Třeboňský zapečený kapr

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kapra osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nakrájený pórek, nastrouhaný celer a na plátky nakrájené žampiony. Podusíme, až se odpaří tekutina, vložíme rybu a po obou stranách ji osmahneme.
2
Rybu vložíme do vymazané zapékací misky, na ni dáme zeleninu s houbami a necháme v troubě prohřát. Vejce rozšleháme v mléce, přidáme mouku a omáčkou rybu přelijeme. Posypeme sýrem a zapékáme, až sýr zezlátne.
3
Podáváme se salátem z pekinského zelí.

Komentáře k receptu

  • lucadanek
    lucadanek |

    29. 12. 2013 01:37

    výborné :-)

Abecední seznam: