Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 10 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: miisicka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      lžíce polohrubá mouka není to málo, opravdu to stačí
    • 6
      ks vejce
    • 1
      šálek mléko
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • 3
      lžíce kakao
    • 6
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 1
      balení krém v prášku Dr. Oetker - čokoládová náplň
    • 1
      balení rama cremefine
    • 0,5
      balení čokoláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ušleháme 6 žloutků, 6 lžic moučkového cukru, 3 lžíce polohrubé mouky a 3 lžíce kakaa. Dále ušlháme sníh z bílků a vše smícháme. Dáme péct na 180°C. Smícháme mléko s rumem a vanilkovým cukrem a na upečeý, ještě teplý korupus poléváme, aby buchta nasákla.
2
Krémovou náplň ušleháme dle návodu a naneseme na korpus. Stejně tak šlehačku Rama Cremefin, kterou naneseme na náplň. Nakonec zdobíme kakaem nebo strouhanou čokoládou.
3
Můžeme udělat i jako dort, úspěch zaručený!

Komentáře k receptu

  • Bob
    Bob |

    24. 2. 2013 10:48

    Super recept :-)

Abecední seznam: