Paštika z uzeného lososa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      špetka pepř mletý bílý
    • 2
      ks citron
    • 3
      snítka kopr
    • 1
      lžička dijonská hořčice
    • bílý chleba
    • 300
      g uzený losos
    • 250
      g mascarpone

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzeného lososa natrhejte a vložte do robota s noži.
2
Kopr nahrubo nasekejte. Dvě třetiny přidejte k lososovi, zbytek odložte stranou.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z nádobí?

3
Citrony omyjte. Z jednoho jemně nastrouhejte kůru a vymačkejte šťávu a dejte k rybě.
4
Přidejte mascarpone, hořčici a pepř a vše nahrubo rozmixujte.
5
Paštiku přendejte do vymytých skleniček a dejte vychladit.
6
Před podáváním opečte nasucho v troubě nebo v toastovači krajíce bílého chleba, namažte je paštikou, posypejte zbylým koprem a podávejte se skrojky z druhého citronu.

RADA: 13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: