• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Drůbeží játra rychlá a dobrá
    Napište svůj komentář k receptu

    Drůbeží játra rychlá a dobrá

    autor: Janina P.
    0.0
    moje hodnoceni
    4.7
    hodnotilo: 10
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Drůbeží játra rychlá a dobrá
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 0,50
        kg drůbeží játra
      • 1
        ks cibule
      • 1
        lžíce hladká mouka
      • pepř mletý
      • drcený kmín
      • sůl
      • olej
      • voda

    Postup přípravy receptu

    1
    Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme omytá a okapaná játra a opečeme. Zalijeme horkou vodou, přidáme pepř a kmín a dusíme. Pozor - solíme, až když jsou játra měkká. Pak také přidáme mouku rozkvedlanou v trošce vody a dovaříme.
    2
    Dávám vody i mouky vice, protože ta omáčka je moc dobrá.
    3
    Jako příloha se hodí rýže, těstoviny, brambory i knedlíky.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rychlá drůbeží játra, jako smažená

    Rychlá drůbeží játra, jako smažená

    Zámecká drůbeží játra

    Zámecká drůbeží játra

    Drůbeží játra na jehle

    Drůbeží játra na jehle

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Tomas
      Tomas | 21. 1. 2015 15:03

      Kdo je stejně šikovný jako já tak doporučuji játra před opečením obalit v mouce a pak položit na cibulku a odpadá nám pak trapné dolejvání mouky ve vodě až je vše hotovo a nejsou pak nikde žádné hrudky :D :D

    • Simča S.
      Simča S. | 21. 7. 2014 21:47

      Recept plně splnil to, co název slibuje - uvařeno bylo rychle a jatýrka chutnala celé rodině. Dělala jsem je s těstovinami a k tomu rajský salát. Výborný oběd!

    • Simča S.
      Simča S. | 21. 7. 2014 21:47

      Recept plně splnil to, co název slibuje - uvařeno bylo rychle a jatýrka chutnala celé rodině. Dělala jsem je s těstovinami a k tomu rajský salát. Výborný oběd!

    • marci2 marci2
      marci2 marci2 | 21. 7. 2009 21:12

      Je to výborný recept. Dávám za 1. A když na zpěněnou cibuli dáte mletou papriku a těsně před dokončením trochu česneku, máte perfektní játrový guláš.

    • Václav Šorf
      Václav Šorf | 21. 7. 2009 16:01

      Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

    • Václav Šorf
      Václav Šorf | 21. 7. 2009 15:29

      Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

    • Václav Šorf
      Václav Šorf | 21. 7. 2009 15:07

      Játra jsou super, i jednoduchá.. takže zvládne opravdu úplně každý

    • marci2 marci2
      marci2 marci2 | 20. 7. 2009 11:41

      Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

    • Eva J.
      Eva J. | 18. 4. 2009 22:04

      Můj první pokus o přípravu jatýrek, která má přítel moc rád... a měly úspěch, takže díky, máte velkou jedničku :)

    • Krista Romanová
      Krista Romanová | 27. 4. 2007 02:24

      Přidávám vždy při přípravě jatýrek do pánve 3 hřebíčky. Vyzkoušejte.

    • MIA
      MIA | 20. 4. 2007 14:26

      RADĚJI PŘI VAŘENÍ SPÍŠ NESOLIT, KUŘECÍ JÁTRA TAK ZTRÁCEJÍ NA JEMNOSTI,

    • Jana Peková
      Jana Peková | 19. 4. 2007 12:29

      Nezkoušela jsem s kachními játry,ale nebála bych se toho,může to být také dobré.

    • beba
      beba | 16. 4. 2007 11:46

      Dali by sa miesto kuracích pečienok použiť aj kačacie? Dostala som kačacie pečienky, tu je len zopár receptov s husacími pečienkami ,ale s kuracími veľa fantastických. Budú tie jedlá inak chutiť? Ak viete, poraďte mi prosím.

    • gabriela matějíčková
      gabriela matějíčková | 16. 4. 2007 11:42

      Určitě vyzkouším,dělám něco podobného.Játra orestuji na cibulce zaleji horkou vodou za chvilku jsou měkká pak osolím,vodu nenechám úplně vyvařit přidám trochu worčestrové omáčky,pepř,5 lžic kečupu a můžem trošku přisladit a necháme tak 5 minut povořit kečup nám to i zahustí takže nemusíme dávat mouku.Nejlepší s rýží nebo hranolky.

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 16. 4. 2007 06:32

      Můj komentář je opravdu z mojí vlastní zkušenosti.Drůbeží játra vždy solím syrová a nikdy neztvrdla.Možná opravdu záleží na stáří.

    • Jarka z Bratislavy
      Jarka z Bratislavy | 15. 4. 2007 18:40

      Soliť či nesoliť?Pre istotu soliť, až keď odstavíme zo šporáka. Totiž, ak je pečienka staršia, stvrdne, mladá nie. Istota, že sa nič nepokazí je, osoliť, až pred položením na taniere.

    • Renda ***
      Renda *** | 15. 4. 2007 08:59

      Dělám podobně,jen zalévám vodou s rozpuštěným masoxem a přidávám hrášek.

    • Ivana Přikrylová
      Ivana Přikrylová | 13. 4. 2007 20:45

      Zdenko já s vámi nesouhlasím, játra solím vždy až hotová, když jsem solila syrová tak ztvrdla.

    • Jana Peková
      Jana Peková | 13. 4. 2007 16:44

      V kuchařkách se píše solit játra až ke konci úpravy,taže jsem to nikdy nezkoušla osolit dřív.Každopádně díky za vaši zkušenost.

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 13. 4. 2007 09:10

      Drůbeží játra můžeme osolit i syrová.Neztvrdnou.Když chci drůbeží nebo králičí játra grilovat,nasolím je třeba i den dopředu.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
    Maso Vnitřnosti Večeře Smažení Dušení Rychlá večeře Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Drůbeží játra Hladká mouka Olej Pepř mletý Sůl Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Vepřový jazyk na česneku

    Vepřový jazyk na česneku

    Fazolová polévka II.

    Fazolová polévka II.

    Italská bábovka II.

    Italská bábovka II.

    Rybízový dort s tvarohem

    Rybízový dort s tvarohem

    Kančí gulášek od Veru

    Kančí gulášek od Veru

    Boloňské fazole pro vegany

    Boloňské fazole pro vegany

    Výborný jahodový dort

    Výborný jahodový dort

    Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

    Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

    Zbojnický salát

    Zbojnický salát

    Doporučujeme

    50 minut
    Kulajda

    Kulajda

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    34
    Hornický guláš
    Hornický guláš
    28
    Tempura z časopisu F.O.O.D
    Tempura z časopisu F.O.O…
    28
    Nivové kremrole
    Nivové kremrole
    27
    Nakládaný sýr (balkánský / feta)
    Nakládaný sýr (balkánský…
    25
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík

    Zajímavé články

    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…

    Sledujte nás

    AHA.cz Strach o Jágra: Co se děje?

    Strach o Jágra: Co se děje?

    AHA.cz Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

    Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

    AHA.cz Deník Aha! 16.1.2021

    Deník Aha! 16.1.2021

    Dáma.cz Nejlepší vánoční recepty na originální cukroví. Zkusíte třeba pomerančové pusinky?

    Nejlepší vánoční recepty na originální cukroví. Zkusíte třeba pomerančové pusinky?

    Dáma.cz Jak se v zimě starat o vlasy, aby se vám nemastily, nelámaly ani neelektrizovaly?

    Jak se v zimě starat o vlasy, aby se vám nemastily, nelámaly ani neelektrizovaly?

    Ženy.cz Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

    Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

    Maminka.cz Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Reflex.cz Nejvzácnější sečná zbraň v Česku: Japonský císařský meč má hodnotu několika milionů. Jak se sem dostal?

    Nejvzácnější sečná zbraň v Česku: Japonský císařský meč má hodnotu několika milionů. Jak se sem dostal?

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Další doporučené recepty:

    Drůbeží játra na medu
    Drůbeží játra na medu
    Drubeží játra na víně
    Drubeží játra na víně
    Drůbeží játra podle Barbry Streisand
    Drůbeží játra podle Barbry Streisand
    Drůbeží játra se zeleninovou rýží
    Drůbeží játra se zeleninovou rýží
    Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
    Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou…
    Drůbeží koktejl / salát
    Drůbeží koktejl / salát
    • Recepty.cz
    • Drůbeží játra rychlá a dobrá
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí