• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
    Napište svůj komentář k receptu

    Kořeněné vepřové řízky v alobalu

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.7
    hodnotilo: 23
    doba přípravy: 20 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Kořeněné vepřové řízky v alobalu
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 4
        ks vepřové maso
      • sůl
      • slunečnicový olej
      • máslo
      • 4
        ks rajčata malá
      • 100
        g žampiony
      • česnek
      • bazalka
      • 4
        ks alobal čtverce

    Postup přípravy receptu

    1
    Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata nařízneme, ponoříme na chvíli do vařící vody, vyjmeme a oloupeme. Nakrájíme je na plátky a poklademe na opečené řízky. Žampiony podusíme na másle a také rozdělíme na řízky. Osolíme je, posypeme drobně nakrájeným česnekem a bazalkou. Položíme na čtverce alobalu vymaštěné olejem, pevně uzavřeme a pečeme v horké troubě, až se nafouknou. Nakonec alobal trochu pootevřeme a pečeme ještě asi 2 minuty otevřené.
    2
    Přílohu si zvolí každý sám, dobré jsou brambory.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kotlety (řízky) v alobalu

    Kotlety (řízky) v alobalu

    Vepřové v alobalu

    Vepřové v alobalu

    Vepřové maso v alobalu

    Vepřové maso v alobalu

     
    Vyzkoušeli recept

    Komentáře k receptu

    Tito kuchaři vyzkoušeli recept:
    Zuzka Zuzka
    zuzkan zuzkan
    zuzazbrtve zuzazbrtve
    Zita Matejkova Zita Matejkova
    luvia luvia
    MartikK MartikK
    recepty73 recepty73
    alrischa alrischa
    Holmes Holmes
    mlssoun mlssoun
    ALBETY ALBETY
    hamáček hamáček
    A.Kurazsova A.Kurazsova
    luxi luxi
    • MartikK
      MartikK | 31. 3. 2011 20:42

      Moc dobré, maso bylo krásně měkké. Všichni jsme si moc pochutnali. Dávám za 1.

    • luvia
      luvia | 23. 3. 2011 12:24

      dneska jsem vyzkoušela a musím pochválit. Velmi dobré.

    • bohus
      bohus | 10. 3. 2011 08:40

      nechapu jak muze nekdo mlatit prase kdyz je mrtve . v zivote jsem maso nenaklepaval . pouzivam dlan.palickou cele maso potrham a vsechna stava vytece

    • zuza
      zuza | 2. 2. 2011 14:08

      Moc dobré, brambory nakrájené na měsíčky jsem přidala ke každé porci přímo do alobalu a bylo to výborné. Díky za inspiraci.

    • zuzkan | 30. 1. 2011 17:54

      Jídlo je lehké, dobré, u nás mělo úspěch.

    • Ivana
      Ivana | 22. 1. 2011 21:06

      Myslite, ze by to slo udelat v remosce se stejnym vysledkem?

    • Eva Kolčavová
      Eva Kolčavová | 21. 2. 2010 18:16

      Dnes jsem dělala k obědu. Alobal není potřeba potírat olejem, maso pustí šťávu. Manžel si moc pochutna, opravdu vynikající. Doporučuji a dávám velkou 1

    • Anonym
      Anonym | 12. 11. 2007 16:48

      bez tuku není dobré jídlo dobré!Fajnšmekr

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 16. 11. 2006 12:18

      Patriko, já teda nevím, ale mě se to zdá celkem dietní jídlo, kde vidíte příliš mnoho tuku???

    • Patrika
      Patrika | 16. 11. 2006 09:05

      Může to být dobré, ale příliš mnohu TUKU!!

    • Zuzana Bugárová
      Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 17:34

      Tak toto vyzera ako královsky pokrm, urcite vyskusam, dakujem

    • Marcela Vrabcová
      Marcela Vrabcová | 9. 9. 2005 13:18

      Klidne tam ty brambory pridejte. Zvlast male bramburky jsou pak primo lahudkove. Delame takovehle balicky i s kurecim stehnem a pak je na chate peceme v popelu. A to je pak opravdu posusnanicko.

    • marti
      marti | 9. 9. 2005 09:53

      To je dobrý nápad, příště to tak vyzkouším :-)

    • janato
      janato | 9. 9. 2005 09:38

      Ještě by bylo praktické a určitě i dobré, kdyby se i příloha(myslím brambory) dělala také v alobalu spolu s masem.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bazalka Česnek Máslo Rajčata Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Žampiony
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Václavkový guláš

    Václavkový guláš

    Ovocný koláč z podmáslí

    Ovocný koláč z podmáslí

    Krůtí kostky se žampiony

    Krůtí kostky se žampiony

    Pečené vepřové koleno na zelí

    Pečené vepřové koleno na zelí

    Frankfurtská polévka

    Frankfurtská polévka

    Buchta z mikrovlnky

    Buchta z mikrovlnky

    Cottage na sladko

    Cottage na sladko

    Bábovka s kysanou smetanou na plech

    Bábovka s kysanou smetanou na plech

    Pivní marinované špízy

    Pivní marinované špízy

    Doporučujeme

    40 minut
    Zelňačka s klobásou

    Zelňačka s klobásou

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    60 minut
    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    45 minut
    Vánoční sobíci

    Vánoční sobíci

    50 minut
    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    50 minut
    Vegetariánský boršč

    Vegetariánský boršč

    30 minut
    Smažené řízky z krkovice

    Smažené řízky z krkovice

    70 minut
    Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky

    Kuře na paprice s jemnými krupicovými…

    Poslední sledované recepty

    85
    Rumové kuličky nepečené a snadné
    Rumové kuličky nepečené…
    79
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    66
    Vosí hnízda
    Vosí hnízda
    57
    Vaječný koňak
    Vaječný koňak
    48
    Marokánky
    Marokánky

    Zajímavé články

    Cukroví s krémem je ozdoba vánočního stolu. Zkuste plněné ořechy, išelské nebo košíčky
    Cukroví s krémem je ozdoba vánočního stolu.…
    Michelinský kuchař Benedikt Faust: Baví mě úcta Čechů k tradičním receptům
    Michelinský kuchař Benedikt Faust: Baví mě úcta…
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte recepty z lineckého těsta
    Jedno těsto, šest druhů cukroví. Vyzkoušejte…
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé, které chcete najít letos pod stromečkem
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé…
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste recepty, díky kterým je dokonale štíhlá
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste…

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy StarDance očima profesionálky: Nepochopené šaty Liškové a model jako z Matrixu

    StarDance očima profesionálky: Nepochopené šaty Liškové a model jako z Matrixu

    Blesk pro ženy Prokletá čarodějnická hodina! Máte se bát, když se budíte mezi 3. a 4. hodinou ranní?

    Prokletá čarodějnická hodina! Máte se bát, když se budíte mezi 3. a 4. hodinou ranní?

    AHA.cz Velká zpověď Dana Hůlky (51): ZNIČENÝ  ŽIVOT!

    Velká zpověď Dana Hůlky (51): ZNIČENÝ ŽIVOT!

    Dáma.cz Jan Kanyza: Kde skončil charismatický herec a co dnes dělá?

    Jan Kanyza: Kde skončil charismatický herec a co dnes dělá?

    Dáma.cz Ivana Gottová: Jak milenka Michaela Douglase dostala k oltáři Karla Gotta!

    Ivana Gottová: Jak milenka Michaela Douglase dostala k oltáři Karla Gotta!

    Ženy.cz Perlové náušnice jako Kate: Našly jsme stejné, ale i cenově dostupnější!

    Perlové náušnice jako Kate: Našly jsme stejné, ale i cenově dostupnější!

    Maminka.cz Porodní pozice: Nikdo vám nemůže zakázat rodit vstoje nebo v dřepu

    Porodní pozice: Nikdo vám nemůže zakázat rodit vstoje nebo v dřepu

    Reflex.cz Gretu udělením „prestižního“ ocenění přiřadili novináři po bok Stalina, Hitlera, Arafata a Putina

    Gretu udělením „prestižního“ ocenění přiřadili novináři po bok Stalina, Hitlera, Arafata a Putina

    E15.cz Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Architekt, který přepíše podobu centra Prahy, získal prestižní zahraniční ocenění

    Abecedazahrady Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Jak se starat o vánoční stromek v květináči. Chce hlavně vodu a chlad

    Další doporučené recepty:

    Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
    Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
    Kořeněné škubánky-opečenky
    Kořeněné škubánky-opečenky
    Kořeněné špízy s pórkem
    Kořeněné špízy s pórkem
    Kořeněný čokoládový koktejl
    Kořeněný čokoládový koktejl
    Kořeněný hruškový kompot
    Kořeněný hruškový kompot
    Kořeněný paprikový bok
    Kořeněný paprikový bok
    • Recepty.cz
    • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
     
    Cookies nám pomáhají
    k Vaší spokojenosti
    Soubory cookies nám pomáhají řídit obsah stránky a reklamy tak, aby vyhovovaly Vašim představám.
    Nastavení můžete změnit v zápatí v odkazu cookies.
    Rozumím Zobrazit další informace