Tatarský biftek z lososa

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lososa nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nasekaným koprem, dochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem. Dáme na 20 minut vychladit do ledničky. Pak jej rozdělíme na listy hlávkového salátu, ozdobíme snítkami kopru a plátky citronu. Citronovou šťávu podáváme zvlášť.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citron Hlávkový salát Kopr Losos Pepř mletý Rostlinný olej Sůl

Komentáře k receptu

  • Augulupus
    Augulupus |

    15. 2. 2015 22:51

    Sakrys? Fakt jo?

  • Kuchar Narkoman
    Kuchar Narkoman |

    26. 7. 2014 14:14

    vsechno spatne :D ne cibule ale salotka ne krajet ale skrabat ne bili pepr ale cerny pepr ne rostlinny olej ale olivovy olej ne citron ale limetka a misto zeli tam ma byt lzicka dijonske horcice :D ale zasmal sem se