Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřové maso bok
    • 0,5
      kg drůbeží játra
    • sůl
    • kmín
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1 - 1,5 cm. Drůbeží játra si očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a naskládáme do pekáčku. Podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby doměkka a dozlatova. Během pečení podléváme a dle potřeby otáčíme. Podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kateřina
    Kateřina |

    6. 2. 2015 06:58

    Byla to delikatesa a nejvíc se nad játry olizoval manžel.

  • pootter
    pootter |

    11. 8. 2013 16:46

    Udělal jsem to dnes k obědu podle Vás,bylo to vynikající :-)

  • jmuell1
    jmuell1 |

    5. 8. 2013 08:22

    Bezva nápad na kombinaci. Jen jsem to udělala trošku jinak. Na vrstvu bůčku jsem nasypala naplátkovanou cibuli a česnek, posypala čerstvým rozmarýnem a grilovacím kořením. Játra jsem přidávala až po nějaké době. Z Vašeho nápadu jsem tedy nakonec udělala něco jiného, ale i tak to mělo úspěch a já děkuji za super typ na kombinaci.

  • Ranglová
    Ranglová |

    23. 5. 2012 12:07

    Naprostá delikatesa :-* , přála bych vám vidět mého drahého jak nad pekáčem s kůrkou od chleba vyjídá co zbylo O:-)

  • recepty73
    recepty73 |

    7. 12. 2011 17:44

    ...není zač, jsem rád, že Vám chutnalo...

  • dedlad
    dedlad |

    7. 12. 2011 11:14

    Dovolil jsem si vyměnit bůček za vepřovou plec. Výborné.Děkuji za inspiraci.

  • Dita
    Dita |

    3. 12. 2011 19:07

    Koupila jsem pěkný bůček na segedín a kousek z něho odřízla, abych konečně vyzkoušela tenhle recept. Lákalo mě to už dlouho. Je to moc dobré, játra dostala výbornou chuť a s chlebem a pivečkem hotové nebe v hubě. Přemýšlím o tom, že tuhle dobrotu udělám na Silvestra chlapům k večeři místo pečeného kolínka, aby měli dobrý základ před dlouhou nocí.

  • Myška
    Myška |

    1. 6. 2011 14:16

    Bála jsem se,že se játra rozpečou dřív,než bude maso hotový.Máme boule za ušima jak to bylo dobrý <3 .Paráda!!!

  • johan
    johan |

    13. 5. 2011 16:36

    super !!! ikdyž nejdřív mi přišlo divný spojení - drůbeží a vepřový, tak finish je super 8-)