• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Troubový segedinský guláš
    Napište svůj komentář k receptu

    Troubový segedinský guláš

    autor: Mirka S.
    0.0
    moje hodnoceni
    4.5
    hodnotilo: 19
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Troubový segedinský guláš
    Troubový segedinský guláš
    Troubový segedinský guláš
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 4
        ks kuřecí maso prsa (či vepřové nebo králičí)
      • 1
        kg kysané zelí
      • sůl
      • kmín
      • mletá paprika
      • 3
        lžíce solamyl (bramborový škrob)
      • 1
        balení smetana
      • 1
        l voda 0,75 - 1

    Postup přípravy receptu

    1
    Do pekáče dáme zelí, na to pokrájené maso, osolíme, okmínujeme, zasypeme asi 2 kávové lžičky sladké papriky a 2 kávové lžičky pálivé papriky. Do vody zamícháme solamyl a smetanu a to celé vlijeme do pekáče na maso. Přikryjeme druhým pekáčkem, vložíme do trouby vyhřáté na 250 °C.
    2
    Pečeme hodinu. Za tuto dobu troubu neotevíráme a maso nemícháme. Prostě nic s masem neděláme. Po hodině budeme mile překvapeni, guláš je hotov. Takto můžete např. dělat i guláš z hovězího a vepřového masa, další ingredience přidáte dle své chuti např. cibuli, česnek, papriku, rajské, kečup apod. Hovězí maso musíte nechat dělat až 1,5 hodiny.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Segedínský guláš I.

    Segedínský guláš I.

    Segedínský guláš

    Segedínský guláš

    Segedínský guláš III.

    Segedínský guláš III.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Martina
      Martina | 23. 2. 2016 23:26

      Rada starých kuchařek je - pokud se něco zdrcne, dát trošku prášku do pečiva a pomíchat, zase se to spojí :). Já neumím zase udělat houbovou omáčku (máme rádi kyselkavou) tak, aby se nezdrcla, vždy tam dám trošku prášku do pečiva a zase je jak "nová" :-) O:-)

    • Tinkapletinka | 4. 7. 2015 13:03

      Klasicky gulas v troube delam jiz roky, tak sem vcera riskla i ten segedin :-) Je vynikajici !!! Misto smetany jsem dala šlehačku pred koncem a fakt mnamka ;-)

    • Marcela
      Marcela | 23. 3. 2015 14:49

      Nevím nevím. Moc nám to nechutnlo a to zelí milujeme. Možnáže z jiného masa než z kuřecího by to bylo lepší :-( .

    • Ota
      Ota | 8. 2. 2015 09:52

      Dělám ho v pomalém hrnci to nemá chybu maso se jen rozplývá a co je nejlepší po dobu vaření se toho nevšímáte.

    • Slavka
      Slavka | 17. 9. 2014 12:48

      Dělala jsem z vepřového,ale příště tu smetanu dám až bude guláš hotový,srazila se.Na chuti to znát nebylo jen na pohled.Trošku jsem to napravila zakysanou smetanou aby nebyli vidět ty bílézdrcky.Jinak byl vynikající a hlavně se zašpiní jen jeden hrnec.

    • Makyš | 19. 7. 2014 12:38

      nebylo poznat že je z trouby, moc dobrý

    • Petr Ch
      Petr Ch | 17. 3. 2013 03:32

      Dělali jsme takto klasicke gulaš,,již když jsem byl ,před tuto věc postaven jsem k tomu neměl duvěru,,což se mi potvrdilo takove ,ŠKODA KVALITNIHO MASA NA GULAŠ,NA TENTO POKUS. :'(

    • Verča
      Verča | 20. 11. 2012 19:12

      Luxusní :D Budu ho dělat takhle pořád...Více jsem ho okořenila a manžílek se oblizoval až za ušima :-)

    • Tomas Novotny
      Tomas Novotny | 19. 11. 2012 12:24

      Jsem uprimni a sladky mazlivy kluk cislo 755 623 148

    • Lionsgate | 19. 11. 2012 09:48

      Vyborne a snadne, pouzili jsme variantu s cibulkou a cesnekem, chutnalo i ve Spojenych Arabskych Emiratech (verze s kuretem ;-) )

    • poklipo | 26. 10. 2012 10:46

      Vařený v hrnci chutná víc a z kuřecího masa to taky není to pravé ořechové.

    • Verča
      Verča | 30. 9. 2012 11:55

      Segedin je luxusní..Je to hlavně rychlé,beztarostné a chutné :D

    • brainbow
      brainbow | 17. 2. 2012 21:50

      vyborne - priste dam misto plece kytu at nemusim odrezkovat a bude uplne bez prace :)

    • pavel borůvka | 4. 12. 2010 07:38

      výborný rychlý prostě super.

    • david5000 | 18. 10. 2010 16:11

      vařil jsem podle receptu a dopadlo to moc dobře skvělý recept děkuji :'(

    • Lada Javorkova
      Lada Javorkova | 7. 6. 2010 05:36

      Pro ty kdo maji doma "Pomaly hrnec", tak tem to vrele doporucuji vyzkouset! Je to bezvadne, za 3 hodinky mate uvareno a mezi tim si muzete dojit nakoupit nebo pohrat s detmi na hriste a to bez starosti, ze by se neco pripalilo. Dekuji za napad! Vrele doporucuji. Svuj pomaly hrnec Rival pouzivam na vse, i na vyvary. A jak se v nem krasne pecou brambory ve slupce.

    • Barbora Staníková
      Barbora Staníková | 11. 5. 2010 20:35

      Já jsem ho udělala ze sójového masa - jsem vegetariánka - a moc nám chutnal... Díky za tip.

    • zdenka supolova
      zdenka supolova | 24. 2. 2010 16:40

      Bohužel,tento segedín nás nenadchl,prostě to není ono jako klasika.Zato guláš z trouby musím opět vřele doporučit.

    • zdenka supolova
      zdenka supolova | 18. 2. 2010 20:04

      Pro Ladiu:já kolkrát taky žasnu,na co lidičky nepřijdou,že to není možný a pak je z toho mňamka.V guláši (bez zelí) se rozpustí bez problému.Určitě je lepší přidat cibuli a všechno pořádně promíchat,to myslím,Mirka zapomněla napsat.Mohu vřele doporučit vyzkoušet nejdřív ten prezidentský ,rozhodně nezklame.

    • Ladia -
      Ladia - | 18. 2. 2010 10:33

      Já nevím, paprika se rozpouští v tuku, tady se jen zalije vodou. Maso taktéž... Nemám k tomu důvěru ;-)

    • Sylva P.
      Sylva P. | 18. 2. 2010 09:32

      Podobný, ale bez zelí - Prezidentský guláš - ten tu je uvedený. A je vynikající.

    • Miroslava Severová
      Miroslava Severová | 10. 2. 2010 09:47

      A jak to Silvo vypadalo ?Víš(víte), mě se málokdy povedl segedin zahustit, vždy byl moc řídkej a tento je pekně hustej a samé zelíčko.

    • Silva Zbořilová
      Silva Zbořilová | 10. 2. 2010 01:18

      Recept jsem včera vyzkoušela.Nevím,co jsem udělala špatně,ale to co jsem vyndala z trouby mělo k segedínu daleko.Příště budu vařit podle osvědčeného způsobu.

    • recepty 73
      recepty 73 | 9. 2. 2010 19:04

      Mirko,troubový guláš tu ještě není,myslím ten co mám od tebe mailem.Musím pochválit tedy zde.Já jsem se k němu ještě nedostal:-(,ale už ho dělala sestra z Č.Lípy i tetička z Teplic a s velkým úspěchem!!!Jak vidíš,má široký záběr:-)a já to brzy napravím!

    • zdenka supolova
      zdenka supolova | 8. 2. 2010 17:38

      Guláš vepřový dělám už jenom v troubě,masíčko je totiž ták měkkoučké,hlavně žádné podlévání a hlídání,prostě po 1,5hod vyndám hotový.A proto hned zítra udělám tento segedín.Miruš,děkuji za inspiraci,mě by to nenapadlo.

    • Klára Keselyova
      Klára Keselyova | 8. 2. 2010 16:58

      Mirka to musí byť mňamka, dávam do oblúbených

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí
    Maso Králičí Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Kuřecí maso Kysané zelí Mletá paprika Smetana Solamyl (bramborový škrob) Sůl Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Těstovinový salát s tuňákem IV.

    Těstovinový salát s tuňákem IV.

    Nakládaný hermelín VI.

    Nakládaný hermelín VI.

    Naše vynikající bublanina

    Naše vynikající bublanina

    Lehký tvarohovo - pudingový dortík

    Lehký tvarohovo - pudingový dortík

    Chřestová polévka II.

    Chřestová polévka II.

    Cuketový quiche

    Cuketový quiche

    Pečené donuty

    Pečené donuty

    Blesková česnečka s uzeným masem

    Blesková česnečka s uzeným masem

    Domácí müsli tyčinky

    Domácí müsli tyčinky

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    52
    Řezy Raffaelo
    Řezy Raffaelo
    41
    Koláč s kokosem a šlehačkou
    Koláč s kokosem a…
    36
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    36
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka
    32
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny

    Zajímavé články

    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky, buchty, koláče i vdolky
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky…
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…

    Sledujte nás

    AHA.cz Kam zmizela sexy Kohoutová? To je tedy zjev!

    Kam zmizela sexy Kohoutová? To je tedy zjev!

    AHA.cz Petr Novák (†51): ZUŘÍ TVRDÝ BOJ O DĚDICTVÍ!

    Petr Novák (†51): ZUŘÍ TVRDÝ BOJ O DĚDICTVÍ!

    AHA.cz Nedělní Aha! 18.4.2021

    Nedělní Aha! 18.4.2021

    Dáma.cz Muži přiznali: Čím nás ženy štvou během pandemie a předtím jsme si toho nevšimli

    Muži přiznali: Čím nás ženy štvou během pandemie a předtím jsme si toho nevšimli

    Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a hned se dozvíte, jakou máte povahu

    Otestujte se: Podívejte se na obrázek a hned se dozvíte, jakou máte povahu

    Ženy.cz Veselé pastelové kabelky ovládnou jaro! Tady máte nejlepší z nich

    Veselé pastelové kabelky ovládnou jaro! Tady máte nejlepší z nich

    Maminka.cz Co od vás batole doopravdy potřebuje k tomu, aby se pořád učilo něco nového?

    Co od vás batole doopravdy potřebuje k tomu, aby se pořád učilo něco nového?

    Reflex.cz Novotnému nevadil, Husák ho nenáviděl. Před 55 lety získal film Obchod na korze Oscara

    Novotnému nevadil, Husák ho nenáviděl. Před 55 lety získal film Obchod na korze Oscara

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Rozkládací sedačky nejen na každodenní spaní. Kterou si pořídíte?

    Rozkládací sedačky nejen na každodenní spaní. Kterou si pořídíte?

    Další doporučené recepty:

    Tropický nepečený dort
    Tropický nepečený dort
    Tropický salát
    Tropický salát
    Trosečníkova specialita
    Trosečníkova specialita
    Trubičky
    Trubičky
    Trvanlivé sušenky
    Trvanlivé sušenky
    Třeboňský zapečený kapr
    Třeboňský zapečený kapr
    • Recepty.cz
    • Troubový segedinský guláš
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí