Drůbeží jatýrka se smetanou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g drůbeží játra
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce gulášové koření
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      kostka masox
    • olej
    • 2
      lžíce mouka
    • 2
      lžíce zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření. Podlejeme vodou, dáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme 2 lžíce zakysané smetany se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • dáda a luky
    dáda a luky |

    28. 11. 2013 14:05

    Bylo to výborné

  • luky vopravil
    luky vopravil |

    28. 11. 2013 13:34

    :-)) Přidali jsme tam vepřové maso a bylo to výborné. :-) ;-) <3

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    12. 12. 2006 14:42

    Opraveno.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    12. 12. 2006 11:04

    Zapomněla jsem vložit své jméno:o(