Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z kýty nakrájíme větší plátky, zhruba tak centimetr a kousek vysoké. Poté je rozřízneme podélně, abychom je mohli otevřít jako knihu a naklepeme na výšku asi půl centimetru.
2
Maso obalíme v mouce, vajíčku a strouhance.
3
Řízky smažíme ve vyšší vrstvě dobře rozpáleného sádla. Ovšem podle originálního receptu by se měl řízek smažit na přepuštěném másle. Je jen na vás, co zvolíte.
Použité ingredience v tomto receptu: Telecí řízek

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: