Zaječí paštika s cibulkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g zaječí maso vykostěné
    • 200
      g telecí maso
    • 300
      g slanina
    • 2
      ks cibule
    • 20
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 50
      ml koňak
    • 1
      lžička pepř drcený
    • 1
      lžíce tymián
    • 1
      špetka muškátový oříšek
    • 250
      g brusinky nakládané
    • 1
      lžíce sádlo
    • toastový chléb

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso se slaninou nakrájejte na menší kousky. Přidejte 1 cibuli a dvakrát umelte. Vmíchejte máslo, vejce, víno a koňak. Směs osolte, promíchejte s tymiánem, muškátovým oříškem a polovinou brusinek pak ji vytřete do zapékací mísy vytřené sádlem. Nádobu uložte do velkého pekáče s vodou a pečte zakryté při 200°C asi hodinu. Přesuňte do skleniček a nechte vychladit.
2
Nakrájejte a nechte zkaramelizovat druhou cibuli. Ozdobte jí tousty s paštikou.

RADA: Tipy na domácí pečivo jako z pekárny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: