Minipizzy - šnečci

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks listové těsto
    • 300
      g šunkový salám
    • 300
      g cihla Žlutá
    • kečup - jemný
    • olej
    • koření
    • sůl
    • kmín
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto rozválíme. Potřeme ho směsí kečupu s prolisovaným česnekem a posypeme kořením na pizzu. Na směs poklademe nejdříve kolečka salámu, poté kolečka tvrdého sýra.
2
Listové těsto stočíme do rolády a krájíme na kolečka asi 1 cm široká. Dáme je na vymaštěný plech. Kolečka pomažeme rozšlehaným vajíčkem, trochu osolíme a pokmínujeme. Pečeme přibližně 30 min. při 150 °C.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    19. 7. 2014 12:23

    sneci jsou vyborni ja sama uz jsem par ochutnala.A byli umlne bozi jsou jako pizza strudl

  • Martina
    Martina |

    2. 5. 2012 14:51

    úplně nejvíc moc dobrý. já jsem si tam přidala ještě olivy a po minipizzách se jen zaprášilo :-) Příště dělám dvojtou dávku :-)

  • zuzka9119
    zuzka9119 |

    9. 1. 2012 11:07

    Vyzkoušela sem a byly výborné, měli velký úspěch. :-) Přítelovi moc chutnaly. :-) Udělala sem várku s vysočinou a jednu se šunkou. :) Koření sem použila jen pepř a sůl. ;-) Děkuji za recept. :-P

  • Aneta
    Aneta |

    5. 9. 2011 16:17

    Ahoj, chtěla bych recept vyzkoušet, ale nemáme doma koření na pizzu.. dá se to něčím nahradit nebo tak? =-O díky!

  • Lesněnka
    Lesněnka |

    26. 7. 2011 21:43

    U nás jim říkáme šneci a chutnají všem. Pizza je určitě něco jiného.

  • Zuzka
    Zuzka |

    28. 3. 2011 11:57

    Souhlasím, já zas někdy přidám strouhanou Nivu nebo cibulku na jemno.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    28. 3. 2011 11:15

    Tohle je moc dobrá rychlovka, přidávám oregáno a česnek, foto přiloženo

  • Lea Kolářová
    Lea Kolářová |

    30. 6. 2008 10:03

    Moje mamka je dělá akorát bez kmínu, jsou fakt výborné!! Vždy se po nich jen zapráší. =)

  • Richard R.
    Richard R. |

    2. 6. 2007 12:58

    Mňam!