"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g sojový granulát s příchutí šunky
    • 3
      ks rajčata
    • 1
      ks červená paprika menší
    • 1
      ks kedlubna
    • 0,5
      ks pórek
    • 1
      ks cibule
    • feferonová omáčka 1-2 lžíce
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička zázvor - mletý -dle chuti,cca
    • sůl a cukr dle chuti
    • 1
      lžička kari - nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupanou a pokrájenou cibuli smícháme se suchým sojovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do litru vroucí vody a na mírném ohni vaříme cca 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu pokrájíme s paprikou a pórkem na nudličky, rajčata na osminky a vše orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem. Přidáme feferonkovou a sojovou omáčku, kari, ocet a dle chuti osladíme a osolíme. Připravenou zeleninu smícháme se scezeným sojovým granulátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hanka
    Hanka |

    28. 2. 2017 09:07

    Prostě senzace :-* <:-) <:-) <3 :-)) děkuji :-)

  • Hanka
    Hanka |

    28. 2. 2017 09:07

    Prostě senzace :-* <:-) <:-) <3 :-)) děkuji :-)

  • zizalka
    zizalka |

    20. 7. 2015 05:40

    velika dobrota to byla <3 dekujeme

  • Lenka Jílková
    Lenka Jílková |

    18. 2. 2015 11:52

    Mně taky sojová čína chutnala a určitě jí budu vařit. Kedlubna zůstala hezky kousavá, tak se skoro ani nepozná, že maso chybí, když jí dobře ochutím.

  • Pupalka
    Pupalka |

    11. 7. 2014 11:55

    Moc recept chválím. Bezmasových je málo a je to výborné a bez chybičky.

  • Adela
    Adela |

    19. 7. 2013 13:06

    Bylo to vyborne a kari jsem pouzila take, mame ho radi a pridavam ho i do ryze.

  • Iva Coufalová
    Iva Coufalová |

    4. 4. 2012 08:57

    Zdravé jídlo, které chutná. Přesně takové, jaké můžu jednou za čas předložit i příteli k večeři a vím, že nebude prskat.

  • Kačka
    Kačka |

    6. 1. 2012 14:32

    mňam, moc díky za dobrý repcept, jen cukr jsem vynechala a nemělo to chybu :)

  • nobody
    nobody |

    15. 12. 2011 12:52

    bez masa..?

  • koblížek
    koblížek |

    26. 10. 2011 08:47

    děkuji,byla výborná :-*

  • Šímová
    Šímová |

    15. 9. 2011 17:10

    Sojové maso dělám málokdy a tak z nabízených receptů hodně vybírám, vyhýbám se receptům, kde se maso nastavuje sojou. Když už, tak už a tentokrát jsem byla opět mile překvapená, jak se dá zdravě a chutně uvařit. Děkuji za zajímavou a výbornou úpravu.

  • Prokop
    Prokop |

    24. 7. 2011 16:36

    Souhlasím, je to dokonalé 8-) .

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic |

    28. 6. 2011 00:53

    Dokonalý

  • Gábina
    Gábina |

    18. 5. 2011 10:29

    Maso máme rádi, hlavně kuřecí a rybí. Toto je recept, kde mi maso vůbec nechybí a určitě ho zařazuji do našeho jídelníčku. Velice podařený recept, děkuji a doporučuji vyzkoušet.

  • Nemaso
    Nemaso |

    13. 4. 2011 09:52

    Superdlabanec 8-)