• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Domácí paštika z kuřecích jater
    Napište svůj komentář k receptu

    Domácí paštika z kuřecích jater

    autor: monnaa
    0.0
    moje hodnoceni
    3.8
    hodnotilo: 52
    doba přípravy: 35 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Domácí paštika z kuřecích jater
    Domácí paštika z kuřecích jater
    Domácí paštika z kuřecích jater
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 500
        g kuřecí játra
      • 150
        g máslo
      • 2
        stroužek česnek
      • 1
        ks cibule menší
      • 2
        snítka tymián
      • 1
        špetka koření pěti vůní
      • 1
        lžička sůl
      • 2
        špetka pepř celý
      • 2
        lžíce smetana
      • 2
        špetka červená paprika
      • 1
        svazek rozmarýn trochu do paštiky - zbytek použijeme na ozdobu

    Postup přípravy receptu

    1
    Játra očistíme a odblaníme. Na pánvi osmahneme cibulku, česnek, bylinky a koření. Necháme chvilinku provonět. Přidáme játra - osmahneme do hněda (při zmáčknutí musí zůstat pružná). Směs dáme do kuch. robotu a promixujeme na pastu. Přidáme máslo, smetanu, dosolíme a znovu promixujeme.
    2
    Paštiku přepasírujeme přes síto, aby byla hladká. Rozdělíme do mističek, uhladíme. Rozpustíme si 50 g másla a paštiku tím zalijeme. Pro ozdobu přidáme snítku tymiánu nebo rozmarýn - čerstvý! Dáme do ledničky ztuhnout.
    3
    Podáváme s pečivem :)
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Paštika z kuřecích jater podle Jamieho Olivera

    Paštika z kuřecích jater podle…

    Ragú z kuřecích jater

    Ragú z kuřecích jater

    Prvorepubliková paštika z kachních jater

    Prvorepubliková paštika z kachních…

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • rosmuller | 27. 5. 2020 23:01

      :)

    • calwen.lucy | 19. 5. 2017 21:11

      Recept je z Apetitu a těch 50 gramů másla je navíc, 150g se vmixuje a 50g se rozpustí :-).

    • Vilibald von Grenzwachter
      Vilibald von Grenzwachter | 9. 7. 2016 17:44

      Moje úprava-Na sádle nechám zezačátku rozškvařit kostičkyanglické slaniny-asi 25 dkg,pak přidám koření,cibulku,česnek,chvilku počkám a přihodím játra.Když jsou hotová,podliji portským vínem-asi 1-1,5 dcl,nechám odpařit a potom zaliji smetanou.Máslo a rozmarýn nedávám vůbec-rozmarýn se podle mne do téhle paštiky moc nehodí,zato tymián je skvělý,ten dávám i do paštiky,nejen na ozdobu.Máslem nezalévám,neosvědčilo se!Rozpustím sádlo a tím paštiku zaliji a vložím snítku tymiánu.Mňamka!

    • Vilibald von Grenzwachter
      Vilibald von Grenzwachter | 9. 7. 2016 17:43

      Moje úprava-Na sádle nechám zezačátku rozškvařit kostičkyanglické slaniny-asi 25 dkg,pak přidám koření,cibulku,česnek,chvilku počkám a přihodím játra.Když jsou hotová,podliji portským vínem-asi 1-1,5 dcl,nechám odpařit a potom zaliji smetanou.Máslo a rozmarýn nedávám vůbec-rozmarýn se podle mne do téhle paštiky moc nehodí,zato tymián je skvělý,ten dávám i do paštiky,nejen na ozdobu.Máslem nezalévám,neosvědčilo se!Rozpustím sádlo a tím paštiku zaliji a vložím snítku tymiánu.Mňamka!

    • Petra
      Petra | 2. 2. 2016 14:34

      Jak jste to nakonec udělala? Taky by mě to zajímalo :-!

    • Jitka
      Jitka | 14. 9. 2015 17:46

      Chci dělat zítra, jen mám dotaz. Do paštiky dám 100g a ten zbytek 50g na polití nebo 150g do paštiky a 50g na polití? Děkuji za odpověď :-)

    • Haninka
      Haninka | 25. 5. 2015 20:32

      dnes jsem vyzkoušela, je to úžasná dobrota

    • Jarča
      Jarča | 5. 4. 2015 16:42

      Za zkoušku na Vánoce by stála za to.

    • monnaa
      monnaa | 3. 2. 2014 11:53

      ;-)

    • zdenka
      zdenka | 8. 11. 2013 11:40

      skusim ji udelat na vanoce. j :-*

    • Mauner
      Mauner | 6. 11. 2013 10:41

      Podobný recept dělám roky a je výborná. Dělám z 1 Kg a zbytek vždy zamrazím v normálním hrnečku. Ale stejně ho za 14 dní vytáhnu a sním ;-)

    • Eman | 3. 10. 2013 17:41

      Paštika už se snědla, přidala jsem do ní ještě 1/5 dcl. koňaku a dala jsem provensálské koření a trošku bazalky a 1 dcl smetany :-P

    • kvapilka | 3. 10. 2013 14:58

      Je výborná a hlavně rychlá :) Právě jsem jí dodělala a už se chladí v lednici :)

    • monnaa
      monnaa | 19. 5. 2013 16:01

      to jsem ráda. Děkuji ;-)

    • Kuba
      Kuba | 15. 4. 2013 17:27

      Dokud se to nesní... :-D

    • Natalie
      Natalie | 9. 4. 2013 07:47

      Paštika je výborná, příprava je snadná a rychlá. Dělala jsem poprvé a také u nás nevydržela déle jak dva dny. Díky za recept :-))

    • no-niki | 11. 2. 2013 09:45

      Mám podobný recept a dle něj vydrží paštika v lednici až 5 dní ;-)

    • monnaa
      monnaa | 10. 2. 2013 15:10

      Nezkoušela jsem. U nás se většinou rozdá v rodině a nebo sní max. do 2 -3 dnů.

    • Zdenka
      Zdenka | 30. 1. 2013 11:15

      Jak dlouho ta paštika vydrží v lednici?

    • amarsal | 31. 12. 2012 11:10

      Výborná paštika. Určitě vyzkouším zase. :)

    • Pavla
      Pavla | 16. 11. 2012 14:16

      Výborná :) ještě jsem do ní navíc přidala brusinky a mandle :) a teda nepasírovala jsem jí..

    • monnaa
      monnaa | 19. 8. 2012 16:09

      Mockrát děkuji. Máme jí moc rádi. Vždycky jí nějak obměníme. Třeba přidám mandle , více čeneku ... a tak různě. Děkuji :)

    • SisiZ | 14. 8. 2012 12:03

      Je to výborná paštika a navíc rychlá příprava.Moc děkuji za skvělý recept a dávám 1!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti Paštiky a rillettes
    Maso Chuťovky Vnitřnosti Snídaně Dopolední svačina Večeře Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Koření pěti vůní Kuřecí játra Máslo Pepř celý Rozmarýn Smetana Sůl Tymián
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

    Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

    Kefírové lívance

    Kefírové lívance

    Listové rychlé sladké tajemství

    Listové rychlé sladké tajemství

    Krůtí gulášek

    Krůtí gulášek

    Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

    Luigiho zeleninové rizoto na italský…

    Brokolicové nebo květákové lívance

    Brokolicové nebo květákové lívance

    Jablečný závin z listového těsta

    Jablečný závin z listového těsta

    Rajský salát (nejen) s mozzarellou

    Rajský salát (nejen) s mozzarellou

    Chlebová polévka

    Chlebová polévka

    Doporučujeme

    15 minut
    Avokádový hummus

    Avokádový hummus

    30 minut
    Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

    Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

    30 minut
    Toskánská polévka

    Toskánská polévka

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    20 minut
    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    20 minut
    Panna cotta s granátovým jablkem

    Panna cotta s granátovým jablkem

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    Poslední sledované recepty

    39
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    35
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    32
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    31
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka
    30
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Nejlepší pečené kuře podle pana Cuketky: Stačí vám dvě suroviny!
    Nejlepší pečené kuře podle pana Cuketky: Stačí…
    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro piškotový, opilý, zmrzlinový a další
    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro…
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová, Štíbrová a další celebrity!
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová…
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů…
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle trend musíte zkusit!
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle…

    Sledujte nás

    AHA.cz FREJOVÉ KOLAPS! PÁD PŘÍMO NA OBLIČEJ!

    FREJOVÉ KOLAPS! PÁD PŘÍMO NA OBLIČEJ!

    AHA.cz Pikantní odhalení! Bartošová se Štaidlovi pomstila aférou s kolegou

    Pikantní odhalení! Bartošová se Štaidlovi pomstila aférou s kolegou

    AHA.cz Nedělní Aha! 7.3.2021

    Nedělní Aha! 7.3.2021

    Dáma.cz Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Dáma.cz Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Ženy.cz Nejen pletené vesty jsou módní hit. Nosit se budou i tyhle!

    Nejen pletené vesty jsou módní hit. Nosit se budou i tyhle!

    Maminka.cz Zimní děti versus ty letní: Datum narození ovlivňuje zdraví i charakter

    Zimní děti versus ty letní: Datum narození ovlivňuje zdraví i charakter

    Reflex.cz Otevřete ty školy: Spory mezi otevírači a zavírači škol před soudem. Kdo je poraženým?

    Otevřete ty školy: Spory mezi otevírači a zavírači škol před soudem. Kdo je poraženým?

    E15.cz Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Abecedazahrady Jak si vytvořit útulnou zahradu v devíti jednoduchých krocích

    Jak si vytvořit útulnou zahradu v devíti jednoduchých krocích

    Další doporučené recepty:

    Domácí paštika
    Domácí paštika
    Domácí paštika II.
    Domácí paštika II.
    Domácí paštika v těstě
    Domácí paštika v těstě
    Domácí perník
    Domácí perník
    Domácí pizza
    Domácí pizza
    Domácí pizza
    Domácí pizza
    • Recepty.cz
    • Domácí paštika z kuřecích jater
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí