• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Ragú z divočáka na švestkách
    Napište svůj komentář k receptu

    Ragú z divočáka na švestkách

    autor: F.O.O.D.
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Ragú z divočáka na švestkách
    Ragú z divočáka na švestkách
    Ragú z divočáka na švestkách
    Ragú z divočáka na švestkách
    Ragú z divočáka na švestkách
    Ragú z divočáka na švestkách
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 100
        g celer
      • sůl
      • 1
        stroužek česnek
      • 1
        lžička hladká mouka
      • 2
        lžíce rostlinný olej
      • pepř mletý
      • 1
        snítka tymián
      • 1
        ks bobkový list
      • 1
        snítka rozmarýn
      • 300
        ml červené víno
      • 10
        ks šalotka
      • 500
        ml vývar (ze zvěřiny)
      • 2
        ks karotka
      • citronová kůra (kousek chemicky neošetřené)
      • 100
        g sušené švestky
      • 1
        lžíce rajčatové pyré
      • 800
        g maso z divočáka (nakrájené na asi 3 cm kousky)
      • 5
        ks jalovcové bobule

    Postup přípravy receptu

    1
    V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a celer. Přidejte rozdrcený česnek, rajčatové pyré, krátce opečte, zaprašte moukou a asi 1 minutu smažte.

    RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

    2
    Vraťte maso, osolte, opepřete, pomalu přilijte červené víno, promíchejte, vložte bobkový list, jalovcové bobule, kůru, tymián, rozmarýn a uveďte do varu. Troubu předehřejte na 180 °C, kastrol vložte do trouby. Po 15 minutách vmíchejte vývar a švestky a vše ještě 30 minut poduste.
    3
    Podávejte s noky, opečenými brambory, bramborovým nebo houskovým knedlíkem.

    RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Paštika z divočáka

    Paštika z divočáka

    Kachní prsa na švestkách

    Kachní prsa na švestkách

    Kuřecí prsa na švestkách

    Kuřecí prsa na švestkách

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • anja
      anja | 26. 10. 2012 11:45

      Vyzkoušeno a rodinou ohodnoceno jako delikatesa. Dokonce i dcera, která je v jídle velmi vybíravá, si šla pro nášup. :-)

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Zvěřina Zelenina
    Maso Pokrmy Zvěřina Ze zeleniny Září Říjen Listopad Prosinec Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červené víno Česnek Citronová kůra Hladká mouka Jalovcové bobule Karotka Maso z divočáka Pepř mletý Rajčatové pyré Rostlinný olej Rozmarýn Šalotka Sůl Sušené švestky Tymián Vývar

    Jak na houskový knedlík

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Plněné kokosky

    Plněné kokosky

    Vepřové v alobalu

    Vepřové v alobalu

    Brokolicová pomazánka

    Brokolicová pomazánka

    Jablková buchta II

    Jablková buchta II

    Vaječné placičky se sýrem a šunkou

    Vaječné placičky se sýrem a šunkou

    Závin z listového těsta s červenou řepou

    Závin z listového těsta s červenou…

    Papriková smetanová omáčka

    Papriková smetanová omáčka

    Játra rychle a chutně

    Játra rychle a chutně

    Ovesná kaše s banánem

    Ovesná kaše s banánem

    Doporučujeme

    20 minut
    Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

    Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    30 minut
    Brokolicové karbanátky

    Brokolicové karbanátky

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    90 minut
    Croissanty s mandlovou náplní

    Croissanty s mandlovou náplní

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    Jak na houskový knedlík

    Poslední sledované recepty

    51
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    35
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    33
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    28
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    27
    Brokolicová polévka se smetanou
    Brokolicová polévka se…

    Zajímavé články

    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný sýra si zamilují i děti!
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný…
    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede. Jaký je správný postup?
    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede.…
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je 12 nejpodivnějších!
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je…
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho dětství. Takové jste ještě nejedli!
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho…
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině

    Sledujte nás

    AHA.cz Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

    Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

    AHA.cz Dominika o Ivaně Gottové: Bylo by to porušení tátova přání

    Dominika o Ivaně Gottové: Bylo by to porušení tátova přání

    AHA.cz Deník Aha! 3.3.2021

    Deník Aha! 3.3.2021

    Dáma.cz Horoskop lásky na březen: Kdo má šanci se navzdory omezením seznámit?

    Horoskop lásky na březen: Kdo má šanci se navzdory omezením seznámit?

    Dáma.cz Slavné ženy po padesátce, které se svlékly: Jaké krásky odhalily své tělo?

    Slavné ženy po padesátce, které se svlékly: Jaké krásky odhalily své tělo?

    Ženy.cz Street style v Miláně: Outfity, které můžeme oblékat už za měsíc!

    Street style v Miláně: Outfity, které můžeme oblékat už za měsíc!

    Maminka.cz Poporodní deprese! Máma ukázala dvě odlišné fotky a sklidila neuvěřitelnou podporu!

    Poporodní deprese! Máma ukázala dvě odlišné fotky a sklidila neuvěřitelnou podporu!

    Reflex.cz Daniel Prokop: Lockdown bude delší než 3 týdny, firmy musí buď ještě víc testovat, nebo zavřít

    Daniel Prokop: Lockdown bude delší než 3 týdny, firmy musí buď ještě víc testovat, nebo zavřít

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Šťastný bambus: Jak ho pěstovat a věděli jste, že nepatří mezi bambusy?

    Šťastný bambus: Jak ho pěstovat a věděli jste, že nepatří mezi bambusy?

    Další doporučené recepty:

    Raffaelo z Delissy
    Raffaelo z Delissy
    Raffaelo zase jinak
    Raffaelo zase jinak
    Ragů (salsa Bolognese) iliti
    Ragů (salsa Bolognese) iliti
    Ragú z dýně
    Ragú z dýně
    Ragú z kuřecích jater
    Ragú z kuřecích jater
    Raita
    Raita
    • Recepty.cz
    • Ragú z divočáka na švestkách
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí