Domácí paštika

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky slaniny, vlijeme směs a pečeme 45 minut. Podáváme s okurkou a pečivem.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Pepř mletý Sádlo Šlehačka Sůl Vejce Vepřová játra
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • alabai
    alabai |

    19. 5. 2013 07:15

    Játra se melou min.3x na nejmenší šajbě,a melou se syrová!

  • Z
    Z |

    11. 4. 2013 11:42

    Játra mohou být jak syrová, tak osmažená jemně na pánvi. POužila jsem kuřecí, osmahla na cibulce, dobré to bylo. "Pekla" jsem to v troubě v hlubokém plechu s vodou. Chuově sqvělé, ale spíš je to hašé - dala jsem moc libového masa a minimum tuku. Chybka" příště víc tuku nebo šlehačku.

  • Vráťa
    Vráťa |

    8. 2. 2013 15:28

    Prosím, co znamená "Peču.........v pekáči s vodou" ?? V.

  • anonim
    anonim |

    1. 1. 2013 17:01

    podívejte se na tuhle paštiku http://kulinarskydenik.blogspot.cz/2012/12/vytecna-jednoducha-pastika-z-husich.html

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    11. 2. 2008 13:42

    Játra dávám syrová, nemelu je, ale všechno rozmixuju. Na dochucení přidávám 1/2 hlavičky česneku, majoránku, nebo provensálské koření a lžičku vegety.Pokud dobře vymažete srnčí hřbet sádlem, anglickou ani nemusíte dávat. Peču to asi na 170 st. 50 min. v pekáči s vodou. Moc mi chutnala.

  • Eva
    Eva |

    29. 12. 2007 14:00

    A ta játra mají být nejdřív uvařená, nebo se melou syrová? E.

  • Alenka Aová
    Alenka Aová |

    22. 12. 2006 14:21

    Mně se to moc nepovedlo, bohužel :-( Asi jsem to pekla dlouho

Další doporučené recepty: