Sušené meruňky, broskve, švestky!

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Veškeré ovoce důkladně omyjeme - kromě švestek, které můžeme nechat celé, vypeckujeme a rozložíme na sušící mřížku řeznou plochou vzhůru. Náročnost je lehká, zabere to jen 30 minut a náklady jsou jen 40 Kč.

Komentáře k receptu

  • Monika T.
    Monika T. |

    8. 9. 2007 09:35

    Podle mně 30 minut trvá omytí a případné nakrájení ovoce.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    23. 8. 2007 21:08

    Jani a v čem to sušíte že je to takový fofr? Mě sušení v sušičce ovoce trvá několik hodin a sušení na slunci trvá několik dní. Za 30 minut to podle mě není možné usušit. Jestli se pletu tak mi prozraďte co je to za rychlosušičku. Díky

  • Hela -
    Hela - |

    20. 8. 2007 13:05

    To je teda recept. Jako fór drobrý ale jinak ... ?

  • Miluš
    Miluš |

    20. 8. 2007 12:24

    A co s tím dál ? Dá se do trouby sušit ?

  • Andra
    Andra |

    20. 8. 2007 12:18

    No neviem... podľa môjho názoru ovocie musí byť sušené teplom z rúry alebo v sušičke ovocia, inak začne plesnivieť a hniť.