Játrové portobello

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks žampiony steakové PORTOBELLO
    • 200
      g drůbeží játra
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      ks česnek
    • olej
    • tymián
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička sojová omáčka cca
    • 2
      lžíce strouhanka čerstvá, cca

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na malém množství oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit drobně pokrájená očištěná játra a nohy ze žampionů, která dochutíme česnekem, pepřem, tymiánem a solí a sojovou omáčkou. Pak odstavíme a necháme zchladnout.
2
Do zchladlé směsi vmícháme vejce a dle potřeby přidáme strouhanku z ne zcela tvrdého rohlíku nebo toustového chleba.
3
Klobouky steakových žampionů, ze kterých jsme opatrně odstranily nohy a dali je do směsi, naplníme připravenou játrovou náplní, vložíme do máslem nebo olejem vytřené zapékací mísy, zaklopíme a dáme do předehřáté trouby na 200 stupňů na 25 minut. Pak odklopíme a dopečeme dozlatova.
4
Podáváme s bramborovou kaší, bramborem, opečeným toustem...

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: