Rybičková pěna (pomazánka)

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g lučina nebo Palouček, žervé...
    • 125
      g sardinky v oleji , vlastní šťávě či tomatu, 1 plechovka
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice plnotučná
  • Dále:
    • bageta , veka nebo toustový chléb
    • cibule
    • vařená vejce
    • čerstvá zelenina nebo sterilovaná
    • bylinky dle chuti...

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybičky dáme do hrníčku a rozmixujeme je dohladka i se šťávou z plechovky. Kdo chce, může z rybiček před mixováním odstranit malé páteřní kostičky.

RADA: 7 nejlepších pomazánek

2
Do rybičkové pěny zašleháme Lučinu, Palouček nebo jiný sýr přírodní chuti, dle chuti osolíme, opepříme a můžeme dochutit i troškou hořčice nebo čerstvě na jemno nasekanými bylinkami (petrželka, kopr...)
3
Rybičkovou pěnou pak natíráme plátky pečiva, které zdobíme dle vlastní chuti a fantazie. Nebo pěnu nandáme do cukrářského sáčku, kterým pěnu nanášíme například na plátky rohlíků, které pak stačí jen posypat jemně pokrájenou cibulkou nebo cibulovou natí či pažitkou a máme tak hotové rychlé a zdravé pohoštění třeba i pro návštěvu.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.