Smaženice z ředkviček

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: kabinkaR

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyjeme ředkvičky a nakrájíme na kolečka, cibuli a dáme na rozehřátou pánev. Mícháme a restujeme chvíli a trochu podlijeme a mícháme, až do sklovata ředkviček. Přidáme rozšlehané vejce a zalejeme, osolíme a opepříme a mícháme, až se vejce srazí.
2
Podáváme na chléb. Rychlá a levná zdravá večeře.
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Pepř mletý Ředkvička Sádlo Salám Sůl Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ZOEN
    ZOEN |

    31. 7. 2013 13:47

    Dělám na másle a dávám víc vajec, dobré a rychlé.

  • *
    * |

    14. 6. 2013 01:53

    teď nevím, zda se mohou dávat odkazy.. i když jde stále o tento server... a omylem jsem se i nahlásila :-D no, co už...

  • *
    * |

    14. 6. 2013 01:51

    http://www.recepty.cz/recept/argument-pro-redkvicky-16245 nebo zkuste toto - to je vegetariánské.. :-)

  • MataHari
    MataHari |

    12. 6. 2013 14:48

    Salám osmažím na cibuli a pak dám teprve ředkvičky, někdy ho nedávám vůbec, máme to docela rádi a je to rychlé.

  • milka
    milka |

    10. 4. 2012 22:30

    Já tohle ráda dělám s bramborem k obědu...a k tomu ještě třeba zeleninový salát ;-)

  • Tereza T
    Tereza T |

    3. 5. 2011 17:31

    Zařazení opraveno, díky za upozornění. Salámu je napsáno - pro vylepšení, tipuji, že se bude restovat s ředkvičkami a cibulí, ale nebude nutný ;-)

  • Pavel
    Pavel |

    2. 5. 2011 17:34

    To mám rád, ale ten recept je divnej. Co s tím salámem a tak. No a že by to bylo zdravý - sádlo, salám.

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    2. 4. 2009 08:37

    Tohle máme moc rádi.Když jsou pálivé a nikdo je nechce jíst za čerstva,tak je takto připravím(ještě přidávám kmín jako Jitka)a hned se po nich zapráší.Svou pálivost tepelnou úpravou ztratí.

  • mil. Radová
    mil. Radová |

    19. 3. 2007 09:10

    díky,za odezvu beru,ale kmín někoho nadýmá,proto ho tam nedávám.muselo by se to déle dusit.i tak to právě chutná,jako smaženice s hub.někdy přidám do toho salám nebo anglickou.je to nápad,kdy ředkvičky stály 1kč a bylo potřeba zasytit,děti i rodinu,rychle,levně i zdravě celkem.s pozdravem M

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    12. 3. 2007 23:40

    Když ředkvičky s cibulkou posypeme drceným kmínem a necháme chvilku podusit, chutná to jako smaženice z hub. Moc dobré, ale raději k snídani.

  • Alina
    Alina |

    12. 3. 2007 19:12

    dělám pravidelně, sypu bohaě pažitkou nebo natí z cibulky, výborné

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    12. 3. 2007 14:51

    Pravda je, že smažená vejce, tím spíš na noc, jsou docela těžká na žaludek...Dobré to je moc, ale pro lidi s citlivým žaludkem - pozor.

  • Aiarn
    Aiarn |

    12. 3. 2007 13:24

    a mne se to pozdava:-))

  • engliš
    engliš |

    12. 3. 2007 10:23

    je to moc dobré,jen žaludek vždy protestuje:o(

Poslední navštívené:

Abecední seznam: