření, je tam to samé ;-)

    • Jana
      Jana | 16. 8. 2011 13:59

      Dovařeno, snědeno a chutnala nám hodně. Bez chuti určitě nebyla a ani nemohla, když v polévce bylo dobré koření a česnek ;-) :-) .

    • jenda valko
      jenda valko | 15. 8. 2011 17:51

      Nezlobte se na mně,ale máte to nějaké bez chuti, dejte tam vyškvař slaninku

    • Věra Slabá
      Věra Slabá | 15. 8. 2011 11:49

      Výborná polévka! Já s masem dávám dusit i mrkev s celerem a tak nepotřebuji zeleninový vývar. Zeleninu pak vyndám, část nechám v polévce a zbytek slupnu. Doporučuji zkusit, je moc dobrá.

    • Jarda
      Jarda | 30. 7. 2011 10:24

      Bomba!!!sem začátečník a troufl sem si na něco lepšího než na pytlikačku 8-) !

    • Landová
      Landová | 15. 6. 2011 11:02

      stará dobrá gulášovka :-*

    • Zdena
      Zdena | 2. 5. 2011 14:08

      Posílám velkou pochvalu, byla vynikající O:-) :-)) !

    • Maty
      Maty | 2. 3. 2011 06:52

      Vyborna!Staci chleba a sem po obede.

    • Anonymous
      Anonymous | 16. 2. 2011 21:55

      mnaaaam

    • petr
      petr | 14. 2. 2011 12:20

      :-P mnam mnam udelal jsem to pro anglicke kuchtiky tady v londine jeste se plizuji ;-)

    • h0mbr33
      h0mbr33 | 5. 2. 2011 12:33

      kde čteš na masle???? :-X

    • chicago
      chicago | 17. 1. 2011 04:45

      Proc sadlo a potom na masle..???? :-\ :-\

    • Jana
      Jana | 14. 1. 2011 19:42

      Dělám stejně a pro chlapy je to lahůdka!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Polévky Gulášová Hovězí
    Polévky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hovězí maso Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl Zeleninový vývar
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Tvarohové řezy sypané

    Tvarohové řezy sypané

    Omáčka Guacamole

    Omáčka Guacamole

    Škvarkové placky rodinné

    Škvarkové placky rodinné

    Brokolicové placičky za syrova

    Brokolicové placičky za syrova

    Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

    Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

    Jarní polévka s krupicovými nočky

    Jarní polévka s krupicovými nočky

    Melounový sorbet

    Melounový sorbet

    Salát Caesar II.

    Salát Caesar II.

    Česnekové bramborové knedlíky s houskou

    Česnekové bramborové knedlíky s…

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    72
    Palačinky
    Palačinky
    56
    Bramboráky
    Bramboráky
    54
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    53
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    36
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    AHA.cz Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz 5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    Dáma.cz Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Maminka.cz 10 chyb v legendárním filmu Pelíšky, na které jste zatím nepřišli

    10 chyb v legendárním filmu Pelíšky, na které jste zatím nepřišli

    Reflex.cz Rok s covidem: Jak s ním šel čas a jak proměnil náš ­život?

    Rok s covidem: Jak s ním šel čas a jak proměnil náš ­život?

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Další doporučené recepty:

    Gulášová polévka z kuřecích žaludků
    Gulášová polévka z kuřecích žaludků
    Gulášová polévka z mletého masa
    Gulášová polévka z mletého masa
    Gulášová polévka z patizonu
    Gulášová polévka z patizonu
    Gulášová polévka z václavek
    Gulášová polévka z václavek
    Gurmánská krkovička
    Gurmánská krkovička
    Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
    Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
    • Recepty.cz
    • Gulášová polévka z předního hovězího masa
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí