Silný hovězí vývar zahřeje, zasytí a postaví vás na nohy, když se zrovna necítíte dobře. V hotové polévce nesmí kromě masa a spousty zeleniny chybět ani noky. Pusťte se s chutí do jídla a uvidíte, jak si díky tomuto pokrmu zpříjemníte den.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
RADA: Jak na poctivý domácí vývar, jak ho připravují šéfkuchaři
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí dušené ve víně s čokoládou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bavorské vdolečky
Vepřové ragú z mletého masa
Vepřové na houbách jinak
Rychlé kuře s bramborem
Zelňačka s maďarskou klobásou
Citronovo-hruškový koláč
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka z medvědího česneku s pestem
Pečené kuře s nádivkou
Kuřátkové sušenky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Skořicoví zajíci z listového těsta
Salát little gem se slaninou a…
Velikonoční sušenky
Jidáše