• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Vesnické šunkofleky
    Napište svůj komentář k receptu

    Vesnické šunkofleky

    autor: Hana Lorencová
    0.0
    moje hodnoceni
    3.8
    hodnotilo: 28
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Vesnické šunkofleky
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 500
        g uzené maso krkovice
      • 500
        g těstoviny
      • 3
        dl mléko
      • 5
        ks vejce
      • 100
        g eidam sýr
      • 1
        lžíce sádlo
      • vegeta
      • petržel

    Postup přípravy receptu

    1
    Uzené maso uvaříme ve vodě.
    2
    Pekáček vymažeme sádlem, dáme do něj uvařené fleky, uzené maso nakrájené na kousíčky, prosypeme vegetou a zamícháme.
    3
    V mléce rozkvedláme vajíčka, přidáme vegetu a petrželku. Půlku vajec nalijeme do pekáčku, promícháme a přiklopíme.
    4
    Dáme do vyhřáté trouby na 30 min. zapéct. Nastrouhaný sýr přidáme do zbylého mléka s vejci. Po 30-ti minutách odklopíme, zalijeme zbytkem mléka s vejci a sýrem. Dopečeme, aby se vytvořila kůrčička.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Šunkofleky-klouzáky

    Šunkofleky-klouzáky

    Tvarůžkové šunkofleky

    Tvarůžkové šunkofleky

    Výborné šunkofleky

    Výborné šunkofleky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Jindra
      Jindra | 12. 11. 2015 21:12

      A to jste celý víkend ani nespali? :-D

    • Klára
      Klára | 30. 7. 2013 19:32

      Vegeta, maggi, masox: to je hit českých kuchařek. Použít jí ale nemusíte, pokud máte vlastní názor a rozum. Já tyto jedy už dávno ignoruji a názvy některých pokrmů také.

    • Scalar | 30. 7. 2013 16:08

      Koukám, že na vesnici roste na zahrádce především vegeta.

    • Sysina
      Sysina | 12. 4. 2013 09:14

      Šunkofleky odjakživa jen s těstovinami uvařenými v uzeném vývaru (domácí nebo kupované),uzené a vajíčka. Žádný sýr a jiné odpornosti.

    • petrsailor
      petrsailor | 4. 2. 2013 14:49

      Přesně tak! A ty fleky uvařit ve vývaru po uzenym (nejlíp žebra!), víc to fakt nepotřebuje.

    • Martin
      Martin | 7. 11. 2012 12:47

      vegeta :-D .. eidam :-D :-D ... pardon, ale to fakt nééé :-)

    • anna
      anna | 22. 8. 2012 15:46

      takze jenom fleky a uzeny -- vyborna rada od cecila !!! :-S

    • Cecil
      Cecil | 12. 8. 2012 21:40

      Jaký prase by do toho dávalo Vegetu? Proč? Jsou to fleky s uzeným, tak proč tam přidávat chuť zeleniny s chemií, když tam ani jedno nepatří. A s tím sýrem bych taky polemizoval.....

    • kenny
      kenny | 10. 6. 2012 11:37

      co je na tom venkovského? Kdyby aspon tam byly domácí fleky! Skoro všichni tam dávají kupované těstoviny, ale pravé šunkofleky jsou z domácích fleků.

    • kuba
      kuba | 6. 1. 2012 14:37

      super.. miluju fleky a tyto uz taky :)

    • nladya | 6. 1. 2012 12:11

      šunkofleky jsou výborné...

    • MJG | 27. 9. 2011 09:45

      Misto te VEGETY radsi dejte petrzelku, pazitku nebo treba porek. S Vegetou to pak chutna vsechno stejne. O:-)

    • Jitka
      Jitka | 14. 7. 2011 13:46

      já do nich přidávám 2 lžíce leča,je to moc dobré,a nejsou tak suché ;-)

    • Pavlii
      Pavlii | 8. 3. 2011 12:29

      moc nerozumím, co je na těchto šunkoflecích venkovského - v tom případě bych čekala spíš nějakou zajímavou kombinaci bylinek a ne vegetu :) to je asi vesnické spíš tak , že na vesnici v obchodě měli ten den jen jeden druh koření, že ;-) jinak se dají péct půlku času pod deklíkem nebo alobalem, není nutné je polévat nadvakrát...

    • Daniela
      Daniela | 16. 10. 2010 14:48

      Já též:)

    • Daniela
      Daniela | 16. 10. 2010 14:47

      Super recept, můj přítel se nemohl nabažit a chtěl ještě :-)

    • MIRKA AKRIM
      MIRKA AKRIM | 21. 9. 2010 11:34

      PROC DO VSEHO CPAT VEGETU, VZDYT TO UPLNE POTLACI CHUT UZENEHO MASA.

    • zdenka supolova
      zdenka supolova | 15. 11. 2009 20:22

      Já ještě vmíchávám osmaženou cibulku a je to moc dobré

    • Květoslava Liduchová
      Květoslava Liduchová | 14. 11. 2009 20:30

      výborně hned příští týden vyzkouším

    • marie nezlakova
      marie nezlakova | 16. 9. 2009 12:02

      1*.Výborné jídlo.Šunkofleky dělám zcela jinak a tomuto doma říkáme zapékané těstoviny(nepoužívám na ně fleky).

    • Irena Klasová
      Irena Klasová | 7. 8. 2009 14:58

      Já jsem je pekla při 175 stupních zhruba těch třicet minut a odkryté zhruba 8 minut. Troubu jsem vyhřala na 200 stupňů. Šunkofleky byly výborné hodnotím jedničkou:-))

    • Jana Beranová
      Jana Beranová | 26. 7. 2009 14:50

      Díky za recept, ale jelikož jsem začátečník, poraďte prosím při kolika stupních to mám péct?

    • anton 009
      anton 009 | 13. 12. 2008 15:58

      Už je zde jen velmi málo jednoduchých skvělých českých receptů. Musím jen poděkovat ...

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 30. 8. 2008 22:35

      Přidala jsem ještě najemno nakrájenou půlku cibule. Včera jsem to uvařila a dnes jsme to dojedli. Bylo z toho 8 pěkných porcí...

    • Ivo Slanina
      Ivo Slanina | 3. 8. 2008 08:26

      Jednoduche, rychle a velmi chutne. Jedli jsme je cely vikend.

    • Ondřej
      Ondřej | 23. 5. 2007 23:29

      Dneska sem to dělal a výborný, díky moc za recept.. jakožto začátečník ve vaření sem to opravdu ocenil :-)

    • Kateřina
      Kateřina | 23. 5. 2007 14:50

      já přidávám ještě muškátový květ,má to takovou šmrncovní chut

    • ELA
      ELA | 14. 9. 2006 13:08

      vychytávka mojí babičky: fleky uvařte ve vodě po uzeném masu, je to opravdu mnohem lepší

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Flíčky Maso & ryby & mořské plody
    Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Mléko Petržel Sádlo Těstoviny Uzené maso Vegeta Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zapékané plněné brambory

    Zapékané plněné brambory

    Zelníky

    Zelníky

    Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

    Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

    Bramborák z chleba

    Bramborák z chleba

    Celozrnný chléb z domácí pekárny

    Celozrnný chléb z domácí pekárny

    Zeleninové kari

    Zeleninové kari

    Okurková omáčka z hovězího masa

    Okurková omáčka z hovězího masa

    Žampionová polévka se zakysanou smetanou

    Žampionová polévka se zakysanou…

    Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

    Plněná kuřecí prsa s broskví a…

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    44
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    37
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy
    34
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    26
    Bramboráky
    Bramboráky
    24
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    AHA.cz Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    AHA.cz Deník Aha! 27.2.2021

    Deník Aha! 27.2.2021

    Dáma.cz Herec Jan Hájek: K divadlu ho přivedla první láska, vlastní rodinu dodnes nemá

    Herec Jan Hájek: K divadlu ho přivedla první láska, vlastní rodinu dodnes nemá

    Dáma.cz Džíny letošní sezóny: Zvonáče se vrací v plné parádě, vybírat můžete ze 3 střihů!

    Džíny letošní sezóny: Zvonáče se vrací v plné parádě, vybírat můžete ze 3 střihů!

    Ženy.cz Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Maminka.cz Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Reflex.cz ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Další doporučené recepty:

    Verzere
    Verzere
    Veselá prošívaná deka
    Veselá prošívaná deka
    Veselé ,,létající,, chlebíčky - někdy i zdravé
    Veselé ,,létající,, chlebíčky - někdy i…
    Vesnický páj (cottage pie)
    Vesnický páj (cottage pie)
    Větrné mlýny
    Větrné mlýny
    Větrníčky se šlehačkou a jahodami
    Větrníčky se šlehačkou a jahodami
    • Recepty.cz
    • Vesnické šunkofleky
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí