• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
    Napište svůj komentář k receptu

    Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

    autor: casino
    0.0
    moje hodnoceni
    3.9
    hodnotilo: 15
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 500
        g kuřecí játra a žaludky
      • 500
        g cibule
      • 1
        lžička mletá paprika
      • 5
        stroužek česnek třený
      • 1
        lžička kmín
      • 1
        lžička majoránka
      • 1
        lžička pepř mletý
      • 3
        lžíce sádlo
      • 1
        lžička sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Na rozpáleném sádle smažit nakrájenou cibuli (V-krouhač) do zlatova, přidat papriku (nespálit!), překrojené žaludky, sůl, česnek, kmín, pepř, majoránku, všeho přiměřeně přiměřeně. Dusit skoro nasucho cca 30 minut, pak přidat očištěná srdcata a dusit dál doměkka, pak naředit vývarem nebo vodou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Výživná polévka z drůbežích prsíček

    Výživná polévka z drůbežích prsíček

    Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou

    Polévka z vepřových žaludků s…

    Dršťková polévka z kuřecích žaludků

    Dršťková polévka z kuřecích žaludků

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Romana Jiroušková
      Romana Jiroušková | 21. 1. 2010 11:35

      Na teto recept jsem narazila v náhodných receptech, je to levnější varianata guláše a musím říce že dobrá. V naší rodině se takto vaří už docela dlouho a osvědčil se, hlavně u dětí.

    • Jana Remková
      Jana Remková | 3. 7. 2008 08:41

      Cháááááá!!! Vy jste Oldřichu hrozný chlap!!Určitě jste pochopil,jak jsem to myslela,o nic nejde,jen mám z toho srandu.Ten Klaus určitě projde,nebo že by to bylo "ne že bych udávala,ale hlásit se to musí?" mějte se!

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:24

      Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:22

      Jano, jsem sice ješitný skoro jako Klaus, ale nejsem plagiátor. Pod POSTUP PŘÍPRAVY jsem dal dovětek: Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. PO vložení do RECEPTŮ se to tam neobjevilo. Dal jsem to tedy jako úvodní větu do komentáře, je to tam doposavad. Protože pan Dorazin nic nenamítá, doufám, že mě nebonzne OSA. A kdyby náhodou došly tantiemy, tak je s ním propijeme. P.S. Doufám, že ten Klaus projde bez komentářů.

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:20

      Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

    • Ladislav Dorazin
      Ladislav Dorazin | 2. 7. 2008 18:36

      Oldřichu,jsem moc rád,že jste to zkusil,ikdyž mne by taky nenapadlo,že by to někdo nedělal-nezkoušel již před námi.Ale přiznám se,ani já nevím,co je to OXO? Abych se třeba přiučil,toho není nikdy dost.Jo a pro rýpaly,jsem z Orlové,číslo nohy 44.Zdravím a všem krásný den přeji!!Jo a taky za jedna!!

    • Jana Remková
      Jana Remková | 2. 7. 2008 18:29

      Oldřichu,tak vy kopírujete Láďu Dorazina?Vy jeden!!! Ale myslím,že by měl radost!!Ještě jste zapoměl napsat,že je to jeho recept(více-méně),protože tohle snad ani recept nepotřebuje a já bych to malinko podlila,přece jen,ta paprika...Jo a díky!! Však víte.Jo!!! A dávám jedničku!!!Protože vím,že je to dobré!

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 2. 7. 2008 16:22

      Oldřichu . co je to OXO - neznáím. Díky za info. Simča

    • Gábina H
      Gábina H | 1. 7. 2008 15:13

      Ano, syrové

    • Sylva P.
      Sylva P. | 1. 7. 2008 13:36

      Takže žaludky a srdce použít syrové?

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 21:21

      Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. Stejným způsobem dělám klasiku z kližky. Dokončení šťávy je individuální, zda zvolíte zásmažku, záklechtku, protlak, kůrky, víno, atd. atd. Logicky to není jako z kližky, já přidal OXO a trochu sardelové pasty. Do guláše s tak velkým podílem cibule nedávat cukr, je to sladké až dost.

    • martina maškova
      martina maškova | 30. 6. 2008 21:06

      A to se ten guláš ničím nezahustí?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
    Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuřecí játra Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Jablkový koláč se švestkami a drobenkou

    Jablkový koláč se švestkami a…

    Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

    Brokolicový nákyp se smetanovo…

    Sýrové koláčky z listového těsta

    Sýrové koláčky z listového těsta

    Prošívaná deka II.

    Prošívaná deka II.

    Tmavý čokoládový koláč

    Tmavý čokoládový koláč

    Sedlácké karé (kotleta) - minutka

    Sedlácké karé (kotleta) - minutka

    Sojové maso se zeleninou

    Sojové maso se zeleninou

    Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

    Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…

    Jeřabina - sterilovaná

    Jeřabina - sterilovaná

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    35
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    31
    Svařák
    Svařák
    27
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    26
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    24
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka

    Zajímavé články

    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz 6 trendů pro rok 2021: Jaké kousky byste měla doplnit do šatníku?

    6 trendů pro rok 2021: Jaké kousky byste měla doplnit do šatníku?

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Reflex.cz Vladimír Pikora: Povinné respirátory jsou jen novým příjmem pro rozpočet, který chce Maláčová zase podojit

    Vladimír Pikora: Povinné respirátory jsou jen novým příjmem pro rozpočet, který chce Maláčová zase podojit

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Guláš v papiňáku
    Guláš v papiňáku
    Guláš z červené řepy II.
    Guláš z červené řepy II.
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
    Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
    Guláš z hovězího (vepřového) srdce
    Guláš z hovězího (vepřového) srdce
    Guláš z hub
    Guláš z hub
    • Recepty.cz
    • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí