Jogurtová buchta II.

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme jogurt, mouku,cukr, vejce, prášek do pečiva, pečlivě zamícháme. Uděláme si posypku a necháme odkapat ovoce. Do vymazaného pekáčku vysypaného hrubou moukou dáme těsto, do kterého poskládáme ovoce, posypeme posypkou a dáme do vyhřáté trouby péci na minimum.
2
Pečeme asi 45 minut. Zda je buchta upečená zjistíme zapíchnutím špejle do prostřed, kdy při vyndání špejle na ní není žádné těsto.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Martina
    Martina |

    14. 11. 2015 08:55

    No nejsem blondýna, takže když si přečtu jeden velký kelímek jogurtu tak je "logické",že budu používat ten kelímek prázdný od toho jogurtu :-P a velký jogurt je jenom jeden cca 500g, tak to je jako s hrnečkama, každej má doma jinej :-D takže velikost záleží na tom jak bude velká buchetka. Už je vám to jasný pani Zuzko :-) ;-)

  • Zuzana
    Zuzana |

    2. 11. 2014 10:53

    Kolik to je "kelímek mouky"....? Na hrnečky už jsem si pomalu zvykla, ale kelímek je zhovadilost, protože kelímků je tolik s různou gramáží :-P Holt tam budu muset dát zase přiměřeně =-O

  • recepty73
    recepty73 |

    3. 5. 2011 20:33

    ...asi záleží na hustotě jogurtu, já mouku ubíral. Do žmolenky dávám vanilkový cukr, aby byl koláč voňavější :-P . Na minimum peču jen cukroví ;-) ...