Zelené fazolky s vejci

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazolkám odštípneme konce a vaříme ve slané vodě asi 5 minut a scedíme.
2
Mezitím si nakrájíme cibuli na kostičky a osmažíme na oleji, přidáme okapané fazolky osolíme a opepříme a za stálého míchání osmažíme.
3
V hrníčku si rozšleháme vajíčka s citronovou šťávou a vše vlijeme na fazolky. Stálé mícháme, až se vajíčka srazí.
4
Můžeme posypat strouhaným sýrem a pokapat kečupem.
5
Podáváme s chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • EndruCZ
    EndruCZ |

    25. 4. 2016 21:32

    Opravdu výborné, zkoušel jsem!

  • Endru
    Endru |

    25. 4. 2016 21:32

    Doporučuji, opravdu výborné

  • Hoplav
    Hoplav |

    5. 4. 2016 12:35

    Přidala jsem ještě povařenou pokrájenou mrkev a tofu. Citronové šťávy na 1 vejce tak 2 lžíce. Výsledek fajnovej :-) Dík za inspiraci.

  • Eva1
    Eva1 |

    23. 3. 2011 09:50

    Moc dobré, také vynechávám citron.

  • Světlana
    Světlana |

    15. 7. 2007 10:23

    Zakusovat chlebem s máslem, moc dobré. Ale taky vynechávám citrón.

  • Zuzka Buráňová
    Zuzka Buráňová |

    17. 4. 2007 20:38

    Hmmm tak jsem to zkoušela, příště to zkusím bez té citrónové šťávy, přišlo mi to hodně kyselé. Ale jinak dobrota :)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: