Krůtí prsa s karotkou a fazolkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g krůtí prsa
    • pepř mletý bílý
    • sůl
    • 100
      g máslo
    • 50
      g hladká mouka
    • tymián
    • drůbeží vývar
    • 300
      g karotka
    • 300
      g fazolky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolte, opepřete a zprudka orestujte na másle. Pak ho vložte do vakuových sáčků, každou porci zvlášť.
2
Do každého sáčku dejte část výpeku restovaného s moukou a tymián, zalijte drůbežím vývarem. Sáčky zatavte a pečte při 80 °C asi 30 minut.
3
Karotku a fazolky blanšírujte v malém kastrolu 10 minut a pak rychle zchlaďte pod studenou vodou. Můžete použít led. Podávejte s vařenými bramborami rozmačkanými s trochou másla a nasekanou pažitkou.
4
*Recept pro vás připravil úspěšný kuchař Jaroslav Sapík*

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: