Pomazánka z romaduru

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g romadůr
    • 250
      g tvaroh
    • 100
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce majonéza
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      snítka pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh s měkkým máslem, majonézou vyšleháme elektrickým šlehačem do hladké pěny osolíme, opepříme, přidáme nastrouhaný romadur a vmícháme najemno nakrájenou cibulku a petrželku nebo pažitku. Můžeme nakonec posypat trochou pálivé papriky. Výborné na chleba a zapíjet pivem.

Komentáře k receptu

  • Pepa
    Pepa |

    23. 2. 2015 12:27

    Dělám podobnou (jen bez tvarohu a spivním sírem místo romaduru - pak je "silnější"). je to lahůdka. jen mě trochu polillo horko při představě strouhání romadůru. vemu ponorákem všechno pak došleham do pěny metlou. nicméně mňam!! :-)

  • Tgm Mrr
    Tgm Mrr |

    3. 10. 2005 13:11

    Romadur je vyborna pochoutka, udelal sem to podle receptu a navrhoval bych zvysit podil syru, jinak ale fakt libovka ;)