Vynikající marináda - nejen na gril

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 50
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • grilovací koření
    • pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      stroužek česnek utřený s 1 lžící hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše pečlivě rozmícháme, aby se olej se vše ostatní dobře promíchalo.
2
Do této směsi naložíme naklepané a trochu osolené kuřecí maso nebo vepřovou kotletu.
3
Do marinády je také možno přilít doušek světlého piva.
4
Výsledek vynikající. Maso má díky sojové omáčce jemně nasládlou chuť.
5
Nejlépe nechat tak 2-3 dny uležet. Minutková záležitost.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • fff
    fff |

    13. 2. 2017 18:25

    :-S mam hlad

  • Judáš
    Judáš |

    2. 11. 2016 21:33

    Marináda stojí to za H.......

  • Monika
    Monika |

    22. 9. 2016 11:47

    Prosim vas kolik tam patri grilovaciho koreni at to neprezenu ;).Dekuji

  • Monika
    Monika |

    22. 9. 2016 11:42

    Prosim vas kolik tam patri grilovaciho koreni?Dekuji

  • Monika
    Monika |

    22. 9. 2016 11:42

    Prosim vas kolik tam patri grilovaciho koreni?Dekuji

  • marta
    marta |

    30. 6. 2016 22:54

    Dobrý den,nikdy se nedává do koření olej,vždy se míchá s vodou, asi deci ,podle množství,promíchá se a nechá se uležet v lednici asi 1 h, pak se znovu doleje voda a znovu promíchá, protože se voda s kořením v pije do masa, pak se promíchává cca po dvou h muže se ještě přidat voda, nechá se uležet a 2 h před grilováním dát trochu oleje.Uvědom si že olej brání v pití koření do masa.

  • marta
    marta |

    30. 6. 2016 22:54

    Dobrý den,nikdy se nedává do koření olej,vždy se míchá s vodou, asi deci ,podle množství,promíchá se a nechá se uležet v lednici asi 1 h, pak se znovu doleje voda a znovu promíchá, protože se voda s kořením v pije do masa, pak se promíchává cca po dvou h muže se ještě přidat voda, nechá se uležet a 2 h před grilováním dát trochu oleje.Uvědom si že olej brání v pití koření do masa.

  • marta
    marta |

    30. 6. 2016 22:54

    Dobrý den,nikdy se nedává do koření olej,vždy se míchá s vodou, asi deci ,podle množství,promíchá se a nechá se uležet v lednici asi 1 h, pak se znovu doleje voda a znovu promíchá, protože se voda s kořením v pije do masa, pak se promíchává cca po dvou h muže se ještě přidat voda, nechá se uležet a 2 h před grilováním dát trochu oleje.Uvědom si že olej brání v pití koření do masa.

  • mandarinka
    mandarinka |

    22. 8. 2015 17:39

    ;-) tunu asi:Dntak snad podle chuti ne:D

  • Lucie
    Lucie |

    30. 7. 2015 16:13

    Kolik toho pepře ? Prosím, děkuji :-)

  • Alex
    Alex |

    26. 1. 2015 14:32

    Skvělá marináda, vystačí cca na 3/4 kg masa (řízků nebo nudliček). Maso už jsem nesolila, protože v gril. koření je soli až až ;-)

  • zdeninka92
    zdeninka92 |

    13. 11. 2014 17:58

    Skvělá marináda!!

  • Alena
    Alena |

    15. 7. 2014 13:29

    Sice ani jedna odpověď, ale už mám vyzkoušeno :) V alobale. Je to vynikající, ta marináda je uplně.... <3 nejradši bych se po ní utloukla :D

  • Alena
    Alena |

    13. 7. 2014 10:23

    Hmmm zní to velice chutně :) jen bych se chtěla zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s grilováním v troubě? Jestli mám maso nechat v alobalu, či jen na mřížce s tím, že pod masem bude pekáček na odkapávání šťávy..? Děkuji za případné odpovědi :)

  • sandyadenny
    sandyadenny |

    12. 3. 2014 20:46

    velmi dobrá, ani jsem nečekala, že bude tak dobrá :-)

  • petrakous
    petrakous |

    29. 12. 2012 22:22

    Velká dobrota :-D Za jedna :-)

  • Greinerova
    Greinerova |

    29. 4. 2011 22:20

    Opravdu dobrá.

  • Ňulinka
    Ňulinka |

    15. 1. 2011 15:38

    Vynikající,měla jsem naloženou krkovičku a po ugrilování na lvovém grilu byla mňam,mňam ;-)

  • Ňulinka
    Ňulinka |

    31. 12. 2010 10:07

    Naložila jsem na dnešní slavnostní večer,uvidíme,jak to dopadne.Voní krásně. :-\

  • Simona Sek.
    Simona Sek. |

    30. 11. 2010 14:40

    Na pečení v troubě to určitě použít můžete,já včera naložila kuřecí stehýnka a dneska jsme si moc pochutnali.Jen jsem nedala tolik česneku.Dala jsem jeden stroužek.Dávám za jedna,moc dobré.

  • karel
    karel |

    29. 11. 2010 22:00

    Chtel bych se zeptat jestli to muzeme take pec v troube.

  • Simona Sek.
    Simona Sek. |

    29. 11. 2010 20:48

    Tak já jsem právě naložila,tak zítra uvidíme :-)

  • Lucie Suchá
    Lucie Suchá |

    8. 8. 2009 23:49

    Bezvadná a rychlá - tak si to představuju. :-) Moc dobré to bylo. Akorát jsem neměla sójovku, to by to bylo určitě ještě lepší. Příště...

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    17. 7. 2009 21:56

    Také jsem děla a dávám 1*

  • Vlasta Smékalová
    Vlasta Smékalová |

    16. 6. 2009 14:07

    Moc dobré, dělala jsem 6 kilo kuřecích křidýlek, ochutnala jen jedno a žádné nezbylo...všech 16 kamarádů jen mlaskalo

  • venyss venyss
    venyss venyss |

    4. 5. 2009 17:55

    Marináda opravdu mňam, mňam...jak bych jí popsala? Asi tak, že se dá jíst pořád :-) Za 1!

  • vendula m.
    vendula m. |

    30. 8. 2008 20:56

    basta :-) ukladam do oblibenych.

  • aja
    aja |

    5. 6. 2008 19:32

    Bylo to výborné!!!

  • Jana Růžičková
    Jana Růžičková |

    1. 2. 2008 09:28

    Včera jsme do této marinády naložili naporcované kuře, večer jsme udělali na pánvičce a všichni se olizovali až za ušima:-) Dáváme 1*******

  • Alžběta
    Alžběta |

    16. 10. 2007 09:01

    Bylo to moc dobré! Jenom jsem neměla pivo, tak jsem přidala trošku bílého vína...1

  • Lenka
    Lenka |

    27. 7. 2007 23:28

    Díky za dobrý tip, byla to mňamka.

  • Veronika Sada
    Veronika Sada |

    7. 7. 2007 19:44

    Ahoj, zkouseli jsme s manzelem grilovat, a vysledek byl vynikajici. Ja jsem v kuchyni uplne drevena, ale diky temhle strankam se pomalu lepsim !!!

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    20. 6. 2007 10:24

    Výborná, dala jsem ďábelské grilovací koření, máme rádi ostrá jídla, myslela jsem si, že mám na dnešek rychlou večeři, nicméně stačilo se to uležet pouze 2 hodiny a byla to rychlá včerejší večeře :-)))

  • Hela -
    Hela - |

    19. 6. 2007 10:03

    Vynikající - dávám 1. Vyzkoušela už 4 recepty (zde uvedené) na marinádu, ale téhle se nevyrovnají. Jen mi došlo grilovací koření, nahradila jsem ho kořením Čarodějka.

  • Roman Raba
    Roman Raba |

    16. 6. 2007 10:06

    Včera jsme grilovali, všem moooc chutnalo! 1.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: