Smaženka s restovanou zeleninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrst růžičková kapusta
    • 1
      svazek ředkvička
    • 0,3
      ks květák
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžička citronová šťáva
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrst petrželová nať
    • 1
      lžička dijonská hořčice
    • 2
      plátek chleba
    • 1
      hrst salátové listy
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      lžička lněná semínka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Růžičkovou kapustu a ředkvičky pokrájejte na čtvrtky, květák rozeberte na malé růžičky. Na pánvi rozehřejte polovinu másla a zeleninu restujte pár minut, aby chytila barvu a lehce změkla. Osolte a zakápněte citronovou šťávou.

RADA: Tipy na snídaně do postele

2
V míse rozšlehejte vejce, nasekanou petržel a hořčici. Osolte, opepřete a ve směsi obalte krajíce chleba. Smažte je na pánvi na másle. Na opečené chleby dejte salátové listy, restovanou zeleninu, na kolečka pokrájenou červenou cibuli a vše zasypte lněnými semínky.

RADA: V hlavní roli vejce: pomazánka, omeleta i ztracená vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: