Přírodní plátek s fazolkami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g vepřové maso (plec, kotlet, krkovice...) nebo drůbeží řízky, cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 250
      g fazolky cca
    • česnek
    • tymián nebo rozmarýn dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazolky krátce spaříme ve vroucí osolené vodě a scedíme. Maso pokrájíme na plátky, po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutilo, naklepeme, osolíme, opepříme a v rozpálené pánvi s trochou oleje zprudka osmažíme doměkka a dozlatova z obou stran. Plátky masa vyndáme a uchováme v teple. Do výpeku přihodíme fazolky, které také orestujeme (jen na skus), ochutíme solí, nasekanými bylinkami, nastrouhaným česnekem, krátce za stálého míchání osmažíme, můžeme ještě osolit nebo zakápnout sojovou omáčkou a podáváme k přírodnímu plátku s bramborovou přílohou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.