Paštika z drůbežích jater

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu rozšvaříme a osmahneme cibuli.
2
Přidáme nakrájené vepřové maso, okořeníme a dusíme 30 min. K téměř měkkému masu přidáme játra vodou navlhčenou žemli. Dusíme do měkka.
3
Směs necháme vychladnout. Osolíme a najemno umeleme.
4
Máslo ušleháme do pěny, přidáme mletou směs a ušlehanou smetanu a našleháme.
5
Směs rozetřeme do formy vyložené alobalem a necháme ztuhnout v lednici.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.