"Tataráček" z Romadůru

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g romadůr
    • 40
      g cibule cca
    • 1
      stroužek česnek dle chuti, cca
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce kečup
    • 1
      lžička worcestrová omáčka dle chuti, cca
    • chilli - není nutné
  • Dále dle chuti
    • topinka nebo opečený toust či bagetka
    • česnek na potření pečiva
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Romadůr s cibulí pokrájíme nadrobno, přidáme nastrouhaný nebo rozetřený česnek, hořčici, kečup, pepř a worcestr. Směs můžeme ochutit chilli a solit většinou už není nutné. Vše dobře promícháme a necháme v chladnu proležet.
2
Podáváme společně s topinkami, tousty... a vychlazeným pivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • risa99
    risa99 |

    27. 12. 2015 16:49

    Moc dobré,použil jsem to do bramborákové kapsy(bramborák přehlý na půl)množství uvedené v receptu mi vyšlo na dvě dost plné kapsy. :-)

  • Josef
    Josef |

    25. 9. 2015 09:01

    chutě nejdou do sebe

  • Blanka Formánková
    Blanka Formánková |

    20. 1. 2015 12:03

    Už je to hodně dávno co jsem ho dělala a musím říct, že nám chutnal. Díky za jeho připomenutí :)