Ragú z kuřecích jater

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Eva1

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí játra opláchneme studenou vodou, nakrájíme na malé kousky a necháme okapat. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Šalotky nasekáme najemno. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a játra krátce opečeme, vyjmeme je z pánve a udržujeme teplé.
2
Na zbylém másle osmahneme šalotku a žampiony. Zalijeme červeným vínem a šlehačkou, omáčku povaříme. Přidáme drobně nasekanou majoránku. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme játra, omáčku krátce prohřejeme, již nevaříme.
3
Podáváme v kornoutcích z listového těsta nebo z čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • krtek
    krtek |

    4. 4. 2013 13:47

    no bylo to mnammnam <3 <3 :-))

  • Matuskova
    Matuskova |

    27. 2. 2011 14:43

    Je to vynikající. Doporučuji

Další doporučené recepty: