Ragú z dýně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Z dýně odřízněte vršek a vydlabejte měkkou střední část se semínky.
3
Naplňte masem, bramborami a jablky nakrájenými na drobné kostičky a cibulkou nakrájenou na kolečka. Zalijte okořeněnou smetanou, dýni postavte na plech, zakryjte „pokličkou“ a pečte asi 30 minut. Pak pokličku sejměte a pečte ještě 1 hodinu, obsah občas promíchejte.
4
Podávejte přímo v dýni a při nandavání na talíř vyškrabejte k ragú trochu dýňové dužniny.
5
Ideální přílohou jsou chlebové placky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.