• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Pravý vlašský salát
    Napište svůj komentář k receptu

    Pravý vlašský salát

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.4
    hodnotilo: 14
    doba přípravy: 15 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Pravý vlašský salát
    Pravý vlašský salát
    Pravý vlašský salát
    Pravý vlašský salát
    Pravý vlašský salát
    Pravý vlašský salát
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 350
        g brambory
      • 35
        g celer
      • 0,50
        ks sůl
      • 1
        lžíce hořčice plnotučná
      • 50
        g mrkev
      • 1
        lžička ocet
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 0,50
        lžička worcestrová omáčka
      • 20
        g sterilovaný hrášek
      • 250
        g majonéza
      • 230
        g salám
      • 100
        g nakládané okurky
      • 3
        lžíce vlažná voda
      • 0,50
        lžička cukr krupice

    Postup přípravy receptu

    1
    Brambory, šunku a cibuli nakrájíme na jemné, ne příliš dlouhé nudličky, dáme je do mísy a přidáme k nim nudličky nakrájené lehce vymačkané okurky. Směs pak osolíme, opepříme, pokapeme worchestrovou omáčkou a octem a dobře promícháme.
    2
    Nakonec pak do salátu lehce vmíchame jednu z uvedených majonéz. Hotový salát upravíme na skleněnou misku a vkusně ozdobíme.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Falešný vlašský salát

    Falešný vlašský salát

    Bramborovo-okurkový salát

    Bramborovo-okurkový salát

    Bramborový salát s řepou

    Bramborový salát s řepou

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Kalivoda
      Kalivoda | 11. 3. 2017 11:31

      Takový vlašák doma dneska neuděláte protože majonéza už není co bývala je v ní tahavý nějaký hnus a salám už je bez chuti a je v něm separát také bez chuti.,dával se tam taky sladkokyselý tuřín a ten asi se taky podílel na chuti. Vlašský. salát byl po celé republice stejný a byl výborný.Ten salát byl tak výborný že jsem ho jedl 40 let každý den k svačině 15dkg plus 3 rohlíky. a nikdy jsem se ho nepřejedl.Ono taky je to tím že v dnešních salámech je hodně rozemleté kůže a ta je bezchuťová.

    • Bedřich
      Bedřich | 11. 8. 2016 21:06

      Udělal jsem ho přesně podle receptu,salám jsem koupil u řezníka, který ho dělá sám.Musím říct že jsem si na něm pochutnal, protože ty dnešní blafy nejdou žrát. Je to skutečně Vlašák jak za socialismu.

    • fox
      fox | 31. 1. 2016 21:14

      to je blivajz :-$ :'(

    • lida
      lida | 30. 12. 2015 09:46

      Jenom mala pripominka, melo by to byt myslim 'open face' misto face open.

    • Petra
      Petra | 17. 7. 2015 16:01

      Já dám do mixéru brambory, rozmixnu, pak přehodím do mísy. Poté dám do mixéru salám, mix a šup do mísy k bramborám. Pak totéž s kořen. zeleninou a nakonec s okurkou. Všechno je v míse rozmixované akorát a jen se to dochutí + hrášek a smíchá. Takto to asi bylo myšleno.

    • hanka
      hanka | 16. 3. 2015 23:51

      Nerozumím popisu postupu kde je psáno že do mixéru máme dát mrkev a pak dále je psáno že do toho zmixovaneho přidáme mrkev. Tak kam vlastně má přijít ta mrkev? :-\

    • Ja
      Ja | 4. 3. 2015 22:39

      A okrem toho by som chcel vidiet barbara co da do parizskeho salatu mrkvu, fuj...

    • Ja
      Ja | 4. 3. 2015 22:38

      Vies citat??? Tak este raz: Toto je NORMOVALNY SOCIALISTICKY VLASAK, s ORIGINALNYM RECEPTOM NEMA VOBEC NIC SPOLOCNE! Do ORIGINALU idu jablka, kysle rybicky, prava prazska sunka, mrkva, hrasok, uhorka a domaca majoneza zo zltok. Ziadne zemiaky preboha. Original vlasak a vlasak z dob socializmu su dve totalne rozdielne jedla.

    • Marián
      Marián | 24. 2. 2015 18:41

      Tak to možno len podľa receptu z čias socializmu :-D Do originál pravého vlašského šalátu, ktorý sa začal robiť za prvej republiky sa pridávali jablká a v žiadnom prípade nie zemiaky. Až v socializme sa vlašák začal robiť tak ako ho dnes poznáme.

    • paela
      paela | 19. 2. 2015 15:52

      Do vlašského salátu brambory patří....ingredience co jste napsala jsou v pařížském salátu :-D

    • Ja
      Ja | 17. 2. 2015 19:47

      Toto je normovany socialisticky vlasak, s originalnym receptom nema vobec nic spolocne. Do originalu idu jablka, kysle rybicky, prava prazska sunka, mrkva, hrasok, uhorka a domaca majoneza zo zltok. Ziadne zemiaky preboha.

    • Mates
      Mates | 5. 2. 2015 07:44

      Vy jste asi tak trošku oslík, že?

    • helča | 5. 1. 2015 22:52

      Taky vlastním " Normy studené kuchyně" z roku 1971 a zde uváděný pravý vlašský salát je totožný s váhou a ingrediencemi, jen bych chtěla autora - ku - opravit , že se vše krájí na jemné nudličky - včetně vař. brambor, salámu, okurek a kořenová zelenifc na drobné kostičky ale - !!! do mixeru rozhodně ne...!!! Pak je taky receptura na Vlašský salát special- kde je více salámu, majonézy a zeleniny a brambor méně než ve vlašském salátu obyčejném.

    • Polaris
      Polaris | 30. 12. 2014 18:06

      Sterilované, nebo lehce povařené. Rozhodně nikoli syrové.

    • Polaris
      Polaris | 30. 12. 2014 18:04

      Ano, v té knize je skutečně klasický recept na náhražku.

    • Polaris
      Polaris | 30. 12. 2014 18:03

      Z hlediska místa, kde jste pracovala, tak jistě. Za dvacet let sem někdo, kdo pracuje v dnešní chemičce, vyrábějící saláty, možná napíše, že škrob, cuketa a náhražky jsou ty správné přísady.

    • Polaris
      Polaris | 30. 12. 2014 18:01

      Možná to bude tím, že nemáte pravdu. Při vší úctě - a nic proti vaší matce, která poznala pravděpodobně pouze komunistickou náhražku - původní recept vypadl úplně jinak. http://cs.wikipedia.org/wiki/Vlašský_salát Takže - nechte lidi "vést diskusi" a už to sem "znovu nepište". Kdo bude chtít znát váš názor, jistě si jej najde...

    • Jani
      Jani | 30. 12. 2014 17:10

      Salát jsem udělala, jen kvůli alergii jsem vynechala celer a dala kvalitni sunku. Je výborný i tak a když jsem dnes četla složení prodávaných vlasaku a lide si ty haldy ecek s opravdu "kvalitním" vyrobnim salamem a spousty jiných zbytečnosti po kilech kupuji, byla jsem rada, ze jsem se rozhodla udělat si ho doma. Díky za supr recept. :-)

    • Verča
      Verča | 30. 12. 2014 09:29

      Nejlepší :-* jiný nedělám.. Vzpomínka na mlíčňáky,jahodový koktejl,chlebíčky a rohlík s vlašákem na RaH talířcích :)

    • sorciére | 29. 12. 2014 19:07

      Recept vypada uzasne jdu na to <3 jen se malinko obavam toho mixeru =-O a kolik te soli pekne prosim

    • Gali
      Gali | 28. 12. 2014 22:57

      Výborný vlašák. :-) Pracovala jsem ve studené kuchyni. A tento recept je správný.

    • Irča
      Irča | 28. 12. 2014 21:40

      Horko těžko, ale dá se najít i původní norma na vlašák, jak jej dělávaly kdysi salátky v ladůdkách. Známý je i recept na pravý vlašský salát od jezziny, recept http://www.jaktak.cz/jak-udelat-vlassky-salat-pravy-vlasak-recept.html :-)

    • Petra
      Petra | 9. 11. 2014 07:18

      Vynikajici! Dekuji za perfektni recept!

    • Stanislava
      Stanislava | 17. 10. 2014 10:14

      Dobrý den, já nevím proč tady pořád vedete diskusi, zda do vlašáku patří brambory nebo nepatří. Už jsem to sem jednou psala. Brambory nepatří do tzv. pařízského salátu, ale do vlašského salátu brambory patří, maminka dělala celý život ve studené kuchyni a tento recept úplně stejný mně nadiktovala, ale říkala tomu podmazák na obložené chlebíčky.Zdravím a přeji dobou chuť.

    • Anna
      Anna | 4. 5. 2014 12:54

      Pouzit jablka misto brambor me dost prekvapilo.Rada tento recept vyzkousim a dam vedet. Anna Sumperk. :-[

    • eva
      eva | 21. 3. 2014 15:13

      Pokud vím, tak do vlašáku brambory patřííí, ale ne do pařížáku. :-\

    • Roman
      Roman | 13. 3. 2014 02:09

      350g jablek, 50g kyseleho slede, 100g hrasku z konzervy, 100g mrkve - muze byt i z konzervy, 150 g prazske sunky od kosti, 100g kysele okurky, 150g majonezy, sul,pepr. Tot recept na jeden kilogram praveho vlasskeho salatu vyrabeneho prvnim prazskym lahudkarstvim p.Linky zalozenym v roce 1911. Vse ostatni je napodobenina.zprznena soudruhy po znarodneni v roce 1948. Nerikam ze soudruzsky vylepseny bramborovy salat mi nechutnal, ale nebyl vlassky.

    • Roman
      Roman | 13. 3. 2014 00:35

      Do vlasaku brambory nepatri ani nahodou a salam take ne, ale kvalitni sunka.

    • Petr
      Petr | 31. 1. 2014 11:42

      http://www.jaktak.cz/jak-udelat-vlassky-salat-pravy-vlasak-recept.html

    • Jiří
      Jiří | 12. 1. 2014 17:14

      Lidi, nehádejte se, hlavně když tam není výrobní salám ;-) A toto už jste četli? https://www.facebook.com/BabicinyReceptyNaDobroty/posts/171536342969343

    • Petra
      Petra | 27. 10. 2013 15:46

      syrové. Fakt je moc dobrý.

    • Petra
      Petra | 27. 10. 2013 15:45

      Opravdu výtečný!!! Patří tam vše, co je psáno, nic míň, nic víc. Skvělá pravá nostalgická chuť. Díky.

    • kolík
      kolík | 18. 7. 2013 17:13

      Milane, do vlašáku brambory patří..Přečti si normy studené kuchyně.Nechci tě urážet ale jseš trouba. :-D :-D :-D

    • MILAN
      MILAN | 27. 6. 2013 19:22

      Do vlašského saláu NEPATŘÍ brambory a salám !! ale šunka ! <3

    • Jiri
      Jiri | 6. 3. 2013 13:13

      A ta mrkev a celer mají být syrové nebo vařené?

    • Petr
      Petr | 21. 12. 2012 21:23

      Reny2 To co jsi ochutnala už v žádném případě nebyl vlašák. Pokud tam nebyl celer a místo majonézy zákyska tak to není opravdu vlašák.Navíc nejsem vyučený pro žádné interhotely Ostrava.Stačí umět čístTy správné receptury..

    • Petr  pro nekiru
      Petr pro nekiru | 20. 12. 2012 14:41

      Tak hele nekiru?Cibulka do vlašáku určitě ale určitě nepatří naopak brambory tam určitě ale určitě patří.Samozřejmě tam taky patří celer.Do pařížáku v žádném případě nepatří kořenová zelenina.Bože lidi nekažte tradiční recept vlašáku.Souhlasím s Reny ,Mirkou a Stanislavou.Jinak origo recept je v knize která má název Normy studené kuchyně.Tuto knihu seženete v některém antikvariátu. Je z roku 1960 nebo 1961.Je tam samozřejmě i tenhle recept.

    • Reny2
      Reny2 | 19. 12. 2012 02:32

      Vazeni,naprosty souhlas s Mirkou i Stanislavou.....jsem vyucena pro Interhotely Ostrava a jak jiz obe zminene damy napsaly,receptury na vlassky salat obsahuji tolik zminovane brambory,mrkev,hrasek,okurky a pokud celer alespon trochu snesete,tak i ten....salat,do ktereho se brambory nedavaji je pochoutkovy.....tam je jen sunka a hrasek a pak uz jen ty spojovadla....Uz jsem ochutnala i vlasak,kde nebyl celer,a misto majonezy byla pouzita kysana smetana a bylo to o hodne lehci a stravitelnejsi....

    • nekiru
      nekiru | 18. 12. 2012 10:23

      Do vlašského salátu se dává salám na nudličky,kys.okurky na drobné kostičky,hrášek,cibulka na jemno krájená a spařená horkým lákem z okurek,pepř,sůl,Worchester,dobrá majonéza. Brambory tam nepatří. Zatímco do pařížského salátu se dává ještě kořenová zelenina a brambory. ;-)

    • Jana
      Jana | 23. 11. 2012 15:05

      Take jsem chtela rozjet podobnej obchod...jenze si na to netroufnu....drzim palce at to alespon Tobe vyjde...amikum to rozhodne chutnat bude !!!

    • Stanislava
      Stanislava | 9. 11. 2012 10:49

      Vážení, vzhledem k tomu, že moje maminka děla až do roku 1986 ve studené kuchyni a tam se dělali obložené chlebíčky a ty byly super. Maminka mně kdysi na vlašák dala recept ( tam se mu říkalo podmazák pod chlebíčky ) já jsem ho ztratila a vždy jsem ho dělala podle odhadu až jsem přišla na tento recept a je přesně takový jaký mně dala kdysi maminka. Tento recept nemá chybu právě jsem podmazák dodělala no prostě s u p e r!!!!!!!!Akorát dělám jednu změnu, že vše strouhám na jemném struhadle nedávám do muxeru a dávám tam lák z okurek nedávám teplou vodu, tak to vždy dělala moje maminka.

    • Mirka
      Mirka | 1. 11. 2012 02:52

      Tento vlasak delam uplne stejne a to uz dobrych 25 let. Je vynikajici a jeste nikdy me nikdo nerekl, ze mu moje chlebicky nechutnaji. Ziji na Floride a uvazuji, ze tady rozjedu vlastni malou vyrobnu chlebicku (czech face opened sandwiches), tak mi drzte palce aby to amikum take chutnalo zrovna tak jako nam cechum. A brambory samozrejme do praveho vlasaku patri zrovna tak jako tam patri sterilovany hrasek! Ale do Parizaku patri jen salam, sterilovane okurky a hrasek, trocha cibule, majoneza, sul, pepr, obyc. horcice, cukr, ocet a worcester ... alespon ja ho tak od nepameti delam. Tak se mejte vsichni moc krasne! Pa, pa!

    • Konečný
      Konečný | 15. 9. 2012 14:56

      Jakož to odborník na vlašák tvrdím ,že do vlašáku brambory rozhodně patří a sterilovaný hrášek taky .Tomáš si plete Vlašák s Pařížákem . Prostě to tak je . Nejhorší je skutečnost ,že někteří dnešní "výrobci" dávají do vlašáku cibuli která svou chutí vše přehluší a nedá se to jíst.(Jinak proti cibuli nic nemám) Zdravím všechny samozřejmě i Tomáše

    • Vašek
      Vašek | 3. 6. 2012 16:35

      Skutečnost je taková,že si hluboko v paměti vybavuju ten typický vlašák,na který jsem chodil před rokem 89 do "gastráku" na Kladně,a ten obsahoval jak hrášek,tak brambory a měl tu typickou chuť,která právě nekoresponduje s těmi současnými prodávanými vlašáky,takže můžu s klidem říct,že tenhle vlašák mi tu chuť opět osvěžil a připoměl.Palec nahoru.Je vynikající. :-)

    • janek
      janek | 23. 12. 2011 18:03

      Evo ty žereš z koryta ne??Bože ty jsi dementní.Od tebe bych si nedal ani chleba se sádlem, pokud víš co to je.Jinak přeji krásné a klidné vánoční svátky.

    • eva
      eva | 21. 12. 2011 08:11

      pletete si vlašák s pařížákem, ten je akorát samá majonéza

    • Michaela
      Michaela | 29. 11. 2011 19:19

      výbornýýýýýýý nám moc moc chutná a já jsem konečně objevila nejlepší salát na chlebíčky

    • Tomáš
      Tomáš | 5. 10. 2011 16:21

      Hehehe,copak hrášek....ten bych i odpustil....ale do vlašáku hlavně nepatří brambory!!!!Koukám jak blázen,celá stránka vlašáků,všechny s bramborama.Jediný tenhle má tu drzost se nazvat pravý.....jenže...není.Je stejný mutant bramboro vlašský,jako ty ostatní.Jediný správný recept jsem nalezl až o stránku dál.Neříkám,že tenhle salát není dobrý....jen prostě není ani bramborový,ani vlašský! :-)

    • Spáč
      Spáč | 12. 6. 2011 01:15

      Jo, tak tohle je recept na ten správnej vlašák co se prodával před 89, možná i o něco lepší . Dělám ho podle receptu z nějaký starý knihy, Normy studené kuchyně, nebo tak nějak se to jmenuje a je to stejný jako tento recept. Dělám ho už roky tak tam dávám všechno od oka, nevážím to, jen odhaduju podle množství v misce, ale vždycky sklidí úspěch. Takže všem doporučuju ! ! ! :-)

    • Petr
      Petr | 31. 12. 2010 05:30

      A kde jsi viděla vlašák bez hrášku? To to je pravý vlašák. No zajímal by mne tvůj recept na vlašák pokud nějaký máš. <3

    • eva
      eva | 17. 12. 2010 13:35

      do vlašáku nepatří hrášek tak ho nenazyvejte pravy.. :-)

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Saláty Nejoblíbenější a nejlepší saláty
    Zdravě i chutně Salát Svačina Mixování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Cukr krupice Hořčice plnotučná Majonéza Mrkev Nakládané okurky Ocet Pepř mletý Salám Sterilovaný hrášek Sůl Vlažná voda Worcestrová omáčka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Sója s houbami

    Sója s houbami

    Nekynutý závin

    Nekynutý závin

    Karbanátky z ovesných vloček

    Karbanátky z ovesných vloček

    Francouzská bramboračka

    Francouzská bramboračka

    Banánové řezy

    Banánové řezy

    Coleslaw salat

    Coleslaw salat

    Skrytý banánový koláč

    Skrytý banánový koláč

    Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

    Pečená krůta s pečenými brambory a…

    Čínská dýně

    Čínská dýně

    Doporučujeme

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    52
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    30
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    30
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    29
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    24
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine dining, brunch a šéfkuchař do domu
    Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine…
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Tak to je síla! Svatba Písařovicové a Jakuba Prachaře?

    Tak to je síla! Svatba Písařovicové a Jakuba Prachaře?

    AHA.cz Paroubková potopila manžela! Z toho se už nevykroutí

    Paroubková potopila manžela! Z toho se už nevykroutí

    AHA.cz Deník Aha! 28.1.2021

    Deník Aha! 28.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Ženská ejakulace neboli mokrý orgasmus: Co to je a jak ho dosáhnout?

    Ženská ejakulace neboli mokrý orgasmus: Co to je a jak ho dosáhnout?

    Ženy.cz Absolutní vrchol haute couture: Nevěsta na koni a Demi Moore na molu

    Absolutní vrchol haute couture: Nevěsta na koni a Demi Moore na molu

    Maminka.cz 10 chyb v legendárním filmu Pelíšky, na které jste zatím nepřišli

    10 chyb v legendárním filmu Pelíšky, na které jste zatím nepřišli

    Reflex.cz Donutil: Otec byl velmi přísný, dnes by asi skončil ve vězení, lékařka mě špatnou léčbou epilepsie málem zabila

    Donutil: Otec byl velmi přísný, dnes by asi skončil ve vězení, lékařka mě špatnou léčbou epilepsie málem zabila

    E15.cz Pragovka v novém hávu. Karbonový supersport se 465 koňmi

    Pragovka v novém hávu. Karbonový supersport se 465 koňmi

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Pravý staročeský smažený kapr
    Pravý staročeský smažený kapr
    Pravý upírský bramborák
    Pravý upírský bramborák
    Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka
    Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
    Pražené mandle
    Pražené mandle
    Pražma na bramborách pečená
    Pražma na bramborách pečená
    Pražma na citronu a rajčatech
    Pražma na citronu a rajčatech
    • Recepty.cz
    • Pravý vlašský salát
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí